- sbanovan
Logika ti je predškolskog uzrasta.
- sbanovanimas 40+ godina vreme je da prerastes ovu pricuovu pricuErisha
- sbanovan
Nego... Siroti Bohor. Uvek najebe od onih koje najviše voli
- sbanovan
Šta se dešava sa ovim klubom koji je sramota Srbije i srpskog naroda, koji nam kreira imidž kakav bi imali da nam predsednika države zarobi neko afričko pleme, skine golog, namaže govnima i tera prutom kroz centar sela, slika i šalje fotke CNN-u i svim svetskim medijima
- sbanovan
CVECDA BREEEE SRBIJA BREEE AAAA
- b
RASKID! NADA MACURA JE PONOVO SOLO: "Partner nije obraćao dovoljno pažnje na mene"
- sbanovan
CRBIJA BREEE CVECDA BREEE AAAA MACURA! MACURA!
- b
ISPLIVAO SNIMAK PRELJUBE! UHVAĆENA U AKCIJI sa ovim MUŠKARCEM - pršte poljupci! LAGALA JE ZA PREVARU?
Bivša zadrugarka ipak nije bila verna? - b
Recimo da dzvedza igra protiv ekipe koju sacinjavaju: Ramus Haradinaj, Bin Laden, Dzordz Bus, Stasa Zajovic, Stipe Mesic, Bajazit, Hitler i Berija ja bi navijao protiv dzvedzde, stvar estetike.
- b
pa specijalno da ne bi bilo provokacija, iako falsifikovanih i lažnih, ali dobro... neko ko ubedi sebe da je velikosrbin pod rukom sa krcunom, teško da može shvatiti realnost
- b
ali bukvalno očekivano, svesno izostavim i Aliju da ne bi bilo previše očigledno... kako je pučinu lako čitati, bukv očekivane i projektovane reakcije
- b
"Mnogo Albanaca navija za Crvenu zvezdu. Oni su odrasli na mitu o velikoj Jugoslaviji koja je u to vreme bila pojam za sve zemlje iz okruženja. Dok sam živeo u Tirani, pitali su me svaki dan za Lepu Brenu, Zdravka Čolića i Crvenu zvezdu. Tako su odgajani, zavoleli su to od malena i ne kriju svoje simpatije ni dan danas", rekao je Gvozdenović.
bivši fudbaler džvedžde Gvozdenović