FK Crvena Zvezda

1. Па је л' си у толико полудео кад читаш коментаре на Спорталу? :)

2. Није ово дрес, ово је један лик на форуму још пре месец дана направио...

3. Само да му није овако одвратно презиме и био би још лепши.

4. Јебач се играо у пеинту

5. E jebga, ja videh nekog da je okacio ovo na fejsu. Pa kakav je novi koji kurac?

6. Неће још да избаце док не буде званична промоција... То би требало да буде уторак или среда... Кажу људи да је много добар, али видећемо...

7. Brate, ja mislio da je ovaj Naftan profesionalan klub. Sa kakvim mi slepcima moramo da igramo...

8. Jebi, jebi, jebi Beloruse

9. Da ekipe u nasem prvenstvu igraju presing umesto bunker protiv ovih nasih invalida, Zvezda ne bi bila ni u prvih deset na tabeli. Jebem im majku nesposobnu da ima jebem.

10. Нема утакмице да се човек поштено не изнервира. Страшно!

11. Ceo tim je go kurac, ali stoperi su dno.

12. Al smo vam uvalili Krnetu, hjoooooooj...... xD

13. Nije ni Maksimovic nista bolji. A Mikicev pokusaj da se na 10 m od gola lopta izbije glavom sa zemlje je za posmatranje.

14. Odliča igra, odlična pogotovo Krnete.

15. Прво полувреме јако добро, мислим да нисмо имали онако течну игру прошле сезоне. Друго полувреме нисам гледао, али по резултату и причама ми се чини да је било ужасно. Ако буду играли као у првом полувремену (јак темпо, притисак, много трчања) биће перфектно, мој утисак је да нас тренутно највише јебу падови у игри.

16. Ако буду играли као у првом полувремену (јак темпо, притисак, много трчања)

To je zato što imaju snage samo za prvo poluvreme.

A odbrana je šuplja kao sir, aj još tog Jovanovića da vidimo da li vredi, ako ne, piši propalo i ove sezone...

17. Игноришући Звездину фасцинантну утакмицу, мене интересује ко је јебени режисер. Убједљиво, једна од најгоре "режираних" утакмица...

18. Rusi su, činimi se, bili režiseri. I sam voditelj se žalio nekoliko puta na režisera, pa tako ne verujem da bi grdio naše.

Prvo poluvreme je bilo solidno, napad dobro funkcionisao pogotovo desni bok, izgleda da je problem što nemaju snage da održe taj tempo svih 90 minuta.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.