FK Crvena Zvezda

1. Смрадови.

2. E bem li ih u dupe.

3. Људи чему то... :)))
    Наш проблем је свакако текма на страни, коју морамо да одиграмо пре или касније. Ако не одиграмо како треба код куће, онда се зна шта нас чека у сваком случају.
    Мало ведрине, није ово неко превелико погоршање ситуације.

4. Уроше, мени је свеједно, али могли су и партизан помјерити.

5. Негде сам прочитао (више не знам ни где, сто сајтова пратим:) да елиминисани из лш имају предност. Није ствар избора.

6. Ja ne merem dočekati 18. Sinoć u kafani gledala utakmicu i ne pamtim da li su se ljudi uprkos vođstvu od 5:0 nastavili toliko radovati ostalim golovima. Kao da je ne-znam-ni-ja-koliko bilo guravo.

7. Селенијум ја сам имао неки утисак да би се ми добро слагали, а сад уопште не сумњам.

8. Еееј колико се неки ђедо радовао частио ме је пивом :)
    МИСИЈА УСПЕШНА :)

9. Cmok, cmok, Urošiću moj :P

10. Кад ми тако нешто напишеш, сам бих победио Рен.

11. E bem li ih u dupe.

Bi ih i ža mene, konje magareće nijedne.

12. Мене стра' да се не понови Стразбур. Не треба ми још један такав ожиљак на души :(

:) Ја се сад и мало спрдам, али оно је стварно било сурово.

Можемо да се носимо с овима, имамо шансе за пролаз.
    Већ видим изјаве: СМАЗАЋЕМО Рен! :))

13. Стормо циганко :)))

14. Мени је највише криво јер сам ваљда навукао трауму од ПСВ-а, кад смо кући одиграли одлично и ја се понадао, па нас накантали тамо. Зато више волим кад играмо реванш кући. :)

15. Prvo Tobdžija, pa onda Delija , DeveTar. :)

16. Ево глодари су имали зицер код куће али ништа. Нема то везе.

17. West Ham 'till I die :) ICF FUCK GUNNERS!!! :)

18. Ево голова против претходног противника
    Прва утакмица
    http://www.youtube.com/watch?v=Igp8Yxw4t-I
    Друга утакмица
    http://www.youtube.com/watch?v=O0ZbKzKzFxw
    Мени не изгледају ни мало наивно или су ови дудуци велики.

19. па добро, шта је ту је. мало нас није хтела срећа са тим реваншом, јер је ипак најлепше прославити пролаз овде, ал' опет, мени испитни рок почиње 22., тако да ћу моћи да гледам овде звезду 18.-ог, што опет није лоше. а и нек' просинечки покаже зашто је боље играти другу на страни, 'бем га уста. :)

само помислим како би било да смо вукли шалке, па да их из истог разлога чекамо овде прву, и да нам (немци су то, детеимјебем) уваља раул или неко гол у деведес'десетом.

2:0 за звезду овде, идеалан резултат.

едит: дај бре, "металург растави". па и име им каже шта се ради са таквом екипом :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.