Да бре, Славија.. Било 3-0 или 3-1 чини ми се, али се сећам да су Делије одржале час навијања тамо.. Колико се сећам, велики број навијача Славије је стало поред ограђеног дела где су биле Делије и нико није гледао текму, него сви у ове лудаке :)
Јебеш овај жреб али нереално је да прођемо даље јер кад погледате екипа која је једва избацила шугави нафтан треба да прође неку од ових екипа. Хапоел једина нада.
И Спарта и Славија су у великој кризи, један од њих се чак требао и гасити па су продали све и ослонили се на омладински погон.
Ајмо ајде, сви у напад!
Најјача ствар синоћ је био Хајдук. Момци одиграли ко Барселона, умало да избаце бједне италиане, а у горим смо говнима него ми. Кад нам је тренер већ Хрват нек пита за који савјет јебем га ненаучена.
Mozda bi valjalo da igraju istu stvar kao sad i protiv groblja u drugoj utakmici polufinala kupa. Samo da napred stoji Asamoa. Ne znam kakav je, ali od Kasalice ne moze biti losiji.
Ма можеш одиграти добар бункер, оно синоћ је био добар бункер лололо.
Само не требају крила, не треба ништа. Оног чамугу ассамоу само у напад и то је то.
5 у одбрану,4 у вези и 1 нападач. И ОБОРИ РОКАААААААА
Да ли неко преноси жреб?
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/draws/index.html
Evo linka a ima i na Eurosport. U pola 2 pocinje.
Ма гледао програм Еуроспорта и тамо пише да не преносе зато сам и питао. Фала на линку.
Буксно то је била Славија, али свеједно клаћемо се кући са било ким, а у гостима бункер.
Да бре, Славија.. Било 3-0 или 3-1 чини ми се, али се сећам да су Делије одржале час навијања тамо.. Колико се сећам, велики број навијача Славије је стало поред ограђеног дела где су биле Делије и нико није гледао текму, него сви у ове лудаке :)
Tamo bilo 3:0, na Marakani 2:1.
Цигани лудаци ! :)
Јебеш овај жреб али нереално је да прођемо даље јер кад погледате екипа која је једва избацила шугави нафтан треба да прође неку од ових екипа. Хапоел једина нада.
И Спарта и Славија су у великој кризи, један од њих се чак требао и гасити па су продали све и ослонили се на омладински погон.
Ајмо ајде, сви у напад!
Tucano kamence, ima na Eurosport 2 mislim.
Ako prvu igramo u gostima, pušiona smo s kim god da igramo.
Dzaba se nadate, nas sreca nije pogledala od Pancevovog penala devedez prve. Ocekujem Sporting ili Bordo.
Ничим ту срећу нисмо ни заслужили.
Па оно, кад би одиграли добар бункер у гостима, можда би и имали шансе..
http://s14.postimage.org/iih9g9hv3/bajko.gif
Ево ти Бвлдга, ни сам не верујем да ме није мрзело да ово радим...
Најјача ствар синоћ је био Хајдук. Момци одиграли ко Барселона, умало да избаце бједне италиане, а у горим смо говнима него ми. Кад нам је тренер већ Хрват нек пита за који савјет јебем га ненаучена.
Mi nemamo igrace za bunker. Od celog tima samo Jovanovic i Mijailovic znaju da ispucaju loptu.
У бре Лазићу ал' си ти неки гушач озбиљан! Ми немамо ово, ми немамо оно, никад нисмо имали ово, никад ништа, увек најгори!
Ај прекини мало, смараш.
ЕДИТ Још од синоћ гледам, сви ти говоре да си превише песимистичан а ти си шатро реалан!
Иако немамо играче за бункер, можда их укења па одиграју добар бункер.
Као да се то никад није десило?
Jebo te Lazic.
Mozda bi valjalo da igraju istu stvar kao sad i protiv groblja u drugoj utakmici polufinala kupa. Samo da napred stoji Asamoa. Ne znam kakav je, ali od Kasalice ne moze biti losiji.
Ма можеш одиграти добар бункер, оно синоћ је био добар бункер лололо.
Само не требају крила, не треба ништа. Оног чамугу ассамоу само у напад и то је то.
5 у одбрану,4 у вези и 1 нападач. И ОБОРИ РОКАААААААА