Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Aha, znaci ipak nisi skapirao. Koincidencija. Dobro, lepo si vaspitan. Iz kuce sve to ide. Ne postaje covek patetican zato sto to zeli, vec zato sto ga okolnosti takvim naprave. Aj Peskiricu, palinjaj i pusti nas bate da pricamo o muskim stvarima,
http://www.sport26.rs/upload/miha%20pljuje.jpg
Slazem se, ali je meni on netalentovan igrac. Nije stub kao Krneta, ali nije ni dobar igrac.
Ja Zvezdu volim. Pa mi nekako zao da ti saopstim da mislim da u Zvezdi nemas vise od dva igraca da mogu da konkurisu za sastav u klubu iz nemacke druge lige ;)
Peskiricu ja te za vredjanje sigurno necu prijaviti, a ti to i znas, jer ja to nikada nisam radio. Tako da slobodno nastavi da pumpas svojha mala pateticna jaja ovde, jer znas da ces proci nekaznjeno, posto te necu prijavljivati.
Samo da ti napomenem da ti to nece izleciti traume iz detinjstva, ocigledne komplekse i apsolutan bol u kurcu svih koji su ovde za tvoju nebitnu i besciljnu egzistenciju.
Као прво да се разумјемо године нису лимит!!
Кад је Видић играо ? кад је Станкела играо ? Кад мали Мијаиловић (задњи одличан изданак наше школе) игра ?
Друга ствар Просинечки је лош тренер за наше услове, можда да је добио појачања, да он уводи играче и било би нечега од њега. Али није требао отићи, мислим требао је али задњи. Прво управа па тек онда он.
Кад поредиш Крнету и пањ пањ оће да те тужи ради увреде. ето.
Sve ja razumem, da mu je pun kurac svega, ali zašto četiri dana pred Bordo? Da nas napune kao mlade majmune? Ovaj Janković ne zna ni ko sve kako igra, a kamoli kako igra.
Kate boli kurac za moju egzistenciju, sto uopste odgovaras? Da je stvarno tako, samo bi me iskulirao. Ovo o kompleksima je podjednako smesno, ti me cak ni ne poznajes a vec znas da imam komplekse i koji su njihovi uzroci.
Eh, da, zajebavao sam se sa onim postovima gore. Nisam ni citao sta si pisao uopste.
Al, ono ispao si paljevina, pa sam morao da nastavim. U svakom slucaju, zdravo. :*
Сад уђи на јутјуб и погледај снимке свих тих дербија и преброј колико пута нас је усрало да не примимо гол.
Ви имате један проблем, кад вам се не свиди кад неко нешто каже како јесте, одмах га нападате да је смарач, песимиста, гробар. Је ли то начин да се побегне од реалности или шта?
Eh, da, zajebavao sam se sa onim postovima gore. Nisam ni citao sta si pisao uopste.
Al, ono ispao si paljevina, pa sam morao da nastavim. U svakom slucaju, zdravo. :*
Ne moras sad da se pravdas i da peres ruke. Ne brini devojcice, niko te nece banovati. Samo prestani da smaras ljude ovde i oftopikujes.
Slobodan si sada da nastavis da jedes stiropor.
Moram jos jednom.
http://www.sport26.rs/upload/miha%20pljuje.jpg
Necu vise, obecavam.
Peskiricu, da miniras temu na neki duhovit nacin ili cak i kvalitetno uvredljiv, ja bih te prvi podrzao. Ali ovo je totalno gej nacin...Ovako izgleda kao da ti ova tema pravi prepreku da na miru pogledas neku tursku seriju, pa na prilicno feminiziran nacin pokusavas da miniras. Batali jbt
Буш, мојне то вређање на националној основи.
Argument srazmeran tvom intelektu. Nista, oprosteno ti. Istrci par komada i olabavi.
Прво, који си ти курац овде да судиш о било чијем интелекту?! Ево, ако хоћеш и овако народски да ти кажем - СЕРЕШ! Утриповао си да си неки стручњак, а кад остали изнесу своја запажања и своје виђење ситуације одма почињеш да пишаш по људима (мени, а и осталима, иако нас можда не рачунаш као људе, у то нећу да улазим). Рече да ти је пун курац разноразних "стручњака", а изгледа не схваташ да и ти спадаш у такве или само можда покушаваш да тролујеш, али врло бедно и јадно у сваком случају.
Друго, опет КОЈИ СИ ТИ КУРАЦ овде да неком опрашташ или не? Да ниси поп можда или неки сличан "човек од вере"?! Тема служи за размену мишљења о ЗВЕЗДИ, а не за рамзмену мишљења о нечијем интелекту и о томе да ли треба да му се опрости или не! То што си ти утриповао да си ауторчина и стручњак, мене савршено боли курац, али немој више да кењаш како само ти ЗНАШ и како си дар са небеса, а остале да ниподаштаваш.
Ја ако хоћу стручну анализу, тражићу је од стручњака (било о стању у Звезди, било о мом интелекту), а не од тебе. Гори си бре од јебеног Лукића!
Друго, опет КОЈИ СИ ТИ КУРАЦ овде да неком опрашташ или не? Да ниси поп можда или неки сличан "човек од вере"?! Тема служи за размену мишљења о ЗВЕЗДИ, а не за рамзмену мишљења о нечијем интелекту и о томе да ли треба да му се опрости или не! То што си ти утриповао да си ауторчина и стручњак, мене савршено боли курац, али немој више да кењаш како само ти ЗНАШ и како си дар са небеса, а остале да ниподаштаваш.
E ako si mi rekao! Totalno inteligentan nastup, nema sta.
Sutra cu da sazovem konferenciju za stampu i podnesem ostavku na mesto Vladana Lukica u FK Crvena Zvezda.
ЈЕБАЋЕМО БООООРДОООО, ЈЕБАЋЕМО БОООРДОООООООО!!21
иако сам ставио паре на двојку, квота 2.2 је много лепа, ваља искористити к'о што рекох јуче, лололо
Баш супротно Били. Мислим да нисмо могли довести бољег тренера који је упознат са нашим играчким кадром од њега. Препоручио је Звезди Милуновића и Миливојевића нпр, а као селектор младе репрезентације упознат је са (не)квалитетом појединих наших играча. Ја сам искрено веома задовољан Салетовим избором, по мени најбоља опција у овом тренутку, најперспективнији наш тренер.
Kapiram to, ali ne možeš za pet dana navići ljude na novu taktiku, nove metode rada i ostalo.
Опуштено, у Европи свеједно испадамо, макар и Исус Христ заједно са чаробњаком Мерлином водио екипу, јер таква магија којом можемо да прођемо Бордо не постоји.
Треба се окренути овој "супер"лиги и освојити је први пут у овој деценији. Фала Богу, и Паћо је у говнима, ваља то искористити.
Како не постоји, Бачје? А Бајко Мађија?!