FK Crvena Zvezda

1. Pa kad bih birao izmedju Džaje i Čovića, ono, birao bih Džaju.

2. Udri, udri, udri Džajo,
    udri Džajo u barabu, heeeej!!!12

3. Gospodin 13% se pozvao da priča o tome koliki je neko lopov i neradnik, a Džaja ima staža u Zvezdi malo manje nego što ovaj ima godina života i od tog "lopova" je dok je bio funkcioner u Zvezdi država uzela više love nego što je ćoravi u životu video.
    I da, Ćora sa Čedom organizuje ubistvo Đinđića i nikom ništa, još se uhvatio da priča o poštenju.

4. Stravicno je da Covic pliva i u ovim novim vodama, ljigavac je neunistiv. Ali kontam da ce mu bas ovo doci glave, zajebace se sa Zvezdom jer tu ne postoji smirivanje strasti, gonice ga neko kao necastivog, pitanje je ko. Ako i ne zaglavi tvorza, kontam da ce popije neku sacekusu, nista manje nije ni zasluzio.
    Coravi je tolika ljaga da je za njega Dinkic moralna velicina!1!!

5. Очекујте да сутра или ових дана буду сви позвани на "информативни" разговор са Вучићем.

6. Coravi je tolika ljaga da je za njega Dinkic moralna velicina!1!!

Potpis.

7. Pečat udario Džaja ćoravom u glavu.

8. Ако је Џаја икако могао да буде већи у мојим очима, после набадања Ћоравог то свакако јесте. ЋОРАВИ МРШТЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!!

9. Делије су синоћ предухитриле Вучића. Навијачи су обавили разговор са Џајићем, а и са Човићем.

10. Vreme je da Džaja zauvek ode u penziju, ne treba mu ovo. Tek izašao čovek iz zatvora i odmah se potukao.

11. Fender Stratocaster
    Делије су синоћ предухитриле Вучића. Навијачи су обавили разговор са
    Џајићем, а и са Човићем.

I šta je dogovoreno?

12. Дрогирана Веверица

I šta je dogovoreno?

Па на Спорталу није наведено, али сам сигуран да је речено обојици да се помире да не би радиле песнице и штангле.

13. To što grobari dušebrižnici uopšte posećuju temu i tobože podržavaju Džaju, je možda jer se plaše da će kao i u košarci, da dođe do promene odnosa snaga i u fudbalu, ukoliko Čović ostane. Ne brinite, neće dok je Tole predsednik FSS!
    Čović je daleko od cvećke (dovoljno je to što je političar, sve i da nije bio preletač, itd.), i da se neko slučajno ne zbuni, ne volim ga, naprotiv.
    E sada ako smo se složili da je blago ili možda grubo rečeno ološ, postavlja se pitanje da li je sposoban ili nesposoban?
    S moje tačke gledišta je sposoban. Kako imamo u politici uopšte, tako i na rukovodećim položajima, a i u rukovodstvima sportskih klubova ništa manje, uglavnom nesposobne ološe, sposoban ološ je svakao promena na bolje,
    Džaja je sve samo nije bez putera na glavi. Da je najčestitiji, a daleko je od toga, dovoljno kompromitujuće je da dovede nekog kvazi stručnjaka čija je najveća kvalifikacija to što je Džajin šurak.
    Sticajem okolnosti znam i za neka govna od ljudi koji su mu bili najbliži saradnici u ranijim njegovim angažmanima u Zvezdi.
    Sve u svemu Čović, Džaja, i svi ostali su jedno mnogo "fino" društvo.
    Za Bari pre svega hvala igračima, pa tek onda Cveletu i Džaji, Ljupku, i svima ostalima.
    Ta titula ne znači tapiju na krađu, u narednih 20-30 godina.
    I za ove što misle da je Džaja nevinašce, a samo Čović zli moćnik, da je zaista tako mislite da bi to nevinašce smelo da i pomisli, a kamoli zaista fizički nasrne na moćnika?
    Promislite dva puta, pre nego što išta zaključite.
    Koliko sam ukapirao za razliku od Džaje, u prethodnom periodu Čović se pozabavio smanjivanjem troškova (najava da mora doći do smanjenja broja zaposlenih, u čemu je sabotiran), otpisom dugova i slično. Da se Čović petljao i tamo gde mu nije mesto, ni jednog trenutka ne sumnjam, štaviše siguran sam da jeste.
    Čović je tek sada u FK CZ (mesec i po), a mi smo u kanalu više od 20 godina. Pitam retorički, koliko je od tih 20 godina FK CZ bila pod Draganom Džajić?
    Uostalom još kada se vratio na čelo rekao sam da od njega ne očekujem da će uraditi išta dobro, i evo šta je prvo konkretno što je uradio - pobio se.
    Jadan je klub kojem je Čović najbolja opcija, ili eventualno Džajić (ako grešim pa je on ispravan u njihovom sukobu)!

14. Sad izdaše saopštenje da se ništa nije desilo.

15. Ко се бије тај се воли.

16. Ma dobri su nam i Čović i Džaja kad nemamo bolje. Jebiga.

17. To i ja zaključih!
    EDIT: Vučić ih pomirio, rekao Čoviću:"Džaja će da ti oprosti što te je tukao!"