FK Crvena Zvezda

1. ljudi koji drmaju svetom i vladaju zbog toga sto mislite da stvari nisu moguce

2. zvezda mafija.prosle godine igrali 3 za 3 sa liverpulom

3. Kako je lepo ne biti Tilmo ovog jutra...

Msm svakog jutra, al ovog posebno.

4. cuj, pa ne treba relativizovati stvari e kao Liverpul. Mislim ja kapiram sve i navijacku ostrascenosti i sve, ali ubedjivati sebe da je sve kul i cisto... pa jbt. Ceo svet prica da igraju tri za tri sa Grcima mesecima, da ce ako ne bude islo po planu bukvalno otvoreno pustiti gol i to... sta kao prvi vam je put da igrate namestene utakmice pa tesko poverovati. Jebeno lika uhvate sa koferom para u Parizu, dakle zavrsili da prime 5+, a tesko zavrsiti 1:0... ili ste mnogo naivni ili glupi, a verovatno i jedno i drugo.

5. ko prica?koji svet?nemam navijacku ostrascenost.podjednako su mi ogavna oba blizanca.

6. tako nesto ne postoji, meni kad je nesto ogavno boli me kurac da pisem o tome, dakle seres ko foka ciganska marvo

7. https://pbs.twimg.com/media/ELlFVr1WsAAwpgO?format=jpg&name=large

позови ме и одазваћу ти се и показаћу ти велике и тајне ствари за које не знаш
    јеремија 33:3

хахах

8. vidim.uopste ne izbijas sa tema vezanih za zvezdu.zamisli, pratim fudbal.ogavan mi je i siti,pa ih pratim.npr.ali tesko je tebi bilo sta objasniti.
    a generalno si zreo za neko ozbiljno lecenje.ukoliko nisi neki vrhunski trol,u teskom si kurcu.

9. eh generalno dosta komentara na tu foru jbt ne znam da li si trol ili si ozbiljan, ako si trol onda si vrhunski trol, ako nisi bolestan si, mislim to jeste valjda i fora trola da ne mozes provaliti, mada mislim da su dve natrolabilnije socijalne kategorije na internetu muslimani i navijaci krcunovog kopileta, ne znam bas da li bih se zajebavao sa vama musavcima ili bio ozbiljan... realno je svaka vasa akcija, svaki potez, generalno postojanje takvo da se ne moze raspoznati je li u pitanju trol ili nesto drugo, svakako takvih debilcina nije bilo niti ce biti

10. Da li ste svesni debilcine koliko ljudi je potrebno da se namesti utakmica? 22 igraca plus 6 izmena plus 2 trenera plus dva vlasnika kluba. Da li 32 ljudi mogu da sacuvaju tajnu?

11. ne, dovoljan ti je jedan Zander npr...

12. ceo svet koji prica o 3 za 3 sedeo po kladionicama u srbiji i igrao bingo za 30 din jedno kolo.
    zvezda le

13. ko prica?koji svet?

Pričaju debili koji tripuju bratstvo između Zvezde/Spartaka/Olimpijakosa i Partizana/PAOKa. Boli kurac upravu kluba, trenere i igrače da nameštaju mečeve LŠ gde mogu da popiju opasne kazne i doživotne suspenzije zbog toga što se navijači ližu među sobom.

14. hahahah namestanje u ligi sampiona...
    pa nije to jelen suer liga

15. Bonbas sta bi sa onim terza uhvacen u namestanju sa psz hapse ga al ovaj put nece moci da bega.

16. Zvezda gubi u svim sportovima a Partizan pobeđuje hm da se ne menja vlast ne daj Bože

17. zvezda postoji, znaci ne menja se jos

18. po mom nekom detaljnom istrazivanju, ako pitas devojku kakvi su joj momci najodbojniji i neprivlacniji i nece da imaju sa njim nista....96 od 100 ce reci ..ili navijac ili kladionicar....znaci cak ne kazu ni debeli neokupani, nego navijac hahah....znaci neki navijaci ovde bas nemaju iskustva sa zenama nikakvog

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.