FK Crvena Zvezda

1. Дрогирана Веверица
    Nemoj Jagodini, bolje Borcu. Jagodini ne dugujemo ništa, uzeli smo Mudrinskog na 50:50, ove neljude iz Čačka prvo da isplatimo.
    Opa, Coa se udaje i menja prezime. hnjo hnjo hnjo

да си научио породично знао би шта је тазбинско сродство, опа, утерам ти до дванаестопалачног цревцета!
    но, боље да их продамо матијевићу онда. више вреде на кило. искрено се надам да ће се јанковић опаметити, па ће им давати у просеку по 10 минута, кад треба да се успори игра ако водимо са 2:0 (задатак чаве мађије) или кад треба да се одуговлачи тако што ће се бацати лопте у празно (што касалица цеваницом маестрално изводи).

2. да си научио породично знао би шта је тазбинско сродство, опа, утерам ти до
    дванаестопалачног цревцета!

Ne staj mi na muku sa Ponjavićem, leba ti, još me boli što me naguzio u petak. :D
    Brate, koliko god Matijević valjao govna, imaju i oni neki minimum kvaliteta koji mora da postoji da bi išao u njihove mesne prerađevine, a ovi naši to ne ispunjavaju.

3. Ееее, да су билмези одмах продали Адија Мамићу и тражили неки леп проценат од следеће продаје, лепе паре би узели. Овако курац.

4. А он ће га продати за минимум десет милки неким Енглезима јер је Ади можда најквалитетнији афрички играч који је играо на овим просторима.

5. YeahBatch
    А он ће га продати за минимум десет милки неким Енглезима јер је Ади можда најквалитетнији афрички играч који је играо на овим просторима.

Јбг, кад је Лукић глупљи од Мамића. Мамић би и обичан кварц увалио некоме за велике паре убедивши човека да је то дијамант.

6. Prodaće kurac. Adi nije njegov igrač nego je tu došao na pozajmicu iz Dalijena ili gde već igra.

7. Ne boj se Benisijo, napravio je Maminjo neku šemu garant, neće proći da ne omrsi brk debelo.
    Gledaj to ovako, mnogo će lakše da se primeti i bolje da se proda igrač koji igra u Evropi, od jeseni i u LŠ verovatno, nego igrač koji igra u Kini. Tu na scenu stupa procenat Dinamu od jedno milion evra, a uložili su u njega 100.000.

8. Бенисијо
    Prodaće kurac. Adi nije njegov igrač nego je tu došao na pozajmicu iz Dalijena ili gde već igra.

Има опцију да на крају сезоне откупи Адијев уговор.

9. Ja to gledam ovako - Domagoja su prodali Dinamu iz Kijeva i sad im fali štoper. Adi se smorio po Kini i tražio pozajmicu negde do kraja sezone. Došao u Dinamo, očekuje da će da ga zapazi neki jači klub. Mamić se pokrio do leta, Kineze boli kurac, oni imaju pare, mogu da kupe 11 crnaca (evo sad za male pare mogu ove iz Burkine Faso da fasuju, hehe), Adiju fino do leta... Bajka.

10. E do jaja, sad Kasalicu necemo isterati iz ekipe....

11. Види стварно, говече ували четри комада.

12. A zasto bi ga terali iz ekipe?

Зато што је јармоња.

13. E do jaja, sad Kasalicu necemo isterati iz ekipe....

A zasto bi ga terali iz ekipe?

14. Boze kakvo glupo pitanje....

15. Ови не знају да прођу без црвеног картона, набијем их на курац.

16. Зато што је јармоња.

А скочиио си 2 метра увис кад је тај исти јармоња муно Партизану на прошлом дербију, и онда кад је асистиро Милијашу за победу.

17. Касалица је курац од играча.

18. Jesam skočio do neba Fađo, ali to ne menja činjenicu da je jarmonja. I Tutorić je dao gol partizanu i pobedili smo tad, pa sad je Tutorić štoper svetske klase? Kurac moj.

19. Касалица је курац од играча.

А скочиио си 2 метра увис кад је тај исти курац муно Партизану на прошлом дербију, и онда кад је асистиро Милијашу за победу.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.