FK Crvena Zvezda

1. Videćemo kakav će biti Deki. Jebeš li ga...
    Bitno je da nastavimo da igramo Evropu svake godine. Liga evrope barem.

2. arteta sa pozicije asistenta sitija,a ferguson ce verovatno biti pomocnik ancelotiju.
    stankovic u klubu koji ce vecno osvajati titule.jos ako ih usere neka evropa.najveci trener ikada.
    u svakom slucaju,poredjenje,onako,ne bas najbolje.merilo da bivsi igraci budu treneri u zvezdi i partizanu je to da ne traze novaca,a za uzvrat ce pokusati da postanu treneri.evribadi vins.

3. Meni se ne svidja ovaj potez zvezde da prati pomodarstvo i tipa lampard solsker artera zidan itd. Velika “legenda” zvezde, isto kao i Vidic. Ne znam koji vam je kurac da svojatate igrace koji su otisli iz kluba sa 20 godina i 50 odigranih utakmica i nabrajate ih u toboze neke legende kluba. Ali ajde sad to manje vise, nego je Deki trener bez ikakvog trenerskog iskustva. Bio je kapiten reprezentacije Srbije i tu se nije nesto proslavio. Pazite sta sam rekao: prejebace ga Savo Milosevic. On je za njega Ajnstajn

4. Brt, šta sereš? Kakvo pomodarstvo?
    Ako klubovi ne bi davali šanse bivšim igračima da budu treneri niko nikad skoro ne bi posta trener.

5. koja mentalna rupa ova zadruga ili sta je vec.

6. meni ovo postalo i dosadno, jednostavno ste onaj najnizi sloj drustva i to je to... u moralnom, intelektualnom i svakom drugom smislu...

7. jedi bre govna ti si najnizi sloj drustva u moralnom intelektualnom i svakom drugom smislu, sta me vise koj kurac prozivas

8. cuti Ivane Marinkovicu i glasaj za Cecu u farmi u pauzi citanja informera... laku noc

edit: Baki B3

9. nisi normalna osoba, nerealno je vise da mozes da trolujes ovako. jednostavno si budala.

kako li mozes da povezes bilo kod odavde sa svojim psihozama, jebem li ga.

10. idi proveri bubrege

11. oce od silne nervoze i ogorcenosti na sebe i svet da otkazu

12. ovde se vidi da jadnici fejkuju odusevljenje a to je bas u skladu sa musavoscu zvezdinih navijaca
    zivela normalna srbija

13. celt
    nisi normalna osoba, nerealno je vise da mozes da trolujes ovako. jednostavno si budala.

haha dugo ti je trebalo da skontas to.

14. sad ce bombas da nadje nekog goreg od mise ko je dobio dres zvezde na poklon da ne bi crkao od hladnoce

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.