FK Crvena Zvezda

1. Постоје две Француске ? Јел има та друга Париз ? :)

lolo, dobra! :)

2. Šomara ošomario, lololo

3. Ma Bordo je bar duplo slabija ekipa od Rena. Ja sam bio realno zadovoljan kad sam video da smo njih izvukli jer je mogo da nam zapadne Inter ili tako neki kurci. Ovako ću bar da se tešim da imamo šanse. Problem će biti gostovanje tamo. Jebeš ga, videćemo. A baš mi krivo za Vošu, mnogo. 'Bem ti govna austrobugarska usrana!

4. Воша послала жалбу уефи, оцрнише судију само тако, надају се да ће мафиози да им помогну. Оће курчину, сад ће да их искључе из јевропе на 3 године!

5. надају се да ће мафиози да им помогну.

A šta mogu d'urade, osim da dotičnog suspenzuju na tri pičke materine dug period? To im neće pomoći da igraju protiv PAOK-a.

6. Ма неће ни да га суспендују, боли их курац. Да су они хтели да буде регуларно, курац би судија смео да погреши. Исти курац к'о са Овребом пре пар сезона.

ЕДИТ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hGB2LPU4dEY#! Ау, ал сам одлепио док је ово говно ишло. Тијанићу, серем ти се у уста, јебем ли ти мајку главату!

7. A i ti si našao da porediš Borac iz Čačka sa jebenim Bordom!!!

Kazem kako oni misle da pobede klub kome je malo falilo da ispadne iz francuske lige kad su jedva dobili onaj koji je ispao iz nase.

8. Ако се Роби повуче у бункер као АПОЕЛ прошле сезоне у ЛШ можда и имамо неку минималну шансу, ал' ако опет буде глумио Барселону као против Рена, онда ћемо опет, ако не и горе, да га поглабамо.... А Микића и њему сличне да избаци из тима за те мечеве, јер нас је Рен јебао по њиховој левој, а нашој десној страни са Питроипом....
    Добра ствар код Бордоа је што су им најбољи играчи дефанзивци. Како ми је жао што сад немамо Исаха уместо Чаве јуниора....

9. Pazi, ja sam nazalost tekmu protiv Rena gledao sa istocne tribine i zapazio sam da je Mikic dosta dobro probijao po toj strani. Pretrcavao onog crnca ko majmuna. Ali to jebiga u prvom poluvremenu, posle su svi pocrkali, pa i Mikic.

10. Па и Тошић је претрчавао у првом полувремену и на левој страни, ал' Французе је болео курац тада.... Мало су појачали пред крај другог и завршили утакмицу са довољних 2-1.... Јеби га, кад уместо да се после 1-0 повучемо у одбрану, ми и даље глумимо Барселону против тима који може два сата да трчи без икаквих проблема....

11. To je problem, sto Prosinecki ne zna.

12. za kad je odložen meč sa Javorom?

13. Мислим да се још не зна....

14. http://www.mozzartsport.com/vesti/celsijev-klinac-stigao-u-zvezdu-video

Је л' гледао неко дечка или га макар пратио на ФМ-у? Чисто да знамо о каквом се играчу ради и шта мож д'очекујемо.

15. Sigurno je dobro tehnicki potkovan cim je ucio zanat u Celziju i sigurno dobro trci jer se to trazi u engleskoj. Bitno je samo da zna da posalje ostar i tacan pas i da nije previse skup

16. Gledao sam neki snimak iz premijer lige za ove do 20 godina i čini mi se da zna da pošalje dobar pas. Što se tiče cene, istekao mu je ugovor, ako dodje, dolazi kao slobodan igrač, tako da se nadam da ćemo dobro da prodjemo. Deluje mi kao Kadu 2.0 verzija, brži, jači, okretniji, ali to je samo na osnovu 10-ak minuta snimka na netu...

17. Ау, Бачје, да си ти жив и здрав, Маракану су залагали 22 или 23 пута у задњих 5 година, а ово за Агробанку је једна од најлакших исплата. Милион годишње нам отписују шро их рекламирамо.

18. Како они мисле да врате те дугове? Ел оће мајмуни да им узму и стадион?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.