Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Napušim ih kurcom u pičku.
Против бордоа 23 ми домаћини прву.
pu!
Opet usrani francuzi
MRS BRE
Ja garantujem da bih bio bolje! Ako ne bi vise sluzio ekipi nego on, odsekao bih sebi obe noge. Neka ide na atletiku pa neka trci, decko je napadac, treba da daje golove, a ne zna loptu da sutne.Ono sto je dao, i kome je dao, bi dala i moja keva sa sve keceljom.
Sreca pa smo ovima prodali Vujadina Savica, imacemo info iz prve ruke... :D
Мислим да је Бордо доста слабији него што је Рен био прошле године. Јебем ли га, да покушамо неки минималац кући да извучемо па у Франсуској бункер к'о Челзи против Барсе :)
Тоо, нек им Вујадин прича мало да ће их на Маракани пребити, да су тамо пијане будале које убијају противничке играче, да ће им јебати матер. Да се усеру ови мало :)
Нешто ми се јавља да Бордо ове године стиже макар до полуфинала Лиге Европе. Скоро сви од којих смо испали у последњем колу квалификација било ЛЕ, било ЛШ су направили неки јебачки резултат те сезоне.
ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕННН, ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕННН, ЈЕБАЋЕМО РЕН, ЈЕБАЋЕМО РЕН, ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕННН
Жврљ на ово. Они су чини ми се били 7. или 8. на табели прошле године, једва су ушли у жреб за ЛЕ..
Јеботе, помислим да ће жреб да нас погледа сада кад већ није у 3. где смо добили најјачег противника из те групе која нам је тада запала, али курац јебени. Западне нам опет најјачи могући. Једите говна мафијаши.
Sudeći po transfermarketu, najskuplji igrač im je golman. Ja o Bordou nemam pojma, niti sam pratio francusku ligu, niti sam igrao poslednja dva menadžera. http://www.transfermarkt.de/de/fc-girondins-bordeaux/startseite/verein_40.html
Хахаха, важи! Па што онда не идеш да покажеш како треба?
АУТОБУС!
Sve u svemu, gluplji zreb nisam video...
Покењам им се у намештене жребове, по ко зна који пут.
Само да нас не силују јако, и нек не јебу у гузу. То боли :(
Ma sve i da su bili u drugoj ligi, nemamo šanse... Vazda su nas jebali Francuzi i opet će. Mec, Lion, Sošo, Ren... Nego, sačuvati obraz, ne obrukati se, a u predstojećoj sezoni se boriti za titulu ne bi li upali u bolji šešir, pa se onda nadati nekom Mitjlandu ili Vasulisu.
Карасоу ови наши не мож да дају гол, не могу ни у празан гол лопту да умуљају, Плануса ће курац да прође неко, Плашил ће да нас јебе у вези само тако, а Гуфран и Саиве(т) има да нам напуне мрежу до врха. У свакој линији имају по једног играча који је бољи и више вреди од целе те наше линије заједно. Сада сам превелики песимиста, можда ме и демантују, дај Боже. Прошле године сам био оптимиста, па нас нагузили.
И само да им не суде неке смрдљиве пенале у деведесетом, као што ће сигурно.