FK Crvena Zvezda

1. Hahaha u tom smrdljivom Blicu jedino što stvarno valja je strip Somborca.

2. Ćoki, od kada mu je zatvoreno 1 oko, opravdava nadimak ;-))))))

3. nisu oni dzabe cigani.spanska serija.od kluba napravili tesku sprdnju.

4. Довели неког задњег везног из Хондураса. Докле ти непроверени?

5. Kako nije proveren, sve Jućub snimke su mu pogledali!

6. Тај ће богами играти за Хондурас на Светском првенству за разлику од неких.....

7. Резервиор доже, само ми реци да ти не би на тако јаку и сигурну функцију поставио неког свог и човека од поверења...
    Јебига, пола управе је ћокијево, морао је и Џаја неког да промува.
    А колико видим, кад би се бирало између њих двојице, ти би дигао руку за ћораво говно.

8. За пословну мудрост Ћоравог не треба имати неке велике економске способности, само треба муљати и ђапати добар новац од државе, што је овај добрано радио током своје политичке каријере.... А са парама које нису моје могу и ја да подигнем не један, већ пет кошаркашких тимова да ми се ћефне....
    Због његовог сплеткарења су два добра клуба постала један добар клуб у кошарци:
    За Жику Паука сви знамо ко је. Тог истог Жику Паука је Ћорави сада ставио у управни одбор вероватно као награду јер му је био добар слуга у рушењу Звезде (довођење Сагадина, улазак у ово срање од Јадранске лиге, енормни дугови и још што-шта) да би Ћоки могао добити лаку машину за прање лове и добру зараду и још приде је добио прилику да се покаже као тобожњи спасилац што му још доноси и навијаче на трибине.... Још 2008. се ово што се догодило требало догодити, али је интервенцијом Радовића и Вучићевића спречено (ваљда зато Ћорави лаје на Звездину легенду), а и они су ти који су отерали ове лопине из клуба.

Za Bari pre svega hvala igračima, pa tek onda Cveletu i Džaji, Ljupku, i svima ostalima.

Те играче је требало окупити и укомпоновати, велико хвала заслужује и покојни Велибор Васовић.... А и да није било оне магле, ко зна.... Можда смо још тада могли до европске титуле.

Ta titula ne znači tapiju na krađu, u narednih 20-30 godina.
    I za ove što misle da je Džaja nevinašce, a samo Čović zli moćnik, da je zaista tako mislite da bi to nevinašce smelo da i pomisli, a kamoli zaista fizički nasrne na moćnika?

А где су докази за ту Џајину ''крађу''? Толике месеце је лежао у притвору, а ништа се није појавило што би рекло да је крив, чак и изјаве играча су биле у његову корист. Те паре што су покрадене треба тражити код менаџера.... А Џаја да је иоле моћан не би ни лежао у том притвору на првом месту.

Čović je tek sada u FK CZ (mesec i po), a mi smo u kanalu više od 20 godina.

Да смо ми имали Мирка Марјановића освојили бисмо и ми коју титулу вишка, а и овако их није било мало под Џајом.... А и свакако, игра је била неупоредиво боља од данашње, играчи су били неупоредиво бољи од данашњих, да је систем квалификација за ЛШ био као данашњи играли бисмо је сигурно не једном, већ неколико пута....
    ПС Ништа лично брате Резервор, цар си ми и даље, само једна размена мишљења. :-).... Ко је у праву, ко зна, можда ни један ни други....

9. @The Big Dipper
    Naravno da je razmena mišljenja, nema ljutnje.

А где су докази за ту Џајину ''крађу''?

