ЗА ГРБ ПОГИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТЕРЕН ПРЕОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, САМО СЕ БОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕ; ЗА ТЕ БОЈЕ ДВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КОЈИМА ПЕВАМОООООООООО И КАДА ГУБИМООООООООООООООО И КАДА ВОДИМООООООООООООООООООО, НАПРЕД ЗВЕЗДА АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Ako niste znali ovo je večeras bila nova taktika Robija. Ne dati gol, da nam oni ne bi uvalili 5.
Nisam gledao tekmu i bolje što je tako. Nisam se nervirao, lupao glavom o zid i lomio daljinski. Čujem da je Jovanović dobar, pa mi kažite kakav je bio jer samo cenim vaš istinski komentar i kritiku.
Nisam znao da je Robi smislio i drugu taktiku osim one "udri samo u napad ko majmun pa sta bude". Svaka cast. Dosao da se uci trenerskom poslu u Zvezdi.
Razocarava me covek. Ono sto je radio kao igrac ponistava katastrofalnim vodjenjem tima. VRATITE ZONPIJA DOSVOJIMO NESTO NEKAD!
Ај не серите, кад је видио човјек да не може са једним шпицем пребацио се са 2 шпица у дијамант. Добра ротација. Овде си ти нападао тамо ће они нападати, а имамо играче за контре. ПРОЛАЗИМО!
Кежуал тебре, кежуач- Фред Пери, Адидас тике, тако :)
http://www.mozzartsport.com/vesti/renato-margaca-omonija-daje-bar-jedan-gol-na-marakani
Ako cemo realno, daju bar dva.
Ја прочитао Ренато даје два магарца на Маракани.... Ололо....
Ако се није средила одбрана има да нас добију без икакве муке и проблема....
ЗА ГРБ ПОГИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТЕРЕН ПРЕОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, САМО СЕ БОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕ; ЗА ТЕ БОЈЕ ДВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КОЈИМА ПЕВАМОООООООООО И КАДА ГУБИМООООООООООООООО И КАДА ВОДИМООООООООООООООООООО, НАПРЕД ЗВЕЗДА АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Страдаће кипарски комунисти и Турци!
Daće Bog a za ateiste daće naučno dokazana činjenica!
Cenim 1:1 u najboljem slucaju.
Dobro smo igrali ovo prvo polivreme
Ma jasta. Moci je jos 20 minuta da trce i onda padaju golovi u Bobanovu (Boban he he) mrezu.
Sa verom u Krnetu kuca na Omoniju!
Sad sam krenuo da trazim sliku one koreografije sa dresom na kome pise "igraci 0" da okacim ovde, ali shvatih da me boli kurac da se mucim oko toga.
Zbezda nema pojma. A ni ovi drugi. Strašno.
Ako niste znali ovo je večeras bila nova taktika Robija. Ne dati gol, da nam oni ne bi uvalili 5.
Nisam gledao tekmu i bolje što je tako. Nisam se nervirao, lupao glavom o zid i lomio daljinski. Čujem da je Jovanović dobar, pa mi kažite kakav je bio jer samo cenim vaš istinski komentar i kritiku.
Gledo sam na bliceve samo, al ono što sam video, ko da nisam.
Nisam znao da je Robi smislio i drugu taktiku osim one "udri samo u napad ko majmun pa sta bude". Svaka cast. Dosao da se uci trenerskom poslu u Zvezdi.
Razocarava me covek. Ono sto je radio kao igrac ponistava katastrofalnim vodjenjem tima. VRATITE ZONPIJA DOSVOJIMO NESTO NEKAD!
Vosa ce da prodje dalje, a nece ovi bogalji. Ccc...
Не ваља кад падне 6 комада на мечу, не ваља 0:0, не може Роби никад раји да угоди ололо
Ај не серите, кад је видио човјек да не може са једним шпицем пребацио се са 2 шпица у дијамант. Добра ротација. Овде си ти нападао тамо ће они нападати, а имамо играче за контре. ПРОЛАЗИМО!
Kurac.
Bukvalno svaki put kada se zajebem pa udjem na temu YeahBatch mi se popne na kurac i povraca mi se od njegovog optimizma, dal je to realno?