FK Crvena Zvezda

1. недостајаће ми бункер ефендија

2. срећно у бајерну

3. inace 2 ortaka iz ulice koji su grobari (dakle najvisi sloj drustva) gledali neku utakmicu davno jos tipa 2010. i misa tumbas kad je prosao ugusili su se kazu toliko smrdi lik da ne mozes blizu njega da sedis, a i one legendarne slike kad je vadio kurac na kosarkaskoj utakmici hahah

4. I sto je najcrnje oni se takvih likova ne groze

5. lik je nesposoban da se brine o sebi.nesto malo iznad debila je.hocu reci da nije kriv.bolestan covek.

6. ma da on je grobarska maskota oduvek bio

7. prozivati mentalno zaostalu osobu mogu samo moralne nakaze

8. Svaki prvi trening u sezoni vam je vodio miša tumbas, toliko vam je država pomagala da je dulo pravio sprdnju o lige.

9. Ajde bre nakazetino što smrdiš na salamu ti priželjkuješ neironično vučić da vlada 100 godina da bi imao makar malo te sportske satisfakcije zato što si pigmej u svakom smislu životnom

10. Hahaha izvini što sam malo buknuo i ovo napisao, verovatno sve ovo nije tačno.

Al ozb odbojan si mi prilično vido sam ti sliku na fb nekako mi odišeš lošim vajbom ne bih pio s tobom u kafani

11. Izvini za ovo za salamu svako ko pošteno zaradjuje na bilo koji način ima moje poštovanje

12. Ja mislim da je u redu da okacimo ovde i bombasevu i zapatinu sliku da vidimo koja vise odise nekim VAJBOM

13. Vajb zvani “prodajem antifriz i tecnost za brisace na izlasku iz plovdiva”https://i.imgur.com/jedOA5M.jpg

14. zaista, prozivati tu napaćenu dušu Mišu mogu samo moralne nakazetine

15. Maestro to mi slika za cv jbt nije ni čudo što ne mogu da se zaposlim lololo

16. lep dečko Zapata

17. Bombas je pokazao da je true lik kad je pomenuo Duleta cigana iz Sapca haha

18. шта ти дође бохор

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.