FK Crvena Zvezda

1. Nisam iz kg samo studiram ovde, mada sam u zadnje vreme vise kuci zbog posla. Pa sam dosao danas na utakmicu.

2. Yeah Batch, zasxto kenjasx decxko?
    Čudno mi da ako je odavde nije obilazio okupljanja letos. Zato sam pitao.

3. Тукли су се и ђаволи измешу себе :)

4. на страну то што ја у последње 2 сезоне имам курцобољу што се тиче игре, дозволи, оћу само 3 бода, данас ме беше у појединим ситуацијама срамота, кад ђаволи нападају, а ми имамо 2 играча више

5. CRNCI IGRAJU U ZVEZDI. UAAAAA!!!

6. црнце на терен, оћемо црнце на терен, црнце на тееееерен, оћемо црнце на терен!

7. Срамота ме кад видим какви мајмуни навијају за мој клуб.

8. Sramota je što ti navijaš za klub gdje igraju majmuni.

9. И јесу мајмуни.

10. Dube, saće te banuju zbog vređanja na rasnoj osnovi. lolo
    A za koga ti navijaš? I navedi mi 2 kluba u super i prvoj ligi koja nemaju crnce...

11. To ti čitaš između redova. Igrali su očajno sa dva igrača manje. Mogu da ih zovem majmunima ako se ponašaju tako. Zar je važno za koga navijam? Ne trebaju nam crnci. Trebaju nam kvalitetni treneri.

12. Trebaju nam pare, za ostalo je lako.
    I trebaju nam dobri treneri mladih kategorija, da u prvi tim ulaze 80% formirani igrači, a da ostatak nadograde iskustvom.Sale je dobar trener, ali džaba kad igrači ne slušaju, čekaju plate.
    I da, protiv Bordoa nisu bili majmuni.

13. очајно су играли.јебемимсве. јеботебог, онако курвинска игра са два играча више двадесет минута. раднички чак имао два три центаршута, могли су да уваљају један, док су били са деветорицом на терену. је л' онај лазовић и на тевеу био очајан као уживо? требало је да га замени до шездесетог минута, до 85.-ог ништа није показао. милуновић је један дудук који је две контре фино зајебао јер је чекао да касалица уђе у офсајд, па да му баци. а милијаша су дркали са трибине: "ухватиће те радар, ненадеееееее". е, ако је раније био спор док је играо у звезди, сад је трутина. но добро, биће он ваљда бољи.
    ципелићу, од туча сам видео неку на ливади иза севера, ван стадиона, једну на западу пре почетка текме, и пар на северу.
    имам ја пар питања:
    први црвени је чист, је л' тако? видео сам да га је мунуо руком намерно. други црвени нисам видео, за шта је био?
    онај фаул кад је милијаш дао гол, није био фаул, зар не?
    није нам свирао чист пенал?
    спалевић је био говнар који је целу текму провоцирао?

14. Je l' se računa Kadu kao crnac? Ja mislim da je on pola igrač, pola crnac.

15. Е нек ми се напасе курца и Александар Јанковић, какав курчеви српски Мурињо. Демагог јебени. И онај Пантић или како се који мој зове што игра назада и двадесет пута даје дугу лопту њиховом голману. Пишам ти се по игри. Да све до краја набијемо са пет нула, и даље смо курчина од тима. Са Робијем смо макар покушавали да играмо по земљи, са овим идиотом дркамо курчину. А у курац. Зато чим дође нека екипа приближно сличне просечне висине и приближно сличне физичке спреме има да се напасемо курца због овакве игре. Јебем ти бунарење и све. Мислим да је очигледно да је оно против Бордоа и даље била Робијева Звезда и да се тек сада мења игра према новом тренеру. Па јебем вам оца очињег, немамо Жигића и Пуровића, него Милуновића и Касалицу у нападу. А у курац.

Каду је доктор фудбала за целу садашњу поставу Звезде. Сисајте га. И шта оног Асамоу крије на клупи, кад човек реално једини може да повуче бржи напад у овој распалој постави. А игра му обележени давеж и сељачина - Касалица.

16. Реме, не сери јеб'огати.
    Пантић одиграо одлично с обзиром да је први пут у тиму (ако се не варам), пар пута је до јаја одрадио пос'о. Јовановић исто. Микића нисам ни видео на текми, сем у првих двадесет минута, да л' што тамо нису ни нападали, или је затворио одлично - не знам. То што су на старту шибали лопте напред ка Мудринском, а овај ниједну није успео да дохвати, то је друго. А било је пар врхунских висинских пасова, мада и промашаја, јебига, док се не уходају у таквом систему. Раднички има прилично високу екипу, а опет није лоше прошло ни са тим пасовима. А Асамоа је све показао оним шутем, није добацио са 15 метара до гола, а имао је прилику да шутне бар три пута док је трчао контру, из скроз чисте позиције са 20-ак метара. Мада, тешко му је било да пробије пар пута кад су ови играли са 3 играча позади. И јебемти Кадуа. Нека га, нека иде к'о и Евандро, што се мене тиче.
    Ја само замерам Јанковићу што не избаци Лазовића на време. Е то ми није било јасно.

17. Мажић суди Барси и Спартаку! ЕЕЕЕЕ! Јебем ти сунце и фудбал!

18. Битни су бодови а не игра јебо вас ја. Играо си са Просинечким лијепу игру а ђе су били бодови ? код Радничког, код Војводине, Код Партизана.
    КАКО ЗНАМ ДА ЋЕ БИТИ ТУЧЕ, ИНСАЈДЕР БРЕ :)

19. Ја замерам шупачку, огавну игру коју играмо. Нећу дубинске лопте. Јеботе, личимо на ниску верзију Тромса. Не причам о одбрани него о нападу. Друго полувреме нисам гледао.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.