FK Crvena Zvezda

1. Шта је ово дух кикија партизана ушао у плидуа е саћемо да престанемо да финансирамо РС па ће беиха да спроведе џихад над вама мамицу вам

2. cim neko spomene zvezdu ja se sjetim onog profesora kad pjeva sa ucenicima SISAJ ZVEZDO, praštaj nema lose namjere

3. čestitke borcu iz banjaluke na osvojenom prvenstvu bejha LOL

4. Imate li vi u Boru stadion uopste ili se igra po iskopinama rudnika hehe

5. иматели ви државу да оформи лигу хехе

6. ne mogu da procitam sta je vuzi napisao ali vidim da spominje PC pa da mu javim da ovo nije tema za računare lool

7. pliduu ph lvl tu negde 1.0 kao koka kola

8. Ja rekao sisaj zvezdo, ovi se nadovezali pogotovo ovaj smoklja kao nesto se buni “titovi blizanci” i onda kmeci kad neko kaze nesto lose za zvezdu, nije mu prvi put kakva je to fora

9. oce hvangu daju nek ide kanga nek ostaje

10. ee moj pinglu na stadionu u boru su se igrale utakmice kupa pobednika kupova i bor pobedio slovan iz bratislave kući a slovan osvojio te sezone u finalu protiv barse

ipso facto FK Bor > čmarselona

11. Izvinite onda Borani

12. Caro sklanjaj tog goluma sa avatara, postat cu kiseliji

13. Šnokljo jel koljete još kokoši na centru pre nego sudija da znak za početak utakmice?

14. tradicionalni obichaji zamenjeni su prostom shetnjom

15. доведено пар појачања рендом африканаца црнаца сећам се једног који се зове ПУМА и то му пише на дресу
    елем са борјаном раскиут уговор хвала ти боже ај још гобељу да не врати и срнића и тако те психопате

16. vido sam i ja za PUMU jebenog na transfermarkt solidne pare ste pljunuli za njega dva miliona evrića

ozbiljan europski klub

17. Oco panter doco puma

18. рендом африканаца

nije afrikanac, makar ne direktni

panamac

19. smo citira woozia da ne ispadne da odg na post iznad, pazi da ne ugazi u gowno xd

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.