FK Crvena Zvezda

1. Добијамо, Војводини су дали куп јер им неће дати паре као Звезди и Партизану што је Вучић обећао.

2. Retko koja ekipa bi se vratila posle toliko prvih primljenih golova. Imamo karakter!!!

3. Ne mogu da verujem da ono govno Vujin proziva Piksija!
    Ugledni advokat, kako to oksimornski zvuči.
    Ako je nekom merilo uspešnosti rezultat u ovim našim jadnim domaćim takmičenjima C.Zvezda je osvojila 2 duple krune za Piksijevog mandata...
    Što se vođenja kluba tiče, ništa ni više ni manje se nije kralo nego pre i posle te uprave.
    Iz tog perioda najviše mi smeta što Molina nije dobio priliku da igra i pokaže šta zna, a bio je to jedan od najboljih stranih igrača koji su ikada došli u Srbiju. Kako to uvek biva MORALI su igrati pojedini igrači menadžera iz "kriminalnog miljea". Mao Molina ostaje u lepom sećanju svih navijača Zvezde.

4. Није Пикси ни набио те силне дугове што се прича, јебем ли га, Топлица и после Ивић су доводили по 10-15 играча сваког прелазног рока и са исто толико раскидали уговоре (дакле, још требасмо да им платимо што су одлазили).... Само је јебени Мирнес Шишић имао плату, ако се не варам, 800 хиљада евра.... Да не помињем оно гомно од Топлице што нам је и школу уништио отеравши Ђуричића, Ћосића и остале.... Нема ни Џаја ту пуно везе, већ управо ова гомна што се свуда гурају као ''спасиоци'' и не знам ни ја шта, па им сада у управама седе исти људи који су Звезди и набили дугове....

А за Војводину немамо шта да бринемо, дадосмо им 6 бодова прошле сезоне, ове ће нам вратити....

5. Mirnes je imao ogromnu platu. Baš se sećam. A igrao go kurac. Molina je kidao i dadoše ga posle pola sezone. Mutne radnje. Isto i Ailton. Kao, zašto si dao samo 10 golova?! Pa brate sa onim veznim redom uspeh je i 2 dati.

Inače, na derbiju sam video Dan Tanu u loži. Ne znam kako je njemu dozvoljen pristup, kao i Toplici.

A što se Džaje tiče, imao je i on dugove, tipa 5,6milki, ali i tim koji vredi 30, pa se jednom prodajom to pokrije. A sad sve igrače da prodamo, ne bi ni četrvtinu vratili. Tužno. Nadam se da će na zimu džaja da otera pola ovih imbecila poput Čave, Mirića i sličnih, i da pusti naše klince da igraju. Pre svega Ožegovića da vrati sa pozajmice. I malog Simića koji će biti vrhunski igrač, ako bude igrao.

6. Inače, na derbiju sam video Dan Tanu u loži. Ne znam kako je njemu dozvoljen pristup, kao i Toplici.

Морали да их пусте да би опростили дугове.
    А Џаја је оставио тим који вреди 30 милиона, цена је за време Пиксија још порасла, а он их је све продао за 25 милки.

7. A da, oprostio je dug. Koji je on napravio. U zatvor bre sa njim i Toplicom. Dok sve ne vrate. Ja ne znam ko u ovom timu vredi nešto...

8. Gusti, da se ne lažemo znamo zašto voliš Ailtona ;-)))))))))))))))))
    Šalu na stranu, sramota je koliko je čobek odskakao od svih, a došao pravo sa ranča i sa viškom od 30 kila...jbg kad je svetska klasa igrača.
    Molinu nikada neću prežaliti.

9. Hahahaha. Šta ću kad smo isti tip igrača :)) Provalio si me :D Svejedno, vidiš da je lik bre kidao tada. A mi ga oteramo. Molina je stvarno bio igračina. Salas nikada nije dobio šansu, a mislim da je i on bio igračina za naše uslove.

Poslednji dobri napadači koje smo imali su bili Pjana i Drula. Kakav je taj Drula bio bog za ove danas...

10. Молина је, ја мислим, сезону или две после био један од најбољих стрелаца, самим тим и играча пошто је полутка-полушпиц, Сантоса у Копа Либертадорес....

А Жигић брате Густи?

11. штета што дадоше квоту 1.5 против војводине, могле би лепе паре ту да се узму кад је утакмица продата још прошле сезоне.

12. Žigić :) Zaboravih na njega. Mada, i Pantela je tada bio dobar. Ali nekako žalim za Drulom i Pjanom. Kao i za Pericom. Koliko god on posle propao, u Zvezdi je kidao. A i Zvezda je kidala

13. Salas nije mogao da napravi čučanj, bio čovek invalid, ali bukvalno (valjda je imao neki trajni problem sa kolenom jedne noge), a za Barkosa se priča da je epileptičar, mada mu to ne smeta da rešeta mreže u Brazilu.
    Imam ortaka, stara garda, navijač još iz SFRJ koji Drulića ceni više nego Pančeva. Nije Drulić loš, ali nije baš Kobrina klasa... Pjanović onako, od njega je Žigara (bar po mom mišljenju) mnogo bolji.

14. А онај Лукаш или тако нешто што нам играо задњег везног и десног бека па баталио фудбал због проблема са срцем...
    И јебени Гжрежгрорж Броновицки...

15. Цоа, јес' то ти? Ђес ти нестао задњих месеци?
    Контам за Војводину има да буде неки прелаз и озбиљно размишљам из двојке у кеца додиграм сингл....

Пантелар је био и први стрелац.... Сетих се и Душана Ђокића. Јебем ли га, оне полусезоне, кад је Аилтон отишао у Грасхоперс, је појебао, ал' после - мрка капа.... Ја жалим и за Бурзом од ових што су нам играли у скорије време....

16. Burza i Trajković. Protraćeni igrači po mom mišljenju. Bronovicki je isto bilo neko pranje para bre...

Ja mislim da su Barkoša pokupili negde na livadama Avale dok je okopavao njivu. Ne znam kako on u Brazilu daje toliko golova. Taj Lukaš nije uopšte bio loš za naše uslove, ali vidiš da sve neke falične dovodimo.

Drula je meni najbolji napadač naš kog sam gledao, jer se ne sećam najbolje Pančeva iz Zvezde, jbg mlad sam. Ali kad pogledaš kakav je vezni red imao Kobra iza sebe... Brate, mislim da bih i ja mogao da dajem toliko golova :) bez sumnje, i on je bio vrhunski

17. Цоа, јес' то ти? Ђес ти нестао задњих месеци?
    Контам за Војводину има да буде неки прелаз и озбиљно размишљам из двојке у кеца додиграм сингл....

ја, ко би други. нема оног налога, продао сам к'о војводина текму звезди, лоло

е, и ја сам се мислио да пукнем прелаз на звезду. ал' ако би дошло и треће коло прелаз, не да би ме било срамота од клуба за који навијам, него бих дефинитивно почео да навијам за младост из апатина.

18. Čuo sam od izvora iz Jagodine da Mudrinski ostaje najdalje do leta.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.