FK Crvena Zvezda

1. Који курац Раднички? (: Синђелић! НЕВР ВОК АЛОН! ВУХУ!

2. Ја искрено вјерујем да улазимо даље, уз мало среће нећемо добити Интере, курце палце и пролазимо. СВИ У НАПАД АЈМО АЈДЕ!

3. Sutra drugi tim Zvede u mome gradu! OPAAA

4. Šteta što vam Slavko Šajber više nije živ, da poništi ovo kolo kvalifikacija.....

5. I kad ispadnu sad za nedelju dana

И ти себе сматраш Звездашем ?

Кад смо јебали Партизан, тад су сви били у фазону БРАВО МОМЦИ КУРАЦ ВАМ ПОПУШИМ, а сад одједном се угасила вера у екипу ! Ми бољу екипу од ове не можемо да имамо ! НЕ МОЖЕМО ! Јер нико од квалитетнијих играча или не жели да дође у Звезду или клуб нема пара да их купи. Морамо да се задовољимо тиме што имамо. Ако ништа друго, бар се сви до једног труде, трче. За Европу није довољно можда, али поред јадног Партизана ове сезоне мислим да можемо освојимо " барем " титулу. Вера мора да постоји. Не може вечно ова криза да траје.

6. :тад су сви били у фазону БРАВО МОМЦИ КУРАЦ ВАМ ПОПУШИМ, а сад одједном се угасила вера у екипу:
    +1

7. :тад су сви били у фазону БРАВО МОМЦИ КУРАЦ ВАМ ПОПУШИМ, а сад одједном се угасила вера у екипу:

vera se ugasila davno,davno...

8. Kifla i šećer
    Šteta što vam Slavko Šajber više nije živ, da poništi ovo kolo kvalifikacija.....

Да нисте намештали против Жељезничара не би ни било поништавања задњег кола.

Shomy23
    I kad ispadnu sad za nedelju dana
    И ти себе сматраш Звездашем ?

Кад смо јебали Партизан, тад су сви били у фазону БРАВО МОМЦИ КУРАЦ ВАМ ПОПУШИМ, а сад одједном се угасила вера у екипу !

Ако смо тако јако јебали, што смо онда завршили 12 бодова иза њих? Или можда и ја нисам Звездаш јер кажем да су ствари онакве какве јесу?

Ми бољу екипу од ове не можемо да имамо ! НЕ МОЖЕМО ! Јер нико од квалитетнијих играча или не жели да дође у Звезду или клуб нема пара да их купи. Морамо да се задовољимо тиме што имамо.

Како је Џаја за сезону могао да формира шампионске тимове? И то тимове који су на Маракани парирали Лацију, док су ови још јебали по Италији, Бајеру, кад су ови играли финале ЛШ, ПСВ-у, кад су ови играли полуфинале ЛШ? А данас нас јебени Нафтан надигра у задњих пола сата И ТО СА ИГРАЧЕМ МАЊЕ. Можемо боље и морамо боље. Шта мислиш, како Партизан налази онолике таленте? Добар скаутинг. Наше скауте, који су нам довели клинце попут Ђуричића, Ћосића и других тадашњих клинаца су Топлица и Лукић отерали. Жонпија, који је нањушио Лекића и довео га за 50ак хиљада евра (после продат за око 2,5 милиона евра), Кадуа, Вилотића и Савића и који је направио игру, не лепу, али која је очигледно давала резултате, је отерао. Зашто нисмо направили понуду за Клеа? Зашто је дозвољено да нас Партизан предухитри код Стефана Савића? Има масу таквих примера. Дакле, може се боље.

Ако ништа друго, бар се сви до једног труде, трче. За Европу није довољно можда, али поред јадног Партизана ове сезоне мислим да можемо освојимо " барем " титулу.

Лазовић и шпицеви се труде, то не могу да кажем. Али сви до једног? Почевши од најгорег капитена у историји, Микића (кандидати су му Аџић, Славољуб Ђорђевић и Ненад Ковачевић после повратка и епизоде са Вилотићем), па преко пола тима (предводе Крнета и Чава јуниор) сви играју к'о бабе, или речима Веселина Вуковића као пиздурине једне.

За Европу није довољно можда, али поред јадног Партизана ове сезоне мислим да можемо освојимо " барем " титулу. Вера мора да постоји. Не може вечно ова криза да траје.

Вера мора да постоји, али неће нам вера донети титулу, већ игра, а од Салета Јанковића и сезоне 2007/08 ми ју немамо. Онај мали период после тога кад смо имали игру за резултат је прекинут доласком Достанића. И сваке сезоне је бодовна разлика између нас и Партизана све већа и већа.

А она говна од навијача нека врате Џају као што су га отерали после две лоше утакмице. Једино он може да нас врати на ноге. А Лукић нека се са оним дебелим генсеком врати у Сопот.... Даћемо му и Крнету и Микића и Чаву и Бајковића и Вешовића, па нека му Вешовић проклизава када забије гол за пласман у другу лигу, а не да скрнаве Звездино име. А може и Касалица да иде јер се нешто не сећам његових бројних голова прошле сезоне....

9. Да та говна од навијача нису били ту сад не би ни постојали као фк!

10. Шта може Џаја, људи моји како сте тешки.
    Човјека суд кривично гони ради нашег прошлог мандата. У горбарском систему ко би подржао "лопова". Батали ту причу, нас само може извући рус да у потпуности преузме клуб или неки шејк јебени, али прво да толе и компанија изгањају услов.
    А навијачи што са запада говоре управа напоље су јебено у праву, доста је Лукићевих плаћеника који глуме вође и вођице.

11. Шта може Џаја, људи моји како сте тешки.
    Човјека суд кривично гони ради нашег прошлог мандата. У горбарском систему ко би подржао "лопова". Батали ту причу, нас само може извући рус да у потпуности преузме клуб или неки шејк јебени, али прво да толе и компанија изгањају услов.
    А навијачи што са запада говоре управа напоље су јебено у праву, доста је Лукићевих плаћеника који глуме вође и вођице.

Свака ти на месту.

12. Izvadiš par crnaca iz rudnika u Obali Slonovače, daš im vizu i kažeš im da napune džepove onim šta kopaju a da će u zamenu dobiti smeštaj i priliku da igraju za Zvezdu
    Još ih naučiš da šutiraju loptu.

I svi brzi, svi do jaja i još imate dijamante, nabudžite Marakanu osvojite ligu šampiona i to je to xD

Posle se kurčite Partizanu.

13. Ја би ко Азијати. НИСИ ОСВОЈИО ПРВЕНСТВО ? МАРШ У РУДНИК СТОКО ЈЕДНА ДО КРАЈА ЖИВОТА!

14. Sve je u pravu ovaj Diper. I ja to sve isto mislim nego me mrzi da kucam. Necu se trudim da pisem o nekim preplacenim daunovcima.

15. Човек је објаснио све, али све. И о Звезди прича, да видите шта вам је Звезда данас. Плакање од смеха :Д

http://www.youtube.com/watch?v=2XiRDG-oRTg
    http://www.youtube.com/watch?v=cCpSVIDUBFA
    http://www.youtube.com/watch?v=vF43YsVWN4M

16. Лако је спрдати се са нечим што је некад било светиња.

17. па не спрда се он нешто специјално него прича како стоје ствари а ствари стоје тако да то звучи смешно. послушај мало, човек прича нешто што не можеш иначе да чујеш.

18. Zanimljivo, sacu odslusam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.