FK Crvena Zvezda

1. Дај Боже да смо ми добили динар досад од тих педера.

2. Kako saznaju "Novosti", uprava tima sa Marakane je uputila molbu "Gaspromu" da ruski gigant klubu uplati celo godišnje učešće, a ne na rate kako je predviđeno.

A posle ćemo da plaćamo račune od arapskih para.

3. A onaj Đovak se prosro, kao šeik da da pare, pa kad si tolki zvezdaš, a zarađuješ 40-50 milki po sezoni, pljuni 2 miliona za klub koji voliš...

4. Ма јебо Ђовака.... Због њега не слушам Раћкоа на 4 скакаонице, јер је тобож важније пушћати Хопман куп.... Ал' јебем ли га - било би до јаја кад би заправо та прича са шеицима била истинита....

5. Да вратимо ствари на своје место следеће године. Почело је ове са дербијима, ред је да урадимо нешто више сад.

6. Да дадне и Ђовак паре, ко га јебе матер!
    http://sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=1&id=4271

7. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/2472-zvezdi-od-suljagica-100-hiljada-evra.html

Za pišljivih 100 000 evra dadosmo decka, koji će za 2-3 sezone, ako igra, vredeti barem milion.

8. Данас спортске.нет и мондо објављују да од Куева и Н'Гома нема ништа, кад оно само чамуга отпо. Мислим чамуга из Африке, можда су и ова двојица чамуге.
    Виш ти шта је држава, за неке треба и наша виза јеботе. лоло
    http://www.zurnal.rs/2013/01/04/perozo-i-kueva-vade-srpske-vize-uskoro-u-beogradu/index.html

9. На страну што мислим да је Роби био јако лош тактичар и просечан тренер док нас је водио (ЈЕСТЕ, мислим да је Јанковић бољи), ал' ово ми некако не пије воду....

А гледе појачања, који ће нам курац штопер? Је л' можемо дефанзивну линију да сачувамо барем једну јебену целу сезону? А ако је Куева задњи везни и ваља (од Чаве јуниора сигурно гори бити не мере), онда нека дође, ал' овај Гренди нам не треба....

10. Kako koji ce nam kurac stoper? Jesi video ti koliko smo golova primili za polusezonu?

11. Јесам, ал' брате Бачје, упитан је њихов бол у курцу да играју одбрану јер не примају плату.... Ја сам још увек убеђен да од Максимовића може бити добар играч (јеб' га, лик на 3 од 4 дербија не прими гол, не прими против Кипрана на оба ни против Бордоа први).... Можда за неку ротацију да се доведе (ал' пошто је странац биће вероватно масно плаћен за наше услове па ће га вероватно довести дигра прву поставу) јер за Крнету нисам убеђен да ће бити иоле просечан играч.....

12. Е да, и боље за Касалицу да доведу замену, а овога продају неким Турцима....

13. ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕЕН !

14. Дипер, Максимовић је продат и он никако неће играти на пролеће. Овај задњи везни нам не треба јер имамо два добра млада играча на тој позицији који су почели да гуше један другог, а може и Милијаш то да игра, још један би био стварно много. Полушпиц треа дефинитивно.
    Ја сам се радовао кад је Просинечки отишао, а још више кад је Јанковић остао, јер је тренутно најбољи наш тренер који хоће да ради у Србији. Бољи од њега је само Рајевац, Иван Јовановић и нек опрости можда још један, плафон два тренера што тренутно не могу да им се сетим имена.
    И немој неко Антића да ми допише испод, човека је прегазило време, баш као и Љупка Петровића, баш као и сваког ко 10 година ништа није радио.

15. Ђукић.... А и за Антару се не бих сложио са тобом, ал' да не бегамо са теме превише....
    Брате Веверице, где је Максимовић отишао? Кад је отишао?
    ЕДИТ: Осим Мићка, ко је други задњи везни?

16. Није нигде отишао, ал ми немамо никакву обавезу према њему, нек га носе к'о да је метар дрва, заболе ме курац. И да имамо обавезу, не треба да игра, много је киксирао, а није све било случајно и то се итекако видело. Човек који се онако издркава нам није потребан, јебо га Пини Захави својим јеврејским масним обрезаним курцем!
    Разумем ја ту кукњаву нема пара, али само делимично. Он са месечном платом од 5000 евра кука што не прими плату 3 месеца, а људи плату од 200 евра не виде по годину дана па не кукају и живе, свирање курцу најобичније.
    Мићко је класични задњи везни, а виш да овај форсира и Миливојевића на тој позицији. :)
    Не знам, Антић мооожда за репрезентацију, али што се лиге тиче, чини ми се да нема шта да тражи ни у Кини. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.