FK Crvena Zvezda

1. Zato što su Šapčani ološ najgori, al' je izgleda onaj tamošnji lokalni ološ blizak SNS-u još gori, pa kao birate manje od dva zla

2. A ti ako nisi znao govnaš, Vučićeva tajna operacija za oslobađanje Šapca "Bigir Delen" se uveliko priprema, samo je pitanje trenutka kad stupa u konkretizaciju

3. beži bre slepče

4. Gotovo je sa vašim iluzijama Šapčani, dogodine SNS gradonačelnik

5. Odvaliće vam grad veruj mi, niste svesni, ući ćete u period konstantnih rekonstrukcija svega i svačega do mere da će vam svakodnevni život biti onemogućen

6. koga uopste zabole za jebenu vukojebinu sabac, puno cigana

16 000 super prenebitnih ljudi zivi tamo

kad sam bio tamo ili samo cigani ili samo debele zene bukvalno nemas sta trece da vidis, cemer i beda

7. beograd na vodi ne zna kako da resi problem plavljenja podruma govnima
    znam coveka koji ie arhitekta tamo

8. Bane
    27.12.2019.| 21.10
    Kada se oteraju Vucic i ekipa sa vlasti,Šabac proglasiti za glavni grad Srbije.

9. https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3383125/zvezda-22-partizan-38

zvezda zvanicno proglasena za jedan od 20 najvecih klubova na planeti.

Mora da je taj vucic bas toliko uticajan he he he....

molim komsije da lepo skinu kapu i naklone se u znak postovanja.

Pogledaj od kojih giganata je zvezda uspesniji klub, galatasaraj, olimpijakos, valensija, marselj, briz i mnogi mnogi drugi....

a na balkanu citavom ne treba ni trositi reci hahah UBEDLJIVO najuspesniji i trofejniji....posle nas dinamo zagreb, partizana nema nigde..

ah ima ga ustvari, jedan je od najuspesnijih u srbiji

10. Bane
    27.12.2019.| 21.10
    Kada se oteraju Vucic i ekipa sa vlasti,Šabac proglasiti za glavni grad Srbije.

Nova navijacka pesma Crvene Zvezde koju je napisao Dobrivoj Josic iz Sapca.

https://youtu.be/C-LSteignig

11. Arminov deda po majci hahaha

12. hahahahahahaha ovi gestovi rukom najjaca stvar

13. sad ce opet da kaze da se ova pesma ko i izjava tintoreta moze tumaciti na milion nacina i da je sve to zapravo kritika vladajuceg sistema

14. haha glupi cigan krezavi na snimku

15. http://rs.n1info.com/Vesti/a556311/Zelenovic-U-Sapcu-bez-organizovanog-doceka-novac-usmeren-za-lecenje-dece.html

Kako zavidim krezavom ostatku Srbije, eh gde god pođeš po vranjima, kruševcima, novim sadovima videćeš tako, kebe, brene, lukase, čorbe... samo kod nas ništa.

16. partizana nema nigde..

Maleni klub. U rangu sa Hetafeom, Noričom, Kaljarijem itd.
    Onda pričaju priču "jeste, ali imamo srce i dušu na tribinama, šal, dlanovi grlo, avangarda".
    ALi malenost izbija iz svake pore.

17. Odlično znaš grobarsku genezu, izgleda te baš zanimaju mali klubovi. Ja o musavcima ne znam ništa osim da su uvek protiv Srbije i Kosova, da ne čitaju knjige i da predstavljaju onaj najniži sloj društva.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.