Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ти сад ко класичан онај изнервирани фрустрирани циган који брани свог рахитичног милуновића и мутавог просинечког а притом ниси из бга, и ти сад као знаш боље од новинара из београда од четрестри године који се само тиме бави и зна двеиљаде срања о свему и дружи се са трииљаде људи из тог света, ај сад реци да није касалица продат за џабе ај реци да видим одакле си тако сигуран, ај реци да онај микић није у шеми са ко зна ким, да јебени весић и лукић су као до јаја, гледам и ове по јутјубу само одбијате све што вам се каже као ви знате
Не, ништа ја о томе не знам али је пресеравање да он са 120 кила у ЦИПЕЛАМА би зауставио дечка од 20 година који је један од ријетких људи у задњих 5 година који зна да се нађе у шанси да да гол и да га да :)
Ајде послушај целу емисију, можда је он мало тако сере превише изгуби се у причи, али има шта да каже веруј ми, није реч само о милуновићу њега само споменуо. прича он и о партизану репрезентацији михајловићу пешићу олимпијади итд.
Videli smo svi tog sto zna da da gol kad ga je oborila lopta na pet metara od gola.
Заболи ме курац шта особа која има муда преко нета има да каже. Могу и ја направити канал и паламудити стално.
па он се отворено замера многима, о чему причаш ти какав нет, какав канал, њега познају и он познаје те по којима пљује. сутра ће да изађе на улицу какав нет црни није то неки анонимус из аустралије да је далеко од свега.
Није битно. Немам љеба од тога да браним букве које носе наш дрес. Букве опростите ми употријебио бих шљиве у примјеру али од њих се прави раџа па имају неку корист. Али он сере.
Кретен.
не знам шта да ти кажем, ето ако одгледаш целу емисију реци шта мислиш и то је то.
Ček', ček', jesam ja to dobro čuo ili je lik rek'o da Pešić nema pojma o košarci? Davide, je l' priča o tome u ovoj celoj emisiji ili ne?
Пешић је докторирао и магистрирао кошарку и као играч и као тренер.
Још један доказ да је кретен.
не слажем се то за пешића и за миху ал реално пешић нешто слабо у звезди...
а блејк не прича, прича о свему све о спорту у србији и около погледај баш је занимљиво и смешно чак
Пешић хоће паре да ради. Ако му даш паре добијаш и резултате :) крај приче :)
што је прихвато посо ако му је мало пара, ма ајде молим те...
хаха сацам се сетио, има део кад прича о овом последњем дербију за титулу и илићу и поповићу плакање :Д
Па мислио је да ће га исплаћивати, није човјек добијао плате никако :)
па нек да отказ, мисим није оправдање то за лош резултат, кад си већ у сред посла ил га ради ил немој, шта га радиш на пола
Pa brate, u svom prvom mandatu u Zvezdi je pošteno uzdrmao Patlidžan. Dobro se sećam kako smo se ja i ortak napalili da bismo mogli da ih tučemo u majstorici, međutim jebiga... I to je napravio tim ni od čega. Sad smo imali stravičan dug, koji je baš dosta smanjen. Ne sećam se tačno na koliko, ali znam da je tu odrađen odličan posao. A odgledao bih baš šta priča, uvek me to zanima kad vidim da neko priča ono što ja smatram istinom. E sad, to što se žestoko ne slažem sa nekim forama tipa Pešić nema pojma o košarci. Pa jebemumater, kako to možeš da kažeš za čoveka koji šta god da je vodio, imao je samo uspehe, ako eto ne računamo ovaj poslednji mandat u Zvezdi, mada opet, uopšte nije imao čak ni neke male pare da dovede neke bar solidne igrače, osim fazon Tomasa. Ne znam... I ona priča da bi on sačuvao Milunovića, dečka od 20 godina, za kojeg koliko god mislio da je loš, stvarno ga pretera. Ali dobro, što ti reče, uživeo se čovek malo više pa priča gluposti. :)
па то као хипербола, мало се уживи... али ево погледај за тај дуг, прича и о томе, човић дал је вратио како није вратио како лаже итд. кад будеш имо времена погледај, мислим да вреди па макар се и не слагао.
Ma evo baš ga sad slušam. :) Ali kad je lik reko sve što dribla i što igra za Mančester je iz Sportinga, ja sam zaplakao. :D Kakav car. :D Ali mislim da je preterao kad je rekao da je Sportingova škola najjača u Evropi. Ipak bih rekao da je Ajaksova škola jača, mada jesu malo u krizi u poslednje vreme što se tiče izbacivanja vrhunskih igrača kao što su to ranije radili. Mada, nije ni Sporting skoro izbacio neku vedetu. Ali dobro, to ja sad ovako laički govorim, on sigurno više zna o tome nego ja. :) Stvarno je dosta zanimljivo. :)
хахаха :)) све што продире све што дрибла то је све спортинг! занесе се мало па претерује :) ал духовит је баја
мисим и види се да зна, бави се тиме, воли спорт, а спортинг је сигурно у врху, можда не 1. ал то он као мало препумпа реторски да боље звучи
Dobar je. Odgledao sam i sve je na mestu. Malo je preterao za Pesica, ipak je on u vrhu svetske kosarke, ali ipak u Zvezdi slabije radi jer su male pare u pitanju.