FK Crvena Zvezda

1. To je zato što imaju snage samo za prvo poluvreme.

A odbrana je šuplja kao sir, aj još tog Jovanovića da vidimo da li vredi, ako ne, piši propalo i ove sezone...

Не бих рекао да је то, него онај ментолски менталитет. Након 45 минута су били у фазону "прошли смо, боле нас курац да се трудимо до краја".
    Одбрана јесте шупља, али средина и напад могу то лако да покрију добро организованом пас игром (као у првом полувремену). Чекам да видим како ће изгледати одбрана кад се уиграју.

Селе, неко из Белорусије.

2. Prvo poluvreme je bilo solidno, napad dobro funkcionisao pogotovo desni bok

Sam komentator je govorio još u prvom poluvremenu da Zvezda igra samo na desnu stranu. Znači, ako nastave tako nema ničeg lakšeg no da ljudi (Naftan ili ako prođemo dalje neko drugi) zasniva svoju odbranu na zagradimo-im-desnu-stranu-pa-neće-znati-šta-će. Nemeš tako igrati...

Znate li onog pijanog sudiju što je jedared Naftanu sudio, u njihovom prvenstvu?

3. Ima i tog balkanskog mentaliteta, ali ja ti kažem da su nespremni za celu utakmicu, pogotovu protiv neke malo jače ekipe.

Pazi, znaš i sam priče posle Ventspilsa i 7:0, kako ćemo da kidamo, kako će svi redom da padaju pred ama, bla bla bla... Ne vidim ja nikakvo poboljšanje, pogotovu nemam neko poverenje u taj srednji red. Al aj, k'o što veliš, videćemo kad se uigraju...

4. Naši se uigravaju za Evropu već 5 godina.

5. Вите ово:

Prema propozicijama UEFA, za rangiranje klubova vrednuju se rezultati iz poslednjih pet godina, tako da će pred iduće leto crveno-beli ostati bez poslednje sezone u kojoj su igrali Ligu Evrope (2007/08) i koja je na konto donela 4,525 bodova. Ukoliko dobar deo tog plena ne bude osvojen u sadašnjem takmičenju, a za to će biti neophodan plasman u grupnu fazu takmičenja, Beograđani će doći u poziciju da dogodine ne budu povlašćeni u žrebu čak ni u trećem kolu kvalifikacija.

Drugim rečima, to bi i pre plej-ofa donelo za rivale klubove iz vodećih evropskih zemalja, što bi ionako težak Zvezdin put ka evropskoj jeseni učinilo još komplikovanijim. Zato će svaki trijumf i svaki bod za rang-listu biti dragocen...

Потребно нам је да нас укења, много нам је потребно. Не знам ко све може да нам дође у плеј-офу, али капирам да су опет екипе у рангу Рена или јаче ако не будемо имали нимало среће (као што је прошле године могла Севиља да нам дође или Тотенхем). Песимиста сам.

Ево бројки:

KOEFICIJENT POSLEDNjIH PET SEZONA
    2011/12. 1,925
    2010/11. 1,700
    2009/10. 2,100
    2008/09. 0,600
    2007/08. 4,525
    ukupno 10,850 (149. mesto)

6. Stivene, pa i ne treba mnogo da nas ukenja, u toj sezoni smo meščini bili poslednji u grupi bez osvojenog boda, tako da je jedini cilj uću u grupnu fazu Lige Evrope. A to... prc

7. Па то треба да нас укења, да уђемо...

8. Па управо за то треба да нас укења. Дуђемо тамо. Има ли неко потенцијалне противнике у следећем колу? Беше иде још једно коло па плеј оф за групу или како беше? Заборавих.

Е да, Дука,

Pazi, znaš i sam priče posle Ventspilsa i 7:0, kako ćemo da kidamo, kako će svi redom da padaju pred ama, bla bla bla... Ne vidim ja nikakvo poboljšanje, pogotovu nemam neko poverenje u taj srednji red. Al aj, k'o što veliš, videćemo kad se uigraju...

