FK Crvena Zvezda

1. Izjavio Stojadinović kao da Ninković hoće u Zvezdu, samo ga jebe ugovor sa klubom jer klub može da ga usmeri gde njemu odgovara.

2. Канда нам не би било лоше да ови што носе чаршаве (чисто беле и оне кариране) на главама и везују их канапом улете неку кинту.
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/225552/Arapski-seik-i-prestolonaslednik-Abu-Dabija-ulazi-u-sponzorski-pul-Crvene-zvezde

3. Ако ће да спонзоришу, океј. Али да купују немере. Нећемо да постанемо као неки Сити или ПСЖ.

4. Не можемо ми да постанемо као они. Ми ЈЕСМО велики клуб, а они нису, нити су икада били, нити ће бити.
    Они јуре да постану оно што смо ми, а нас и да купе, само би нас вратили тамо где припадамо, међу великане и по парама, а не само по историји.

5. http://www.youtube.com/watch?v=m84ORJqqjvY
    Чуо сам да је говно, али ћу да погледам због љубави према клубу, макар се истрансферисо ко ономад кад сам гледо неки филм са Џеки Ченом.

6. Бачје гледао сам га на премијери овде у Андрићграду. Гомно жешће и трансфер. Ко прво од материјалних срања до оних геј рекламних. Па да се некад прве екипе Цигана облаче у гробарске дресове и пљачкају. Елем за клинке које дркају на Калуђера и компанију, и оне који трипују да су ултра филм је предобар.

7. Ma зајеби, не могу.

8. Film je u rangu tu sa ''Ona voli Zvezdu'' sve dok ne počnu da spominju Vidića. Film bi mogao i da prodje da nema onih akcija. Sama tema filma je glupa da ne može gluplja da bude. Mogu samo da zamislim šta Vidić misli o ovome.

Ako ništa drugo, barem će se klinci više paliti na Zvezdu.

9. На страну моје мишљење о Ћоравом везано за КК, али ако је ово тачно (а и говорих раније да здрав разум говори да Пикси и Џаја нису могли набити онолики дуг, што се овде и потврђује), онда коначно имамо кривце који би морали одговарати за овакву ситуацију....

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:412770-Covic-Zvezda-quotnapadnutaquot-zbog-17-hektara-zemljista-Lukic-napravio-najveci-dug

http://www.zurnal.rs/2012/12/29/%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%98%D0%B5-%D0%B4%D0%B5/index.html

10. Све бих ја то метак у чело. Мада, метак је скуп јебем му матер, боље да их позатварају негде без хране и воде, па да се међусобно поједу, к'о пацови.

11. Које је то мућење било брате Веверице ако се сећаш, по 15ак играча стизало и са исто толико се раскидали уговори сваког прелазног рока....
    А и Пикси је још приде уговорио трансфере Жигића, Пантелића, Јанковића и других да се део касније отплаћује ваљда, тако да је и његов дуг реално мањи, а Топлицин и Ивићев већи....

Бем ти Топлицу и Ивића и Лукића....

12. Сећам се кад су представили 13 ПОЈАЧАЊА (?!) на једној конференцији, муљања тешка су била.
    Јебига, ја Пиксија кривим зато што је могао и морао минимум 2 ако не и 3 пута више пара да узме за ону екипу.
    Мамић је тад уваљао 3 играча (Крањчар, Модрић и Ћорлука чини ми се) за неких 45-50 милиона евра, а Пикси је целу ту генерацију продао за 35-40, још је и много трошио.
    Онда спонзорство Тојоте, генерални спонзор, а сарадња само на техничком нивоу, динар нисмо видели од њих, само кола давали на коришћење, то нигде у свету нема.
    Топлица брат довео Збуњевчевића за спортског директора, после тога Ивић са 400.000 евра платом за себе доведе оног распалог Мирнеса Шишића и да му 750.000 за сезону јеботе.

Не знам, Човића нисам мирисао одавно, али сад видим да човек има муда да каже неке ствари, а био је много ближи са претходним властима, него са овом.
    О Џајићу је сувишно писати било шта, човек који је у СФРЈ решавао гомилу проблема једним позивом може и сад исто то.
    Што се тиче ове радне акције коју Човић већ у пар интервјуа провлачи, ја сам ЗА!

13. Ма да, то су они Џеф да Силва, Жозили Фереира, Мисдонгард Бетолингар, Дејан Јаковић и екипа....
    Јеби га, разлика између наших играча и Динамових је та што је Едуардо био први стрелац квалификација (значи не само најбољи стрелац Хрватске, већ целих квалификација) за ЕП 2008, Модрић је био стандардан у репрезентацији, Ћорлука такође (Крањчар је још раније отишао из Динама у Хајдук).... А и за наше играче, након Друлића, Перице, Рамба и осталих неуспелих излеташа у Шпанију, не бисмо реално ни могли да добијемо неке веће паре.... Можда једино за Пантелића.... А и није све одмах распродато, Миловановића, Басту и Перовића је Топлица продао.... Кастиљо, којег је Пикси довео, је био бољи од Ковачевића јер је био добар и у нападу, Короман је био добар до његове задње сезоне кад је једино вредео на дербијима, Бурзановића је довео, којег је исто Топлица продао.... Ђорђевића је исто Топлица продао, а о клинцима попут Ђуричића, Ћосића и осталих да не причам.... Топлица нас је највише појебао.... Изгубили смо школу због њега....

14. Надам се да је овај кошмар који траје осам година готов.

15. Школу је сјебао Мркела кад је био директор јер је форсирао свог сина, а на остале није обраћао пажњу, а син му је и даље пањ.
    Зајеб са оном генерацијом је био што нису сачувани још сезону јер би глат ушли у ЛШ, а онда би било крцања са парама, продаш 3-4 играча и покупиш као овако за цео тим, ал јебига, не могу више о томе да размишљам, само кидам живце себи...

16. ooo gasprome, hoće da nas zabraneee