Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://img405.imageshack.us/img405/1686/40934844844486646045722.jpg Други са десна председник Слободе. Не знам која је то фора, свако гостовање у ЛЕ они поведу председника једног тима из лиге... Штета што тренутно немамо председника, верујем да би и нас контактирали. :)
A zašto nisu napustili teren, kada je bio pokazan crveni karton?
Obećanje, ludom radovanje!
Председник Јавора има своје место у ложи Маракане. Информација из прве руке.
To je tačno, ali su nas ispeglali nebrojeno puta.
Ako je tema da li je naša liga regularna, odo' da gledam u sunce.
Nema regularnije lige. Sećam se kad sam bio klinac pa nisam imao pojma o tim stvarima i boleo me kurac. Sad sve gledam kroz prizmu nameštanja. U našoj ligi. I onda dođe jevropa i jebe nas kako hoćemo
U STEČAJ SA NJIMA!!! PO PRINCIPU GLAZGOV RENDŽERS!!
Отац Душка Секулића, власник Хабитфарма је ранијих година био близак Звезди, неретко се помињао као оно лице из сенке, као што је задњих година био Весић, то не зна много људи, али ајде кад већ износиш нешто у шта ниси упућен да те упутим. Он је преко свог сина Душка, односно на његово име обављао и радио те неке сумњиве послове (тако што је Душко био изабран за члана управе, а малтене нико њега није ни знао или сматрао Душка за било каквог битног члана те тадашње управе). Ја верујем да је управо он, Радослав Секулић један од многих који је Звезду довео до дна на коме се налази данас. Чини ми се да је био ухапшен пре пар месеци, е сад шта се даље одвијало са њим немам појма.
I Žeželj nam sedeo u upravi KK, a priča se da je grobar...
Hvala svim tim "uspešnim" upravama, najvećim poveriocima klubova (i FK i KK), pa još pojedinci velikodušno praštaju deo dugova!
Иначе ово је изјавио Душко Секулић, "човек који има место у ложи Маракане".
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:334527-Sekulic-Lukic-je-u-fudbalu-samo-da-bi-uzimao
Не знам за те зајебанције што си навео, али знам да је мој друг заједно са сином председника Јавора гледао утакмице на Маракани из ложе са картама које му је дао ћале, а њему клуб.
А председник металца је (био) потпредседник партизана, као и председник (сада почасни) новог пазара. Нас наше филијале јебу бре...
Приде их је неупоредиво мање. А било би нерегуларно чак и да ни једни ни други немају своје филијале уопште. Овако није вредно ни коментара.
+111111111111111111111111111111111111111111111
Кол'ко перверзно изгледа
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/601533_410171329050013_1504738385_n.jpg
Управо, Веверице. Њима филијале служе за гол разлику. Иначе, ти клубови са дна табеле продају утакмице коме год треба, небитно да ли је Партизан или Звезда у питању.
Pa bre Radnički ovaj raspali je prošle godine prodao Borcu bod, da ovi ne bi ispali, pa hteli protiv Jagodine da se vade. Na kraju Borac opet ispao, a Radnički izduvao za Evropu. Prodaju i Zvezda i partizan, a da neće ovi manji.
Jagodina i OFK obično razmenjuju bodove. To sam načuo negde, odigrao dva puta na kladži i dobio. Nisam pratio dalje kretanje, ali eto još jedan primer ja tebi ti meni. Sećam se nekada dok je bila SCG, ortak mi pričao kako su ovi iz Sutjeske tako menjali bodove sa fazon 6,7 ekipa.
Večiti fazon "3 za 3" i onda najgore prođe onaj ko igra pošteno i često igra nerešeno.
Раније је била фора да су мечеви између Јавора и Борца завршавани 2:1 за домаћина у 90% случајева.
Не знам да ли у овој лиги постоји поштено одиграна утакмица, да човек може да каже да су обе стране играле без икаквог договора.
Jedino bih smeo ruku u vatru da stavim za Radnički Kg - Smederevo, prvo zbog starog rivalstva, a drugo što je sadašnja uprava Smedereva do pre 6 meseci bila u Radničkom i rastali su se u nimalo prijatnoj situaciji, smenili ih ovi naši političari zbog "loših" rezultata..