Ја прошлог лета рекох да ћемо тешко против Рена, али да имамо шанси. Не летим превише. А и колико се сећам против Вентспилса смо први гол дали усерски (у преводу, да тај гол није пао у том тренутку, не бисмо ни приближно добро прошли у тој утакмици), а прва утакмица је била много гора од ове данашње кад се узме свих деведесет минута у обзир. А ови и Вентспилс су сличног квалитета. Кажем поново, прво полувреме су ме стварно изненадили фантастично брзом и течном игром. У сваком тренутку се знало шта је циљ и нико није давио лопту колико знају иначе. Овде нас не поредим са Барсом и осталима, него са прошлогодишњом Звездом, да се одмах разумемо. Треба увести тимског психолога, и тимског силеџију, чисто да им изломи кости ако почну да играју лоше као у другом полувремену.

9. Ma da, još jedno kola, pa taj plej of. Valjda sutra dobijamo protivnike za treće kolo. Aj to bar da nas ukenja, pa onda polako.

Треба увести тимског психолога, и тимског силеџију, чисто да им изломи кости ако почну да играју лоше као у другом полувремену.

+10

10. UEFA je obavila izvlačenje grupa za žreb treće runde, zakazan za petak. Beogradski crveno-beli su i u tom krugu nosioci, pa izbegavaju rivale iz vrha evropskog fudbala. Vovjodina nije, i može da izvuče trostrukog prvaka Evrope.

Zvezda je među nosiocima u grupi A (njen status preuzima Naftan, ako je izbaci), sa njom su marsejski Olimpik, Sparta Prag, Levski Sofija (ili Sarajevo), Gent AA (ili Diferdanž) i Leh Poznanj (ili Kazar Lankaran). Njihovi potencijalni rivali su:

Omonija
    pobednik dvomeča Slovan Bratislava – Videoton
    pobednik dvomeča Eskišehirspor – Sent Džonston
    pobednik dvomeča JJK Jivešile - Zeta
    pobednik dvomeča Žalgiris – Admira Vaker
    pobednik dvomeča AIK Sulna – FH Hafnarfjurdur

Сутра можемо да добијемо неку од ових екипа... По мени само избећи прва три тима, Омонију, Слован и Видеотон, ово остало је лагано. Жреб почиње у 12, за ЛЕ је у 13 ваљда. А у четвртом колу могу да нам падну редом, Тотенхем, Ливерпул, Интер, Марсељ, Билбао, Твенте...

11. Мада и у четвртом има отприлике 35 посто екипа које су повлашћене са којима би могли да играмо... 65 су углавном екипе које су реално јаче од нас... Тако да нам треба пуно среће, и сутра и пред плеј оф ако Бог да да прођемо и Нафтан и Зету (држим палчеве да нам они падну) :)

12. Ja mislim da ovaj klub treba da se ugasi da retardirani igraci ne seru po slavnoj istoriji kluba.

13. Sa Omonijom igraju bogalji. Ako prodju.

14. У 3. колу противник је Омонија из Никозије... И ми као и Партизан идемо на Кипар... Један од 3 најтежих противника од ових које смо могли да извучемо. Срећа нас није погледала овај пут...

15. Дај брате, колко јадни мора будемо да би се плашили тих Кипранђана? Каква Омонија, каки курци, све од нас зависи!

16. Па у томе је и поента, зато се и плашимо, зато што од нас зависи, никад не знаш шта могу да ти приреде ови момци, јуче униште Нафтан са 3:0 једно полувреме, ови нису центар прешли два пута, и онда друго једва сачувасмо победу, због срамне игре...

17. Е, али најјача колко ми стално причамо како је онај тим који нас је избацио много јак :) И ми и габори
    Рен, они Белгијанци, Апоел. Као, Апоел, они нас избацили кад нису умели трче

18. Ако прођемо ове, али да будемо заиста бољи, не да се провучемо - онда можемо нечему да се надамо за плеј-оф (уз мало среће на жребу).

19. YeahBatch
    Ja mislim da ovaj klub treba da se ugasi da retardirani igraci ne seru po slavnoj istoriji kluba.

ЈА не верујем да човек који себе сматра звездашем може толико негативне енергије да избацује према тиму који шатро воли. Да освојимо сад Лигу Шампиона ти би нашао за сходно да кењаш и хејтујеш вољени клуб. Дај брате, чему та негативна енергија, полако само. Добили смо јуче, не знам у чему је проблем. Одиграли су онолико колико је било потребно.

Пролазимо Омонију лагано.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.