FK Crvena Zvezda

1. И да је шест милиона, немамо од чега да вратимо.

2. И да је шест милиона, немамо од чега да вратимо.

Taj rad.

3. http://www.sportal.rs/news.php?news=86609
    Да се врате данииии, славни дани наше прошлостииииииииии...

4. KURVA UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

5. Znam da nije baš merodavno, ali na menadžeru 2013 piše da je dug 87 miliona, e sad, znam da ti podaci nisu pouzdani ali oni čak i kad greše nikada u pitanju nisu neka mnogo velika odstupanja...

6. U toku je konferencija za štampu na Marakani, pričaju Džajić i Vučić.

7. Ovaj Vučić hobotnica, ne čovek, svuda pružio pipke, mamu mu šoravu!

8. На састанку представника државе и представника Фудбалског клуба Црвена звезда договорено да клубом до избора новог председника руководи Радна група. На њеном челу - Драган Џајић.

Сви чланови комисије биће: Драган Џајић (председник), Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Слависа Кокез и Предраг Ћулибрк!

Preuzeto sa fejsbuka.

9. КОји ретардос овај Милојко, зар он стварно верује у ово лоло. Фудбалски Деретић.

10. Сви чланови комисије биће: Драган Џајић (председник), Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Слависа Кокез и Предраг Ћулибрк!

Небојша Човић

Добро бар ће дуг да нестане :)

11. Одакле том Човићу толике паре? Је л' му то од плате?

12. Bačje, informiši se malo odakle mu nadimak "Gospodin 13%" i za FMP (fabrika metalnih proizvoda)...

13. Више је било реторичко питање, да се тако изразим.

14. - Човићу, одакле теби оволико пара?
    - Није наше нашли смо!
    - Како ја нисам нашо?!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.