FK Crvena Zvezda

1. Ластин аутобус, или Губитников олололол

Ластин бре, Губитник игра лепршаво, не знају да паркирају ни мопед. лололо

2. Enemi, to je dobra ideja. Bez zajebancije. Jedino tako mozes nesto duradis.

3. Ја тако добијам на ПЕС-у стално. лолололо

4. Usralo te. :D Nije loše, nije loše.

5. nisam bio u toku, brzo iščitah postove, ne serite da smo izvukli Bordo?!
    a 'zan? koga oni dobili?
    edit: videh, Tromzo. Imate sreće.

6. dobili boraniju neku ko i uvek

7. Треба довести 3-4 иљаде људи испред хотела гдје спавају говна и оплести са пјесмом :)

Devetare mi ćemo ko torcida što radila protiv Intera. Nekoliko stotinah njih došlo koliko ispred hotela gde su spavali igrači Intera i do pola noći svirali tako isped hotela.

Nemamo šansi protiv njih. To je jebena surova realnost. Nek dođe što više publike da uzmu neku kintu. I samo da nam ne nabiju neku petardu i da na Marakani ne bude više od 3:0 za njih. Nek se bore i nek ostave srce na terenu, pa šta nam Bog da.

8. ма шта курац бордо!
    јесте да сам више волео да их избегнемо, управо због рена, ал' аукурац!
    па и тај марсеј усра целу полусезону прошлу, нису добили никог, бордо је катастрофалан на старту сваке сезоне, колико се сећам из кладионице... добро, били пети на крају, јебежга.

ево баш сад гледам статистику... прошле сезоне су, после 11 кола, били у зони испадања, добро рекох ја горе. па нек' иду у пизду материну ови наши ако не могу да парирају тиму који је просечан у француској, макар на маракани. иначе, бордо се тек у задња три-четири кола пробио у ЛЕ.

даље, јоан гуфран им врло вероватно иде у енглеску, питање је само да л' ће отићи у наредних 14 дана.

нису баук. а усраће се мало и они од срба... због татона, због првог полувремена против рена, гледаће то сигурно... мало среће, мало делије, мало ови да шутну лопту и 1:0 је сасвим могуће.

9. Жао ми што Воша није прошла, имала би реалне шансе са Паоком... Што се нас тиче, не знам шта да мислим...

10. јеботе, правите баука од бордоа усраног к'о што ови наши (и звезда и партизан) праве неку фудбалску велесилу од кипра.

просечна екипа (чак мање трче од рена), што нам више одговара. мање држе лопту од спортинга и билбаоа, не играју затворен фудбал као хапоел и спарта праг, где никако не би могли да дамо гол... можда нас усере. и то само у првом полувремену, па у другом да бранимо. можда.

11. I meni žao Voše, zavoleo sam taj klub jer je dosta napredovao u zadnje 2 sezone. Ali i ovo im je dobra reklama, biće oni zajeban tim i sledeće godine.

A Bordo, prvo poluvreme na mišiće i čuvanje bulje, a drugo klizeći s obe noge, biće svega i svačega. Pa ko živ, ko mrtav

12. Само да овај опет не филозофира са 4-3-3, лупи 4-4-2 или 4-5-1, ко их јебе. Асамоу у напад да буде промаја у одбрани Бордоа. лололо
    Сва срећа Касалица не игра прву, можда им и дамо гол на Маракани.

Е и још сви да трче као бесни и да нам не играју Евандро и Чава, мада нема ко да их замени, па можда нешто и урадимо.

Бајко
    Стојковић-Максимовић, Јовановић-Младеновић

Миливојевић, Мијаиловић

Вешовић, Лазовић, Милуновић

Асамоа(Бабаљ)

И неће знати шта их је снашло. лололо

13. Па де овај Бордо да добију, све му јебем. Додуше, ја их нисам гледао ниједном прошле сезоне, знам ове играче с менаџера. Тремулин, један од најбољих левих бекова на ФМ 2012, Сиани, Енрике, Маријано, погледај ти каква је то одбрана! Плус имају Халмеа и Планија. И Плашил и Гуфран. Страшно...

Јача екипа од Рена, по мом мишљењу. Какав курац Питројпа, Кембо Екоко...

14. прошле сезоне су, после 11 кола, били у зони испадања

I kod nas je Borac iz Cacka ispao iz lige pa ga jedva dobise u finalu kupa.

15. A i ti si našao da porediš Borac iz Čačka sa jebenim Bordom!!!

16. Nema im ga onaj Antoni Modeste, taj je bio zlatna kopačka kod mene na menadžeru, kad sam ih vodio do titula.
    Ma

17. A i ti si našao da porediš Borac iz Čačka sa jebenim Bordom!!!

Шта си друго од њега очекивао ?

18. па нек' иду у пизду материну ови наши ако не могу да парирају тиму који је просечан у француској

Oni ne mogu da pariraju klubu iz druge francuske.

19. Oni ne mogu da pariraju klubu iz druge francuske.

Постоје две Француске ? Јел има та друга Париз ? :)