Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Нека га је набо, јебо му ја матер лоповску. Као навијач Партизана потпуно оправдавам поступак Џаје.
Шта би ја дао да Момчило Вукотић набоде Ђуру, ееееееј!
МИ СМО ВОЈСКА ДРАГАНА ЏАЈИЋА ! Човићу мрш у КК !
ја сам прво прочитао вест на куриру, па сам сконтао да једу говна, ко и увек, али братее.... а таман кад сам помислио да ће се стабилизовати ситуација колкотолко... човићу, што једеш говна где не требаш
Na stranu sto nisam cuo za slican presedan gde se neko abolira U ISTRAZI - svakako je nacistac trebalo isterati sve oko Dzaje, ali s druge strane je provereni lopov Covic, koji jos deli neke lekcije. Drago mi je sto je Dzaja udelio vaspitnu zausku, ali realnije je da obojica budu u zatvoru. Dzaja na par godina, a Coravi na par desetina godina.
http://www.kurir-info.rs/skandal-u-zvezdi-dzajic-nokautirao-covica-i-podneo-ostavku-clanak-616747
Господин 13% ухватио да прича о поштењу.
Е, ако је ово истина, још више поштујем Џајића и тек сад га обожавам!!!21
ЕДИТ:
Истрага која траје пет година? Немој да се зајебавамо, монтиран процес.
Izvalite nivo nepismenosti ovih koji komentarisu, rekao bi neko da troluju, ali posto je sajt Kurira, to je iskljuceno.
Naprotiv, dokaz da je sve vreme imao "ljude na bitnim mestima" na svojoj strani. Ozbiljno postoji neko ko veruje da je Dzaja nevin? Nevin poput Zeke i Bjeke?
Neće baš biti. Uhapsili su ga i mogli ekspresno da ga osude da je bilo zaista nekih dokaza. Samo su izjeli govna i napravili spektakl od njegovog hapšenja sa sve snimanjem upada policije čoveku na gajbu koji je u njoj i nigde čak nije ni bežao.
Pritom priča o političkom puštanju i naprednjacima je čak i prilična glupost, jer ako je bilo dokaza osudili bi ga u proteklih pet godina za vreme prošle vlasti.
Какве курац битне људе? Да их је имао, не би се ту ништа ни почињало, него што рече Гонзо, пробали, видели да су појели говно, па ајде да растежемо.
Da ne bih editovao bezveze post: Da su imali dokaze i dokazali sve na sudu, apsolutno bih bio za to da ga osude. To što je neko legenda kluba meni ne znači apsolutno ništa, ako je u stanju da krade od tog istog kluba.
Jel istina da je poslije Džajića bio plus u kasi od 1.5 miliona eura?
Da li vi stvarno mislite da će Čović da vrati dug i da eto tako bude dio KKCZ 5 godina i sve što se osvoji da ostane original klubu?
Није истина Ремче, био је минус пола милиона, али је требало да легне још милион и по од Видића и пола милиона од још једног играча, не сећам се тачно кога.
ЗБОГ ТЕБЕ БУДИМ СЕ, ЗБОГ ТЕБЕ ЛУДИМ ЈЕР ХОЋУ ДА С ТОБОМ САМ ЈАААА
Mislim da je bio u minusu oko 700 000 evra, tako sam negde pročitao, ali je zato prodajom jednog igrača moga da vrati ceo dug.
Drogirana, što implicira da je opet bio u plusu 1.5 miliona... Koliko god da je on ukrao (vjerovatno jeste sa tim nekim ugovorima, kurcima, palcima) nije sjebo klub ni približno kao svi ovi ostali, jest uzeo za sebe malo ali je i klubu dao malo, plus što ste tada uzimali titule i imali odličnu generaciju, zato nikad ne bi rekao nešto protiv njega jer je klub bio na nogama, stvarao igrača, uzimao titule. Svi prije njega i poslije njega su samo podebljavali minuse na računu.
Pišem ovo pod utiskom komentara po blicu, sabijaju Džaju od pljuvanja, kao Čović je majstor, digo KK pa sad oće red i u FK, Džaja lopovčina i te stvari...
тек сад сам видео ово што се дешавало.
па терај се више говно једно ћораво у три пичке материне, и ако јеси и ако ниси крив.
А јебига Ремче, свугде имаш дебила. Реално, и да је украо 100 милиона, ја реч не бих могао да му кажем, имали смо стабилност, екипу, резултате...
Онај тим који је оставио Пиксију није смео да оде за мање од 50 милиона, кад је Мамић за те паре продао три играча, могли смо и ми 11 комада, макар и на кило.
Дугови према генералном спонзору (?!) из времена Пиксија, а за ове касније и да не причам. Људи дигли кредит од 5 милиона евра на 6 месеци (?!), а кад је требало да се враћа кредит, ни један од чланова управе нити играча који су купљени тим парама нису били у клубу...
Нисам наместио, бата Ђоре ми!
ахахахахаххаха јебем ти ћивот!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201301/569810/ja-sam-samo-spustio-g.jpg
Ово би требало да значи да ћорави иде.
http://www.kurir-info.rs/kokeza-dzajic-nije-podneo-ostavku-clanak-617193