FK Crvena Zvezda

1. И да је шест милиона, немамо од чега да вратимо.

2. И да је шест милиона, немамо од чега да вратимо.

Taj rad.

3. http://www.sportal.rs/news.php?news=86609
    Да се врате данииии, славни дани наше прошлостииииииииии...

4. KURVA UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

5. Znam da nije baš merodavno, ali na menadžeru 2013 piše da je dug 87 miliona, e sad, znam da ti podaci nisu pouzdani ali oni čak i kad greše nikada u pitanju nisu neka mnogo velika odstupanja...

6. U toku je konferencija za štampu na Marakani, pričaju Džajić i Vučić.

7. Ovaj Vučić hobotnica, ne čovek, svuda pružio pipke, mamu mu šoravu!

8. На састанку представника државе и представника Фудбалског клуба Црвена звезда договорено да клубом до избора новог председника руководи Радна група. На њеном челу - Драган Џајић.

Сви чланови комисије биће: Драган Џајић (председник), Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Слависа Кокез и Предраг Ћулибрк!

Preuzeto sa fejsbuka.

9. КОји ретардос овај Милојко, зар он стварно верује у ово лоло. Фудбалски Деретић.

10. Сви чланови комисије биће: Драган Џајић (председник), Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Слависа Кокез и Предраг Ћулибрк!

Небојша Човић

Добро бар ће дуг да нестане :)

11. Одакле том Човићу толике паре? Је л' му то од плате?

12. Bačje, informiši se malo odakle mu nadimak "Gospodin 13%" i za FMP (fabrika metalnih proizvoda)...

13. Више је било реторичко питање, да се тако изразим.

14. - Човићу, одакле теби оволико пара?
    - Није наше нашли смо!
    - Како ја нисам нашо?!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.