FK Crvena Zvezda

1. evo mister siluje rec ŽAL, borjan kaze fantasticna igra, hvala terzi, boli ga kurac

2. sta se cimate toliko, umesto da u ligi sampiona budete tim za naprcavanje, u ligi evrope bicete tim za malo manje naprcavanje.

3. Mister moze posle ovog drugog poluvremena da se seli iz zvezde u recimo sampdoriju nije frka

4. Žao mi prosvetara, ništa od premija za LŠ, sad ne mogu dobiti povišice.

5. Ti se bas ražalostio, zar si zvezdaš melk

6. A sto stankarin jbg, prvi gol debil dribla na sredini, drugi na racun dvocifrenog iq Pavkova

7. Nije Pavkov kriv, dogodi se jbg. Stanković dve utakmice vodi na poluvremenu, prvu gubi, drugu praktično gubi. Taktika 0 bodova, loše izmene, tim iz svlačionice sa poluvremena izlazi kao da su ih prebili, umesto da su dali još dva komada kao što su realno trebali. Penal - greška, Kanga gubi loptu - greška, Borjan slavi odbranjen penal 15 sekundi i ne može da se postavi i skoncentriše - greška, bacanje lopte Ivaniću za kontru - greška...Mnogo jako grešaka, u principu, kako su odigrali drugo poluvreme, rezultatski su super prošli.

8. Hej hej crvena zvezdo pa kako nisi uspela da pobediš svog protivnika

9. A dobro jbg, bolje da igramo egal protiv Karabaka, nego da gledam kako Sadio Mane preskače Rodića ko štafetu

Edit:nije štafeta, kako se ono govno beše zove

Edit2: prepone jebene

10. Samo neiskustvo. Nema veze, biće bolje sledeće godine. Važno je izvući pouke.

11. Sledece sezone novi trener pa dok se on uigra za ligu sampiona bukari odlazi posle 2 sezone u medjuvrmenu dolazi 10 igraca da bi izasli na tvu u ls, 20 miliona na njihove plate i to je kraj i nek bude
    Drago mi je da smo ispali posle onakvog drugog poluvremena koje je isto kao drugo u prvom mecu i uostalom ceo prvi
    Da ne mozemo 45m da stanemo na loptu, nemamo snage jedinstva cega vec, za prvo svaka cast grizli su borili se kad su bili na zemlji moglo je i 3 0 da bude da nije kanga pogresio
    Kangva nije igrac za zvezdu nek me demantuje ali stojim na ovome do kraja sezone u odbrani ga nema u napadu ga nema na velikim utakmicama
    Srnic je odigrao dobro ok izbor igraca nije to bio problem veceras
    Treba jedan jak vezni i desni bek a i napdac kojeg zvezda naravno nece naci, samo ado moze da dodje ovi na ostalim pozicijama videcete

12. Njima igra lavi i seri u veznom imaju kvalitet da drze bar posed i ovaj drugi tehniku ne moras da budes ronaldo samo treba znati sa loptom na toj poziciji a kangva je gresio skoro u svakoj utakmici i u prvenstvu bar jednom kad pocinje napad go kurac od igraca
    Kanga se zagradi okrene se oko igraca i kad krene ka golu ima jako precizan pas i jos kad dodje lopta do bukarija to je gol sansa njemu se ne moze uzeti lopta u polutranziciji
    Nemamo boljeg od kange u veznom on je skoro najvazniji igrac kad mu se namesti utakmica
    Osim njega ne postoji ni jedan takav u zvezdi a treba nam kao leb
    Srnic je bio dobar po meni u odbrani u svakom slucaju u odnosu na kangvu je ramos
    Nemamo komadanta u veznom i to je taj problem po meni pored jos nekih koji je tu godinama

13. Aman pusi ga, jesi cuo?

14. Odlična analiza, autore vintertom

15. 2:0 je najopasniji rezultat.

16. Nemamo komandanta od kad su arkana ubili

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.