Ti kao da živiš u Švajcarskoj. Ko je u Srbiji osuđen za bilo šta na osnovu dokaza?
    Drugo, proces je obustavljen, Džaja aboliran, dakle nije na sudu oslobođen. Neko na jednom forumu u komentarima reče:"Ako je nevin što nije insistirao na suđenju, i na sudu skinuo ljagu sa svog imena?".
    Da ne širim sada temu na osnovni srpski problem, nepostojanje vladavine prava. Pa najiskompromitovaniji i najkorumpiraniji u Srbiji je tzv. pravni sistem.
    Nisam Ćokijev advokat, napisao sam o njemu neke prilično oštre stvari, ali nemoj od
    Džaje da praviš mučenika.
    Ako su titule u ovoj jadnoj ligi, u jadnoj državi merilo, onda će Piksi ispasti najbolji/najuspešniji predsednik jer su pod njim uzete 2 duple krune. Mene to tada nije zadovoljavalo jer smo u Evropi bili go kurac (isto kao Partizan svaki put u LŠ).
    Nevezano za priču o Džaji i Ćokiju, doduše možda i nije nevezano jer je verovatno i Stojadinović nečiji čovek...Elem taj "čuveni" menadžer je grobar.
    Koj' moj on traži u Zvezdi? On će da nas izvadi iz govana?
    To liči na pomaganje slično onom koje je sproveo VK Partizan u odnosu na VK Crvena Zvezda, posle čije akcije spašavanja je vaterpolo klub CZ ugašen (na pr. trener prvog tima je bio Dejan Jovović, trenutni pomoćnik Dejana Udovičića u Radničkom, i veliki "prijatelj" Zvezde).
    Vesić je takođe ostao, ali na insistiranje Vučića.
    I ko onda tu želi dobro Zvezdi, a ko ne?
    Opet je ono najstrašnije za nas navijače, to što svi oni prvo gledaju svoje interese.
    Ono u čemu se sa Ćokijem definitivno slažem je da ako klub radi sa gubitkom, ne može da bude toliko zaposlenih u administraciji, a pogotovo ne mogu redovno da dobijaju plate.
    Ko bude u tavkim uslovima ostao u klubu, e taj stvarno voli Zvezdu!
    Pri tom igračima kasne plate! Što napisa Predražinjo, pre nekog vremena čisto sumnjam da bih ostao da radim u firmi u kojoj 6-7 meseci ne primam platu, pa makar mi 30.000-40.000 ljudi (a ne peva ih toliko) pevalo i bodrilo me dok radim.
    Ponavljam daleko je Džaja od "male mace". Ima jedan oldskul izraz - "Bogat k'o Džaja", koji možda ne dokazuje ništa, ali otkriva dosta.
    Ne bih dalje polemisao, jer mislim da nemamo dovoljno informacija o svemu, i sve se svodi na rekla-kazala.
    Sportski pozdrav ;-)))))))

10. Džaja je posle Piksija najviše opljačkao tu Zvezdu.
    Ćoki je pizda od čoveka i krimos, ona slina koja se svuda provlači i svaku situaciju preživi, ali ako nešto ume to je da pravi pare, znači biznismen je i namerava da od Zvezde napravi dobro preduzeće, jaka Zvezda znači više love. U ovom slučaju sam na njegovoj strani, iako mi je drago što je popio batine od legende kakav je Džaja. To je verovatno jedina kazna koju će osetiti u ovoj državi, pošto mu neće biti suđeno ni za privredne spletke niti političke kakvo je bilo ono njegovo petljanje sa Zemuncima neposredno pre ubistva Đinđića.

11. Što napisa Predražinjo, pre nekog vremena čisto
    sumnjam da bih ostao da radim u firmi u kojoj 6-7 meseci ne primam platu, pa
    makar mi 30.000-40.000 ljudi (a ne peva ih toliko) pevalo i bodrilo me dok radim.
    Ponavljam daleko je Džaja od "male mace". Ima jedan oldskul izraz - "Bogat k'o
    Džaja", koji možda ne dokazuje ništa, ali otkriva dosta.

Za jednu njihovu mesečnu platu bih radio 12 meseci bez ikakvih problema.
    A ta izreka za Džaju je od kad je igrao u Francuskoj, mada je namlatio mnogo para i ovde, u poređenju sa igračkim kvalitetima, možda je zaradio manje nego što je trebalo. Bonus za KEŠ '91. mu je bio 100.000 maraka, a ti mnogo bolje od većine nas znaš sta su početkom 90-ih značile tolike pare i šta je mogao da radi čovek koji ih ima u godinama kad su radnici primali platu od 5-10 maraka.

12. Reservoir dog
    Ne bih dalje polemisao

Ни ја брате Резервор.... Ионако ћемо обојица терати своју причу.... :-)

13. Петар Шкундрић је изгубио министарско место зато што је тражио да се не дира Путин при доласку на Маракану, а власт је хтела да забрани ту посету.
    http://www.youtube.com/watch?v=chWePJsW_yI

14. ахахахахахахахахахахахах :Д
    Крв ти јебем, а Стојадиновић јуче каже да га нико неће и да остаје до лета. Саш да виш кад ови узму 5 милиона за њега.

15. Ко бре да узме? У ово може да поверује само онај што је ишао у специјално одељење у школи.

16. Можда је добар за шаћири борбе, па га откупе на кило, о томе ниси размишљао, ха!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.