U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Нема нас у кошарци још четири године. Чоки нека свој пројекат носи кући и нека не користи Звездино име да би зарађивао. Он је вероватно био и један од рушилаца Звезде...
ЕДИТ: А одбојка? Вратили смо се тријумфално... Ватерполо обећава такође.
Gesihte, apsolutno se slažem s tim što si rek'o. Jebote, već godinama ova nesposobna stoka ne može ni titulu da uzme u ovako lošem prvenstvu, a o Evropi bolje da i ne govorim. Što se košarke tiče, raduje me činjenica da će Patlidžan ove godine biti prilično slabiji jer su im i Mačvan i Smraduljuca vraćeni sa pozajmice, a ortak mi je rekao da su u prilično velikim dugovima. Krivo mi je mnogo što izgleda da Rakočević ipak neće doći jer koliko se ja sećam rekao je da bi došao ukoliko bi Pešić ostao i ukoliko bismo doveli još neko dobro pojačanje. Kako sam bio uzbuđen zbog cele te priče, stvarno sam mislio da ćemo konačno imati jednu solidnu ekipu, ali kurac.
http://sportal.rs/news.php?news=79360
Ionako vise nikad nece uci u kup uefa, koji se kurac cimaju oko koeficijenta...
Zaboravio sam ranije da kazem. Stvarno sramota da niko iz uprave nije isao na sahranu Stojkovicevoj kevi. Jebiga, bio nas igrac, a za to sto je presao u Partizan se on sigurno nije pitao nego menadzeri i kurci. Stvarno sramota...
Ма није се питао... :))
Он каже да неће да игра за Партизан, а они му прислоне ган о чело?
Ајде не жали га сад кад је у блату, сигурно си га мрзео кад је прешо у Партизан, без обзира за кога навијаш. Наравно, ако се ради о Давлимиру, нисам упознат баш :)
Ради се о Мустафи.
Jebač, verovatno se nije ni pitao kad se šlihtao glodarima. Ko ga jebe kad je ljiga. Žao mi je što mu je umrla keva, jebiga, ali to ne menja činjenicu da je isp'o gnjida teška.
Zasto njega da mrzim kad covek nije presao u Partizan zato sto ga voli nego zato sto ga niko drugi nije hteo. Treba izdrzavati dete i zenu sponzorusu.
Па да... Нећемо ваљда сад да га волимо, кад је у блату, жао ми је, али то што му се десило са кевом, не значи да и даље није говно.
Ја контам да је овај Јебач латентни гробар. Мајке ми.
Ние, вид'о га ја на утакмици :)
Devetare, sa mnom i mojim ortacima je na Zvezda - Bajern išao lik koji se deklarisao kao glodar, pa ti vidi. :) Jebač, to što ga niko neće ne znači da odmah mora da pljue po Zvezdi. Mogo je da koliko-toliko dostojanstveno da to odradi, ako ta reč postoji u njegovom rečniku, što čisto sumljam. Samo ne znam kako je jebeno mog'o da to uradi, koliko god ga niko ne hteo. Realno, do tad je namlatio dobru kintu, mog'o je da ode u neku Kinu ili sličnu pičku materinu, tamo uvek 'oće ove naše, ali ispo je gomno i ko ga jebe.
Стојке Србенда - дош'о код нас, јербо је 'тео да нађе клуб у којем ће да игра и буде у форми због репрезентације, а да то не буде неки клуб из друге португалске лиге или треће финске. ПРАВДА ЗА СТОЈКЕТА!
Е за њега знам да није. Па шта, мене је ћале комотно звао у бус са 60 гробара окорелих, возио их он на Партизан Борац, и каже ми да идем са њим можда Звезда игра. Ја онако у мајици Делије Вишеград кад пун бус. Одох ја ћале мњах :*
Brate, nisam grobar. Samo mi je pun kurac svega.
http://s12.postimage.org/kt4fgafaj/cava.gif Морао сам :)
Брате Блејче, током прошле сезоне су једноставно неке ствари изашле на видело и у међувремену сам престао да навијам за тај Чокијев клуб. Чекам четири године да се права Звезда врати, па макар били и најгори, навијаћу за њих јер то јесте Звезда.
За Стојкета ми другар из Лознице каже да је љига, а он је гробар... ОК што је прешао у Партизан, не замерам му то (понудили му најбоље услове и јесен у ЛШ), али оно све након преласка (опростите ми ружну прошлост и разноразне сличне прозивке) су одлике највећег могућег људског говнета.
Чава је толика играчка величина да игра за два тима у једној утакмици.
Грешка! Кека му јурио буразера за паре, па морао да иде где год оће да му дају коју кинту.
Прочитао сам нешто раније да је био чак и дужан Кеки неке паре.... Менаџери су нешто најгоре што се фудбалу догодило....
АГАИНСТ МОДЕРН ФООТБАЛЛ!