FK Crvena Zvezda

1. konkretno nema bas u vranju docek.ne verujem da je to iz nekog altruizma,vec vodja zna da tamo sta god im radio ima vecinu,pa da ne baca pare na sirotinjsuku zabavu.dali satro pola miliona dindzi u dobrotvorne svrhe.

2. A i kontam da niko od pevaca ni nece u sabac medju krezave cigane, vise cioela nego zuba u publici

3. sabac gospodski grad sa jednim od najjezivijih vasara na svetu gde gospoda grobari drpaju vesnu vukelic za sisu dok peva

4. Jedini grad u bivsoj sfrj gde je omer muskaraca i zena 29 na prema 1

5. Iskreno, nikad bolji tajming za njegovu prodaju, pre/posle da se prodao bi bila samo steta.

6. zna terza te stvari.ocekujem prodaju boacea i onda otkup za duplo manje para kada ovi iz npr.teherana provale da on samo kod nas moze da daje golove.

7. Ako je marin otisao za ove pare onda ce boaci da ode za 3 dzaka krompira

8. Evo, da Bombaš ne kenja kolko penzionera gladuje zbog Marina.

9. jebi ga, vratice ga za dzak i po.cist profit.jos ce mu i platu terza smanjiti.jebi ga,gde god odes zaradis,a nista ne uradis.mora manja plata.dobri crnac ce se sloziti jer i on sam zna da mu nije zvezde da bi riljao bog zna gde za soma evra mesecno.

10. jbt ukucom sam na guglu ah ahli stadium, ono neka nerealna stadioncina, 1000000 navijaca prepuno, deluju vrhunski uslovi

11. a sta je fora sad sto citam po komentarima svi ga pljuju kao trebo je i ranije da ode slepac, ja cu mu platiti avionsku kartu samo da ode vise itd, kad je lik bukvalno najjaci igrac srpske lige u proteklih 20 godina

12. Pljuju ga vrv jer nije smio sutnuti penal protiv Oly, nisam procitao negativan komentar o njemu pre toga

13. pucali na kovacevica u atini.na darka.to je te zvezda kultura.bio nam je i neki kurac u savezu,pa je sada neki skaut.pitaj kurac sta mulja,ali kakve kadrove imamo u savezu,ne bi me cudilo da pocnu da se tamane po ulicama.

14. Bombaš-kompleksaš sve dok bude navijao za Partizan... Bombaš-zvezdaš je već druga priča i ako ništa drugo, makar manje frustriran čovek... Hajde, bimbo... Ti uvek radiš onako kako ti kažu da treba da radiš... Ti nemaš svoje ja... Prilagodićeš se svemu i svakome, samo da bi bio društveno prihvaćen... Jer sa samoćom ne umeš da se nosiš... I plašiš je se... A mi smo brojni, i mi smo braća... Sa nama nikad nećeš biti sam, kao na južnoj tribini

15. madjija predaje raport prestolonasledniku

https://i.imgur.com/XakusFW.png

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.