FK Crvena Zvezda

1. Јебо тебе дебели Лазић. У дебело длакаво пркно.

Ne znam kakav je, ali od Kasalice ne moze biti losiji.

А ти би био бољи од Касалице, јел тако?
    Дечко трчи к'о муња, труди се, даје све од себе.
    Као што је рекао неко на претходним странама, показали су борбу и дали су свој максимум. То треба да охрабри више него ишта јер већ годинама немамо такву екипу.

2. Dobro, videcemo.

Inace, slazem se sa Cokulom.

3. Možda sam zaboravio, al mislim da od 96te i dvomeča sa Kajzerslauternom, Zvezda na Marakani nije uspjela da stigne zaostatak. Nekako taj pritisak domaćeg terena, očekivanja, pun stadion, nikako ne odgovaraju igračima kad treba da jure rezultat. Čak i kad u gostima prvu odigramo 0:0, kao sa Rozenburgom i kijevskim Dinamom, kući opet jebešga nekako zaseremo. Nego fino, kući 0:0 sa Hapoelom, a tamo kako nam bude. Eo ga počinje!

4. Ајде Звездо!

5. Ја сам се молио да не добијемо Омонију, јер сам био сигуран да су они једини који би нас избацили без проблема. Ми добијемо Омонију, ја се сморим, у облацима дима ја се гушим па се срушим, а оно ови ладно прошли Омонију. Зато сад не знам шта да мислим уопште..

6. Ко је дао овом пајдоману да прича?

Д КЉАБС

7. Лололо Италијан у Уефи јебем им мамицу.

8. Bordo, Sporting i Hapoel da izbegnemo i imamo šanse. Teško ćemo protiv Hapoela. Ješe, lovatori su i nisu ni najmanje naivni. Sparta Prag se raspada. Španska liga ima tri ili četiri kluba, ostali su suvi prosek. A i nisu fizički spremni kao Ren na primer.
    Bordo je ovde najteži protivnik. Portugalci su mi svi isti (odvratne ciganšture), ali nažalost, nije realno njih da prođemo. Jači su od one Brage, a mi slabiji od one Zvezde (onomad kad smo ih prošli). Ne treba igrati buker. Treba umrtviti igru kao juče, ako dobijemo nekog zajebanog protivnika.

9. БИЋЕ ПАОК ЗВЕЗДА

10. Отишла Спарта :)

11. Тромзо Партизан

12. ЈЕБЕМ ТИ СРЕЋУ И ЈЕБЕНИ БОРДО!!!

13. Ау Бордо МРШ У КУРАЦ БРЕ

14. Бордо јебени јебем им матер

15. Javljajte šta se dešava, nisam kući, pa ne mogu da gledam.

16. АЈ ПАЛИ БРЕ... јебем ти срећу.............

17. лололо тачно сам знао :)

18. Bordo je najgori protivnik ovde. Više bih voleo da smo dobili Sporting, i mislim da bismo imali makar 2% šansi da ih prođemo. Sa Bordom smo na 1%.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.