Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To je to. Oni jebu navijace, a navijaci trose pare, zivce i zdravlje na njih. Zajebi...
Управо то је моја појента.
Малопре сам се вратио, једино ми жао оних људи што су дали паре за карту... Срамота...
Ја не трошим паре, живце и здравље на њих, ја трошим све то на ону стару, шампионску Звезду, јер и даље верујем да када бих сада размишљао као неки од вас и одустао, ово што гледамо сада би за коју годину био велики успех, ако уопште и преживимо. Све то што ја трошим, трошим у нади да ћу помоћи да се Звезда коначно дигне на ноге, и коначно врати на своје место. За неких десетак година ако се Звезда уздигне, причаћу клинцима како сам са десетак хиљада људи на свакој утакмици пратио Звезду док је била на најнижим гранама од оснивања и да сам и ја тако небитан и мали од целе звездашке армије заслужан за то уздизање. Због тога никад нећу одустати, колико год они били лоши, смешни, мртви тренутно...
http://www.youtube.com/watch?v=kLcwNLy6qk4&feature=related
И мене то држало претпрошле сезоне на кошарци. Био сам на 80-90% утакмица, дешавало се да не буде ни 200 људи у Пиониру (после одласка Марша)... Најтежа сезона у историји, стартовали са 6 узастопних пораза, навијачке групе бојкотују. После две-три везане победе, и даље на задњем месту, а у Пиониору 6000 људи. Чак су вође послале своја псета да налупају шамаре клинцима коју су водили навијање. И на крају престигли Задар, напунили их у сред Хрватске. Предобра сезона :) А ове сезоне сам на самом почетку намирисао средину табеле и решио да се што више сачувам живцирања.
Елем, тај тим је имао 3 или 4 крштена играча, али каква је то борба била у неким мечевима, не могу да опишем. На фудбалу то никад нисам доживео, колико год да смо добар или лош тим имали.
Odlicna igra, dobri igraci..titula je nasa...
Ono sinoć je teška talašika
A je l' važi za tebe?
Obozavaoce fanova, zajebi te klinacke huliganske price o tome kako navijaci mogu da izvuku klub. Mogu samo ako svaki da po soma evra da se vrate ti dugovi. Dakle, klub samo kapital moze da izvuce. Nema nista od te podrske, vidis da je njima isti kurac da li igraju u nekoj picki materini u Belorusiji ili pred 35 soma ljudi. Igraju kao idioti kako okrenes.
A za njih? Je l' važi za njih?
Але але але оооо пакуј ствари управооооо
Ух, како је до јаја била утакмица са Динамом из Загреба, једва прођосмо, ал' важно је да смо ушли у Лигу Шампиона коначно. А следеће сезоне ће нас чекати и нови стадион који ће Португалци да нам направе, имаће и четири звездице како чујем. Сад ће Нинков и Ђуричић да нам се врате на позајмицу, ма биће нам тим до јаја, а још приде ће нам одбрану појачати и Луковић. Каже Жути, циљ нам је да будемо трећи, па да се на јесен нађемо у Лиги Европе, ма све до јаја и к'о подмазано иду Лукићева обећања. Ил' сам се ја нешто зајебао можда?
1. Оним плаћеничким говнима од вођа навијача је требао само један двомеч са Зенитом да са чела клуба отерају легенду, који је за Звезду кидао и давао јој све док су се још мућкали у јајима (наравно, причам о Џаји), а за ове муљаторе, лопине и лажове ни после три сезоне без титуле и брукања у Европи (почела и четврта и како је кренуло, вероватно ће се тако и завршити) не могу да отерају (наравно кад им је Лукић обезбедио лебац и место у скупштини клуба).
2. Зеезда је спала на то да у два меча са јебеном екипом из доњег дела белоруске лиге прими шест голова и да до задњег минута стрепи за пролазак даље, па Омонија ће нас са таквом игром разбити, а да не помишљам шта ће бити, ако њих неким чудом прођемо, од јачих тимова.
Ја не трошим паре, живце и здравље на њих, ја трошим све то на ону стару, шампионску Звезду, јер и даље верујем да када бих сада размишљао као неки од вас и одустао, ово што гледамо сада би за коју годину био велики успех, ако уопште и преживимо. Све то што ја трошим, трошим у нади да ћу помоћи да се Звезда коначно дигне на ноге, и коначно врати на своје место. За неких десетак година ако се Звезда уздигне, причаћу клинцима како сам са десетак хиљада људи на свакој утакмици пратио Звезду док је била на најнижим гранама од оснивања и да сам и ја тако небитан и мали од целе звездашке армије заслужан за то уздизање. Због тога никад нећу одустати, колико год они били лоши, смешни, мртви тренутно.
Ја сам одустао јер не желим да служим Лукићу као изговор - вратио је навијаче на трибине и како је то кул у до јаја. Нећу да служим ни као изговор оним рупетинама од играча (част изузецима) да имају подршку сваку утакмицу. ЛЕЊОСТ, НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ и НЕКВАЛИТЕТ и управе и играча нећу да подржавам одласком на стадион. Уместо да се окупимо (навијачи једног Милана се могу окупити и протестовати због продаје двојице најбољих играча, а ми се не можемо окупити због 5 година проведених без титуле), отерамо управу и да се коначно доведу људи који хоће да раде како треба не би нам 10 година требало да се повратимо. Еј бре, 10 година? Је л' треба деценију да чекам да уђемо у ЛШ? Толико неквалитетни нисмо, да Лукић није отерао Пижона 2010. док је био први, можда бисмо већ тада играли, јер са овим новим квалификацијама, лакше је ући у Лигу Шампиона него у Лигу Европе јер тамо нема клубова из најјачих лига.
Укратко, Звезда није клуб у којем би требало којекакве бабе да играју и говна да га воде, а ни једно ни друго не заслужују подршку.
Неко је иза причао и о изједначавању са Реалом и Барселоном? Не знам ко је, али питао бих га, је л' се он зајебава кад то прича?
Како год, ја ћу наставити да идем на стадион, написао сам вам зашто, а исто као што је вама то нелогично и мени је нелогично то одустајање и створено мишљење да тако треба.
Курац бисмо ушли. Сумњам да бисмо и са њим задржали то прво место. Игра са Пижоном је била очајна, човек је добио пар утакмица на чисту срећу. Сећам се, увалимо некако један гол на почетку и бранимо се цео меч као да не знам против кога играмо.
Жонпи је то прво место држао више од полусезоне и све до отказа... Роби офанзивну игру и посед лопте може мачку о реп да окачи... Не знам брате Стивене, рекох, можда бисмо, можемо само нагађати - она стара ''шта би било кад би било''. Ове сезоне једино сигурно имамо 6 бодова од Војводине...
Драже ми је и да играмо тако, да побеђујемо све по 1:0 у 90. минуту, него да играмо овако "лепршаво" и да имамо посед лопте 70%, а да чупамо главу против свакојаких сероња.
Ma ovaj klub je zavrsio... Kurac klub, celo sportsko drustvo.
Немој баш цело спортско друштво да отписујеш. Доводите добра појачања у кошарци, можда буде нешто следеће сезоне.
Oce, ta "sledeca sezona" traje 20 godina.