FK Crvena Zvezda

1. KATAIEVA LUCIDNOST HAHAHA

2. Uzivam bas jako, to govori nesto o meni

GROBARI JUG

3. Nisu kidali uopšte, traljavo to, ali igrali su ovi ko pičke 45. minuta, trebali da dobiju golčinu i ispadnu, ovo je ok i to je to.

4. Nismo se pitali nista drugo poluvreme, poslednjih pola sata dusa u nosu, ne mere tako u LS ali bice bolje dogodine xd

hej pavkoooov

5. Nije da uzivam ali svidja mi se sto su i paća i cz po 2x igrali LŠ , da bude neki balans lolz

6. Hhahahahhahahahahahahaha jebi smdljive udbaske naprednjake

7. Kreće pik upotrebe reči "ŽAL"

8. Ovo je najgori moguci nacin da se ispadne nema tu sta al ok sta sad

9. Ma kako ulazi u zavrsnicu problem je znam sto se nerviram

Boh predosjetio

10. Haha napusite se kurca napredni smrdljivci

11. ahha boh predvidja bolje nego sto melk tumaci snove

12. Seoska beton liga poslednja, prvo što naučiš, pre nego što kupiš kopačke - nema greške na sredini. NEMA. Ako pogrešiš praviš faul, hvataš rukama, krljaš, štagod. Srnić igra rukom u 16, Kanga daje loptu na sredini, Borjan baca loptu u napad u 88. Ivaniću koji ne može više ni da hoda, a kamoli istrči kontru...I to je to. Ne možeš tako da igraš fudbal, ne na ovom nivou. Bezveze.

13. OJ ZVEZDO ZVEZDANA TI KURVO JEBANA

14. MISTERA TREBA DA TUCETE MOTKAMA

15. Mister, cim se neko tako zove, neuspeh je u najavi

16. bok te ovoliko se ne radujete ni pobedama partizana, stvarno ste samo mali partizai

17. U suštini, nije im mesto u LŠ što se tiče kvaliteta, tu nema razgovora. Ali mi žao što sve i jedan klub + reprezentacija baš često gube utakmice uvek na iste fore - jebeno srljanje. Stegnu se muda kad je najbitnije. Vrv mi najupečatljivija uspomena Saša Ilić koji maši čist gol protiv Reala. Mijatović pogadja prečku. Jebeni Šaćiri nam daje gol u 89. čovek ima 20 metara da ga pokrlja, zna da je ovaj duplo brži - i ne ruši ga. Vidić protiv Nemačke igra rukom i pravi penal. Divac protiv Argentine maši dva slobodnjaka na kraju utakmice. Čajlders daje odlučujući koš u ff a uopšte nije morao...Mnogo bre amaterizma, srljanja i dekoncentracije, i mnogo nas je vala i koštalo.

18. I nećemo se na tome naučiti ni u narednih 1000 godina, što je najgore od svega.

19. koje pobede partizana, klub nam razmontiran, dahije ga vode, samo jebanje zvezde nesto jos znaci

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.