Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Viga ovaj grobar što došo da provocira. lolo
Pročitah na ovim internetima da nam je igra bila golo govno, pogotovo u prvom poluvremenu. Zanima me je l' smo bili tol'ko loši ili još gori od toga...
Iskreno - još gori.
Ма какво провоцирање, игра на европском нивоу, навијање ко у енглеза, суђење сасвим коректно. Ја сам одушевљен..
Па јебига, кад немамо нека Смедерева, Хајдуке, Бскове, Металце... Морамо неку утакмицу и незаслужено да добијемо.
Шта кењају и моралишу ови глодари на теми сад кој курац бре?!?!?! Сад ми испадамо лицемерни као да намештају навијачи а не главоње из савеза, код вас се бар знало да је Алкатраз имао посла с тиме, а Делије немају никакве везе с овим, тако да може да подувате кару са тим шатро саркастичним интелектуалним прозивкама.
И од свих али од свих, гробари су дошли да кењају МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ БРЕ!!!
Док су Делић, Динкић, Дачић и Тадић пратили Партизан није вам сметало ништа а? Сад кад се обрне игра кењате, не подржавам ни једно ни друго, јер нико нема права да једе јебена говна о томе ко где намешта у лиги где је 90% утакмица намештено, СИСАЈТЕ КАРУ!!!
Svakog sledećeg grobara koji dođe ovde da provocira prijavljujem modovima. Smorili ste jako.
hahahaha
Знате која је лудница била ? :Д
Osvajamo titulu!
Ajd me prijavi...
Nisam odoleo a da vam ne kucnem ovde. Dakle čestitam vam titulu. Verovatno će na peharu koji budete dobili na kraju sezone pisati "Od Vučića, Zvezdi s ljubavlju!"
Sramotna tekma. Razbiju vas do 85. minuta , niste se ni videli, a onda u 10 minuta sudijske nameštaljke prođete s sva tri osvojena...A danas onaj vaš iz uprave reko da MORA da osvojite sve bodove do kraja. Dakle MORA i Vošu da dobojete. Videćemo samo s koliko igrača više na terenu...
Ајде момци испоштујте се и пријавите се на 1 дан бана као што сам се и ја пријавио кад сам био на вашој теми. :*
Полако момци, нема потребе за расправом, провокацијама и свађом. Није лепо то што радите, треба да се концентришете на узбудљиву и неизвесну утакмицу са увек неугодним Смедеревом. :)
Jedan je Franjo Tudjmaaan...
http://www.redstarbelgrade.rs/redstarbelgrade-2/intervju/2161-brocic-povratak-partnera-iz-slavnog-perioda.html
опааа
У ваљању и фауловима једино. Њихова игра се базирала на контре, они ако су имали 40 посто лопте у ногама, свака им част. У првом полувремену су дали један гол из једине шансе, у другом имали две солидне да реше победника, али нису умели да искористе. Звезда је све време нападала, ово нападала звучи смешно када то Звезда изводи, али рецимо да је све време нешто покушавала, док су се ови бранили са 10 играча и чекали грешке (којих није било мало) звездиног тима. Они ни у једном сегменту нису добили Звезду у овом мечу сем у ова два који сам навео, сасвим сам сигуран.
Дакле честитам ја вама прошле 5 титуле. На пехару који сте добили на крају сваке сезоне је писало ,,Од Томислава Караџића и Демократске Странке с' љубављу!''.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/386546_497839863583692_1764432951_n.jpg
ЖАЛИТЕ СЕ ТОЛЕТУ
ЖАЛИТЕ СЕ ТОЛЕТУ
Банујте овог нераснога кмета!
ЈЕБАЛИ СМО СТЕВОЈНУУУ, ПУШИ КУРАЦ СТЕВОЈНЕЕЕ, СТЕВОЈНЦКЕ ПИЧКЕЕ