FK Crvena Zvezda

1. Ladno si prvo dosao na zvezdinu temu vi ste bolesni xd

2. еси сад провалио хахаха

3. smrt navijačima bilo kojeg fudbalskog kluba.

4. да месни нарезче

5. Anđus: Zvezda neće izgubiti u Budimpešti, Partizan ako "preživi" Keln prolazi grupu! I S02E11

xddd

6. JEBEM TI MAMU ZNAAAAJ

GUTAJ ZVEZDANAA

7. кмечии јачеее оп оп

8. ALI TO NIJE KRAAAAJ
    CALETA ZANDARA
    I CERKU KOPILE
    STO JOVOR JEBE JE

9. sipaj drolji udbaškoj spermu u grlo da grgoće hehehe

10. Kako stoji Partizan u onom Rade Jorović kupu? Jel gaze Mićilend i Omoniju?

11. zanimljivi ste mi jbt vi sto ste zazuljeni sto za zvezdu sto za partizan, sa ovim samo da se sukne i da se ispadne sto ranije, iako jedini jebeni nacin da se lakse ulazi u evropu i dobiju pare i krenu na gore klubovi i sta ne je da i jedni i drugi dobro igraju u evropi. plus i jos neki treci kad bi upao.

ovo je najklasicniji primer zavisti i gluposti. ko deca. srecom pa je totalno nebitno sta neko ovde misli, klubovi su supak nezavisno od toga.

al mozda i nisu. mozda nam je ovo odlika drustva. samo nek je drugom gore, meni super.

12. ustvari i jeste nam to odlika kulture. mnogo ruzna odlika. zivimo za dan kad ce svima da bude sranje kako bi nama bilo mozda malo manje sranje. to nam je u dusi.

13. ове измене срнић кангВа и неки мустафа и овај грузин су најгоре измене које се могу направити, са овим тимом добар резултат је отп 7 1
    а да и гобељић игра, припремите се за ЛШ следеће године и највеће дебакле у историји клуба

14. Kakve bre pare, pa tamo je sveukupni nagradni fond 6000e

15. највеће дебакле у историји клуба

Šta bre kluba, takmičenja. Ako ne ulože jedno 25 miliona u tim + se reše nekih panjeva (i za džabe ako treba), biće totalna sramota.

16. хахахах па пола тима ће имати 33 35 година до следеће јесени катаи милуновић бен канга саного и други, нема везе ту су грузин, срна и гобеља

17. ако они не буду играли довешћемо појачања као оне године кацу играли жандер кањас и ових други заборавио сам имена

18. puši kurvo komunjarska

19. katai meni zvuci ko neki tepac iz tekkena ko igrao. tipa pljuje struju ili tako nesto

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.