FK Crvena Zvezda

1. Na teškom si copiumu ako misliš da bilo koji od dva mafijaška zmijarnika titovih blizanaca ima za cilj bilo šta osim ostvarivanja profita svojim vlasnicima i članovima uprave, kamoli neki uspeh u evropskim takmičenjima, formiranje jakog sastava dovođenjem kvalitetnih igrača ili dobre rezultate.

2. ofc, sad ce vrv prodati opet nekog mladog igraca brze bolje, npr Erakovica i onda ce dobar deo terza mag staviti u dzep a od ostatka ce kupiti opet nego stranca invalida

alo ljudi napadaju Piksija, treba zapaliti i stadio i sve oko njega povraca mi se od ekipa koje sedi tamo u lozi sve govnar do govnara

3. ofc, sad ce vrv prodati opet nekog mladog igraca brze bolje, npr Erakovica i onda ce dobar deo terza mag staviti u dzep a od ostatka ce kupiti opet nego stranca invalida

alo ljudi napadaju Piksija, treba zapaliti i stadio i sve oko njega povraca mi se od ekipa koje sedi tamo u lozi sve govnar do govnara

ofc vrv npr alo

intersleng must be

4. if ofc && vrv {
    return regularSleng
    } else if avg hot && vds max && zst && true {
    return intersleng
    } else {
    return normalPeopleLanguage
    }

5. је л зна неко дал су се спустили на колена наши играчи на почетку текме тај почетак ми је промакао

6. Naravno, pa nisu valjda seljoberi neki istočnoevropski sa pola tima iz afričkog kupa nacija

7. е хвала на информацији стрелоче акое то он на аватару
    нека су изгубили онда и заслужујемо штета што није било 5 0 за рангерс

8. ERTEES JEDAN, SIROKO

9. Jedan sasvim obican derbi

10. у катаија ушао дух роналда зубе код другог гола а у иванића дух маруна чамака
    какав идиотски шут у оној шанси сервиро му на тацни од шута преко гола боже сачувај

11. inb4 Katayi ide u katar na svecko

12. horor sezona, nije kao da nisam ocekivao ovo

13. Treba mi pomoć, drugaru ,vatrenom zvezdašu, se rađa prvi sin, jedan od poklona je benkica, sad treba odštampati na njoj logo zvezde i neki slogan, guglah al slabo šta izlazi. Dajte neke novije slogane, neki dobar druh iz pesme, treba to da ukomponijem da porukom nekom

14. Ili sa grafita neki slogan, pojma nemam

15. jebemo karamo grobarima kite usta stavljamo, Indija, Pakistan svima nama puši kurac partizan

16. Hahaha, Sokodzove, nije te bilo neko vreme, rekao bih

17. Jebem vas usta, drugar ćale postaje ne mogu ništa da nađem, jebite me posle sam ću se naguziti

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.