Prijava

Ladno si prvo dosao na zvezdinu temu vi ste bolesni xd

еси сад провалио хахаха

smrt navijačima bilo kojeg fudbalskog kluba.

да месни нарезче

Anđus: Zvezda neće izgubiti u Budimpešti, Partizan ako "preživi" Keln prolazi grupu! I S02E11

xddd

JEBEM TI MAMU ZNAAAAJ

GUTAJ ZVEZDANAA

кмечии јачеее оп оп

ALI TO NIJE KRAAAAJ
CALETA ZANDARA
I CERKU KOPILE
STO JOVOR JEBE JE

sipaj drolji udbaškoj spermu u grlo da grgoće hehehe

Kako stoji Partizan u onom Rade Jorović kupu? Jel gaze Mićilend i Omoniju?

zanimljivi ste mi jbt vi sto ste zazuljeni sto za zvezdu sto za partizan, sa ovim samo da se sukne i da se ispadne sto ranije, iako jedini jebeni nacin da se lakse ulazi u evropu i dobiju pare i krenu na gore klubovi i sta ne je da i jedni i drugi dobro igraju u evropi. plus i jos neki treci kad bi upao.

ovo je najklasicniji primer zavisti i gluposti. ko deca. srecom pa je totalno nebitno sta neko ovde misli, klubovi su supak nezavisno od toga.

al mozda i nisu. mozda nam je ovo odlika drustva. samo nek je drugom gore, meni super.

ustvari i jeste nam to odlika kulture. mnogo ruzna odlika. zivimo za dan kad ce svima da bude sranje kako bi nama bilo mozda malo manje sranje. to nam je u dusi.

ове измене срнић кангВа и неки мустафа и овај грузин су најгоре измене које се могу направити, са овим тимом добар резултат је отп 7 1
а да и гобељић игра, припремите се за ЛШ следеће године и највеће дебакле у историји клуба

Kakve bre pare, pa tamo je sveukupni nagradni fond 6000e

највеће дебакле у историји клуба

Šta bre kluba, takmičenja. Ako ne ulože jedno 25 miliona u tim + se reše nekih panjeva (i za džabe ako treba), biće totalna sramota.

хахахах па пола тима ће имати 33 35 година до следеће јесени катаи милуновић бен канга саного и други, нема везе ту су грузин, срна и гобеља

ако они не буду играли довешћемо појачања као оне године кацу играли жандер кањас и ових други заборавио сам имена

puši kurvo komunjarska

katai meni zvuci ko neki tepac iz tekkena ko igrao. tipa pljuje struju ili tako nesto