FK Crvena Zvezda

1. Ko te jebe kad nisi 'teo u politiku. :)

2. То ћемо тек да видимо... Бухахахаха.

3. Jel znate kako se cigance oseca posle jagodinskog piva? romanticno.. hahahahahha

Jedna od retkih fora na koju sam se nasmijao. :)

4. Тај нови тренер што га је Анђус пре неки дан спомињао је Славољуб Муслин. Рекао је да је у питању бивши играч Звезде. Прво су ми на памет пали Пикси и Миодраг Божовић па тек Муслин.

5. Муслин је у лошим односима са Џајом, а и захтева да буде менаџер, чиме се одмах укида функција спортског директора, што не одговара Стојадиновићу, јелте.

6. Нема шансе да буде Муслин нови тренер, па Џаја и Муслин су одавно у лошим односима, тако да он није, а и нисам сигуран да ће да се мења тренер, поготово ако успемо некако да добијемо дерби, и до краја полусезоне имамо неки пристојан минус, пошто плус нећемо имати...

7. Ostade srpski Murinjo...

8. Paz da ne dovedu Piksija. ahahaha :D Pa njega će prvog da hapse.
    Ivan Jovanović ili Grof Božović...

9. Да, ваљало би да Гроф дође.

10. ОД РОЂЕЊА МОООООООООООООООООООООООООГ! НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВООООООООООООООГ

11. НИ ДААААААААААН НИ ГОДИНАААААААААААА
    ЗВЕЗДО ЦРВЕНААААААААААААААААА

12. Sace vratiJo sa Marakane, uz'o kartu

Sever-sektor 2 red 43 sedište 18 OPAAAA JEBI ZVEZDOOO GLUPEEE GROBAREEE !

13. Био и ја јуче до Маракане, и бацио поглед на терен са западне капије, и видим Стевицу Рељића како сам трчи кругове :).

14. Ја заборавио и да постоји тај момак.

15. Пикси ће доде у неку јачу лигу из Нагоје.... Боље их води него Венгер што их је водио....
    Јанковић треба и даље да води ову екипу, ОК је тренер, поготово за нашу лигу. За Божовића пара немамо, а Јовановића вероватно боли курац да долази овде. Ако већ и отерају Јанковића ваљало би пробати са Рајевцем....

16. Kasalica prima 80 soma jevreja godišnje, što mu dođe oko 7 mesečno, što mu dođe oko 1600 po tekmi, a ionako je od cele utakmice aktivan samo u intervjuu, hehe

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.