свака част станковићу на наређењу да се прескаче средина 20 минута пошто су наши нападачи скинули ниједну лопту тим дугим лоптама
свака част гобељи наравно
Od rodica nema bolji levi bek na planeti ja ne znam ko ima bolji alaba, robertson u fazi napada otvara se mucenik 5 puta ni jednom da mu dobace rasteze odbranu ubacuje se velemajstor
Alaba ne igra beka više, levi štoper je. Od Milana Rodića je bolji svaki fudbaler koji je startni levi bek u svakom prvoligaškom timu na planeti zemlji, a čak i većina drugoligaških. On je baš užasno loš igrač.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Treba da dobije bonus, gol je gol
Aj ono realno, nije frka da imamo strance i crnce u timovima to je opšti trend.
Ali kanga jebeni mastermajnd nezamenjiv godinama play pozicija supermozak.
U kome je problem, nama ili Gejlordu?
сад све у напад небитно дал изгубимо 1 0 или 2 0 можда нас усере гол за 1 1
еога диони саће он да пресуди овим шупцима
da, imamo običaj da kupujemo te igrače što su nekad igrali dobro
Cetiri zuta i crveni dovoljno govore
какав индијанац ераковић лик издрибло самог себе у корнер мајко мила
antipropaganda fudbala
свака част станковићу на наређењу да се прескаче средина 20 минута пошто су наши нападачи скинули ниједну лопту тим дугим лоптама
свака част гобељи наравно
Kanga rešio tekmu. Kraljina.
доро могли смо да уваљамо тај 1 гол на квалитет индивидуали на крају
Kakav kvalitet covece? Dobili ste jos jedan crveni, kakav kvalitet
искулирај стратимире драговић иванић и остали су пеле марадона бекенбауер за ове и остале фудбалере у србији
Kanga nije bio sav svoj.
Ostatak tima je nebitan zna se ko je glavni car.
Ako Ben ne iznenadi sve je drugo nebitno.
гобеља краљ менталних установа завршава у пивници вечерас
gobelja urban bg lik mora da igra
Aj sto smo izgubili nego mi oborise i tikete od toga jedan na kome mi je prosao tr 1:1 partizan. Igrao na 2 tiketa da dajemo 1 tacno gol.
Titovi blizanci pušili kurac
https://www.youtube.com/watch?v=EHoqwPcXup0
Od rodica nema bolji levi bek na planeti ja ne znam ko ima bolji alaba, robertson u fazi napada otvara se mucenik 5 puta ni jednom da mu dobace rasteze odbranu ubacuje se velemajstor
ја да играм са гобељићем или родићем у европи не би им никад додао разумем иванића данас ни једном није пустио лопту родићу
Alaba ne igra beka više, levi štoper je. Od Milana Rodića je bolji svaki fudbaler koji je startni levi bek u svakom prvoligaškom timu na planeti zemlji, a čak i većina drugoligaških. On je baš užasno loš igrač.