Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Боли ме курац за игру кад дајемо усерске голове. Да га Милијаш није мунуо из слободњака попушили бисмо га.
Игра је катастрофална. Поента је што са пас игром имаш места за напредак. А са дубинским лоптама је исти курац. Малтене је случајност ако даш гол.
Па ти онда гледај лепу игру још пет година.
Ти си беше кукао како је игра курчина и како смо лоши и када смо побеђивали и када смо губили?
Реме, је л' теби Просинечки ћале па га браниш толико? Не, фино је то било, "терамо кроз пасеве, терамо, оп, полукруг на центру, ту смо. 'Ајде Бајко, играш! Опа, ево га мађија, идемо Максимовићу, ево ти лопта, Кадууууу, држ' пас, идемо, идемо, Чаво, ево, опаааааа, мунем, какав дриблинг, АААААААА, ено га полукруг од шеснаестерца, бежи назад, бежииии, Максимовићуууууу, додај до Бајкаааааа". И тако. Поента игре кроз пасове је доћи до гола, не до места одакле се види шеснаестерац. Ако је дубинска лопта циљ прескочити средину кад ту очигледно не иде јер је Милуновић јуче био дудук к'о и Лазовић, онда су оправдане.
Мада, како Реме прича, какав курац Пирло, Бекам, Ћаби Алонсо, све су то курци од играча, за који курац подижу ону лопту и шаљу је на 40 метара?
Пирло, Бекам, Ћаби Алонсо подижу једну од пет лопти, и то тако да иде њиховом играчу у ноге, или груди. Наши подижу лопту тако да у најбољем случају остане у терену, негде, и код некога, не мора да буде наш.
У томе је разлика. Са овим ћемо се дркати вечито. Због те игре и нисам био за Муслина, Зенгу и остале, али опет, ти тренери су имали играче са којима су могли то да играју. Сада их немамо. Како који мој да Милуновић прими дубинску лопту поред десет центиметара вишег дефанзивца поред себе?
Кењам се на ову игру. Никад ништа нећемо урадити са овим. Не свршавам на Робија, али је једини у новијој историји клуба који је хтео да их научи да играју технички. Чак и када су дали по коју дубинску лопту док је он био тренер, то је имало некаквог смисла. Сада играмо "груни је у пичку материну, па да се надамо да ће наш први до лопте" стил. То је курчина. Са овом игром има да га посисамо жестоко.
Игра је катастрофална. А ако је за похвалу победити другоразредни клуб из "Суперлиге" са два играча више, е до курца. Онда боље да престанемо да се бавимо фудбалом.
Да, Роби, имао је тактику 4-3-2-1, и то је све, па можемо ми да играмо против Рена или Слоге из Краљева, исто је. "Идемо на пас, и када се они затворе ми ћемо и даље на пас, наравно, не даље од полукруга на шеснаестерцу, и никако нећемо да пробамо са утрчавањем, пасем у празно, пасем по висини да прескочимо средину кад не иде и слично. Никад нећемо да променимо нешто у игри, него ако не иде - јебига, нисмо ми криви".
Океј, нећемо да улазимо у даљу расправу, очито да имамо различито поимање концепта самог фудбала, тако да нема смисла, никад се нећемо усагласити. И сам си рекао да ниси гледао друго полувреме кад су ти пасеви били одлични, тако да оно, јебига, и немамо о чему да причамо.
Едит: Само да нагласим, много више ми се свиђа и оваква игра, не толико лепа за око као Робијева копија Барселонине, али која даје резултате. Па макар и Бајко из свог шеснаестерца испуцавао и усрано налазио Касалицу и Мудринског који ће да дају голове. Ето.
Па то. Тешко ћемо се сложити. Ја ако нешто презирем је игра на дуге лопте. Може полу дуга да иде. Промена стране, центаршут. Али ово ми је катастрофално. И да, лако је играти са два играча више (причам о другом полувремену).
Da ne vređam momke, ali taktika je manje važna kada postoji nedovoljan kvalitet.
Najveći domet ovog tima je osvajanje naše (jadne) lige.
Robi ili "Srpski Murinjo", manje je bitno.
Radnicki Kg ne zasluzuje ovakvu karakteristiku.
Миле, не јављај се, прод'о си Крагујевац и побег'о у Аустралију! :Д
Да, а са Просинечким кад смо једва извлачили нерешено са тим клубом, онда није био другоразредни.
@Дрогирана Веверица
Cenim da to baš i nije ista ekipa kao prošle godine?
Mislim, nije da sam gledao jučerašnju tekmu (prošlogodišnju nažalost jesam).
Доже, исти курац. Нама је мозак на средини Чава мађија, нема Кадуа, прошле године је био и тај толико хваљени Евандор, па Борха, Тошић. Играчи у које се већина звездаша клела. Кад се погледа тако, ова екипа је и гора од оне пролетос, баш због ових што су отишли. А и пролетос су нас сјебали.
И боли ме курац да л' ћемо да играмо бљутаво ако дајемо голове. Боље тако, него да имамо 75% посед, а не успемо да дамо гол.
Mislio sam na njihovu ekipu.
Naša, ni sam ne znam da li je manje ili više loša od prošlogodišnje (iz druge polusezone, ono iz prve je bio horor).
Па Радничком отиш'о само Костић, мање су на том плану изгубили него ми. И да, ми смо им покупили Љубу Ненадића, мада је то више ослабило нас него њих.
Што се тиче трзавица у и око клуба које постоје у Радничком, ту су тек аматери за нас, њима Верко даје плате, за продужетак уговора је дао Спалевићу стан...
И ко нас јебе кад оћемо да пошаљемо Ожеговића на позајмицу, а не да му дамо шансу, исто као са још 2-3 перспективна играча, Савићевић нам греје клупу. Какав год да је, мислим да не може да надмаши Чаву (у негативном смислу), мени је довољан знак да би гинуо оно плакање у Словенији.
Vidim da mnogo više nego ja pratiš JSL i samim tim gubim kredibilitet za dalju (i dublju) analizu ;-))))))))
Srećom, pamtim i bolje dane.
Ма не пратим толико, само Звезду и Раднички јер сам из Кг-а.
Нажалост, једина веза коју имам са тим бољим и лепим данима је година, тј. датум рођења. :/
Zvezdino godište?
Аха, тачније 29.05.1991. :Д
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/220555/Tuca-u-Zvezdi-Sukob-Babalja-i-Asamoe-na-treningu-Jankovic-najavio-kazne
а јуче се бабаљ загрева цело полувреме, и устане асамоа и уђе као трећа измена, па нормално да је полудео човек.
верујем да га асамоа није опсовао, него је причао како је у крагујевцу јео одличан бурек са сиром, те је бабаљу прекипело.