FK Crvena Zvezda

1. Malo ova samoobmana, negiranje istine i cinjenica podseca na Vucica moram priznati, taj neki mentalni sklop

2. 3 0 za kluz vcrs tacan rez

3. What is a poet? An unhappy man who hides deep anguish in his heart, but whose lips are so formed that when the sigh and cry pass through them, it sounds like lovely music.... And people flock around the poet and say: 'Sing again soon' - that is, 'May new sufferings torment your soul but your lips be fashioned as before, for the cry would only frighten us, but the music, that is blissful.

4. Bombaj: partizan nije komunjarski nego tipican vojni klub
    Zdrav razum: dobro, vojni, ali cije vojske?
    Bombaj: narodne
    Zdrav razum: kog naroda?
    Franjo Tudjman: laughs in croatian

5. i ponovo sve što radi averidž musavac nije da demantuje satansku pozadinu kluba koji nosi ime pentagrama, sve što pokušavaju jeste da izjednače Partizan sa sobom kako bi im bilo lakše

6. hahahahah zasto ti je toliko tesko da svaris da ima ljudi koje jednostavno boli kurac, jebe mi se i da ugase zvezdu sutra

7. i jel ti osamnaestovekovni partizani imaju pentagram na svom grbu ili ne?

8. hahahahah zasto ti je toliko tesko da svaris da ima ljudi koje jednostavno boli kurac, jebe mi se i da ugase zvezdu sutra

mene kad za nešto boli kurac ja ne penim o tome, ne sećam se svog posta o singapurskoj tratinčici recimo...

i jel ti osamnaestovekovni partizani imaju pentagram na svom grbu ili ne?

kao što rekoh u postu iznad... treba da odbraniš džvedždanu (utopija, ali ipak), ne da izjednačavaš Partizan

9. Odakle ti to da neko peni ovde, osim tebe naravno, samo nam je pun kurac više što moramo da trpimo postojanje kriminalnih organizacija poznatijih kao titovi blizančići pa eto leramo vas koji se i dalje ložite na iste.

10. I odakle ti da mislis da se tako upotrebljava rec utopija

11. bombas, ti stvarno mislis da neko, ako ne navija za partizan, po definiciji navija za zvezdu?

ne pada ti na pamet za trenutak da zato sto se jedini lozis da zato svi sa tobom samo o partizanu i zvezdi drobe?

12. A i ponovo sve što radi averidž musavac nije da demantuje satansku pozadinu kluba koji nosi ime pentagrama, sve što pokušavaju jeste da izjednače Partizan sa sobom kako bi im bilo lakše

https://partizan.rs/wp-content/uploads/2017/06/grbovi-partizana-svi.jpg

13. opet želi da pokaže da je Partizan isti

14. https://partizan.rs/wp-content/uploads/2017/06/grbovi-partizana-svi.jpg

ne znam kojim ce 1984 doublethinkom ovo da iskrivis samo?

(kako su preveli ovo na srpski, sad sam ukapirao da sam ovu knjigu citao samo u orginalu)?

15. nego gledajte utakmicu, pobeda džvedždu ne vodi na Hrvate pa neće biti kalkulisanja

16. Golove dali Patkov i Kavai

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.