FK Crvena Zvezda

1. Pederski klub vucica pedera ponovo dokazao zasto je pederski klub vucica pedera

2. ћути фрањевац

3. Kanga zaradjuje svoju platu izuzetno znacajan igrac
    Kad god mi je tesko on me uvek nasmeje kao sto vlasti imaju svoje modele za skretanje paznje i razbibrigu tako i mi imamo kangu da nam malo ulepsa turobne trenute
    Dva puta ga obarali pred nasim golom jednom nije ni faul bio i on skace kao majmun sa podignutom rukom trazi zuti, sutira tri puta sa 40 metara, skrivio jedan gol, jedino mi je zao sto nije dobio karton za potpun ugodjaj
    Ja mislim da je kanga kao bombas, najverovatnije normalan van terena al na terenu boze ti sacuvaj

4. Tipa levi bek Zaglebja iz Lubina Mateusz Bartolewski je bolji fudbaler od Milana Rodića, bolje razume koncept fudbala i šta on kao levi bek treba da radi na terenu nego Milanche

5. Primetio sam da komentator voli sledece izraze

RAŠČIŠĆAVA TO dragovic/rodic/pavkov

TUKAO JE sa 20/30/40 metara GELOR KANGA

I kao sto kangu zove po imenu i prezimenu, isto uvek kaze SEKU SANOGO, vrv ga loze crncuge

6. Igra alaba beka nego im je otiso varan i ramos pa nemaju boljeg eto ti tvojeg znanja o fudbalu kurca ne znas
    U tom slucaju onda je jedino robertson bolji mada ja bi i njega izbacio muke igrati sa maneom i hendersonom nek igra sa kangom pa da ga vidim

7. Najcesca fraza koju koristi i ja sam odavno primetio moram da se pohvalim je
    NE SME SE TO RADITI

8. Dok nam Vučko šalje pare dobro je. Sisajte ga grobari, i vi ste na istoj sisi samo manje mleka teče.

9. Kad se ne resavaju lopte npr

10. фрањевци најјачи тип људи мртви ладни гледају наше текме ал добро тако то функционише код просечних искомплексираних тимова као што су партизан итд
    а о такмичењу у ком играју да не причам ужеле се људи првог и другог ранга

11. Za koji li je kurac uvedeno pravilo treci iz ls ide u le, a treci iz le ide u ligu konferencija. Ako nisi u stanju da zauzmes prva dva mesta u LŠ koji ces kurac tamo ko te jebe a ako si treci u LE koji bi kurac se blamirao da ides u takmicenje gde igraju flora i partizan. Valjda prvoplasirani tj braga ide u osminu finala a drugoplasirani makar imo isto bodova al jedan gol manje on ide i 16nj finala da igra sa klubom iz LŠ gde je tu logika

12. Čekaj berghuise ti si ladno došo sad i reko da Alaba igra levog beka u Realu i onda si se usudio da dovedeš u pitanje moje znanje o fudbalu? Jel te nije sramota danas od ovaj narod?

13. Uiver nemoj to bombasevsko binarno viđenje sveta, to što je ovaj kjerkegor isto začukana petarda koja navija za jednog od titovih blizanaca ne znači da su uzvišeni objektivni uživaoci sporta koji kenjaju po komunjarskim mafijaškim organizacijama poput mene franjevci.

14. sramota je za partizan da je tvorac isti onaj koji je tvorac ustaške države

15. нека буде да јесам мислио на тебе шмокљане, да л би се озбиљан човек увредио на коментар упућен преко нета, не би наравно.

16. ma znam brt nego volim da nadrkavam sebi kurčić što sam iznad vas što navijate za žlezdu i patlidžan

17. па надркавај :[

18. Šmokljo raci mi da navijaš za fk Bor

19. Navijao bih kad bi postojao, klub je u kurcu igraju neka deca čisto onako da ima neko da izađe na teren, naravno uvek sam za to da se podržava lokalni tim nego neko tamo beogradsko komunjarsko zverinje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.