FK Crvena Zvezda

1. Радовао сам се. Усрало га. Јебга.

2. YeahBatch
    Касалица је курац од играча.

Бољи је од Калуђеровића, Бабаља, Асамое и Милуновића.

Дрогирана Веверица
    Jesam skočio do neba Fađo, ali to ne menja činjenicu da je jarmonja. I Tutorić je dao gol partizanu i pobedili smo tad, pa sad je Tutorić štoper svetske klase? Kurac moj.

Нисмо победили. Било је 1:1 када нам је Мореира дао гол у 96. минуту.

3. Svejedno Fenderu, Tutorić ostaje Tutorić. :D
    I da, nije Kasalica bolji od njih, nego su oni gori od njega. lololo
    Šalim se, za njih je klasa, ali je i dalje kurac. Daće bog da me demantuje sa 15-20 golova i upola manje asistencija na proleće.

4. Дрогирана Веверица
    Svejedno Fenderu, Tutorić ostaje Tutorić. :D

Највеће дрво које смо имали икад. И то не храст или јавор, већ секвоја, бре! :)))))

5. Jebote, kad se setim u kakvom smo mi kurcu bili kad sam skakao od sreće kad se vratio Tutorić, bio pojačanje bre. I on i Psiholjub Đorđević. Ej, pojačanja. :D
    Sva sreća pa Maksimović više neće da igra, inače bi on zajeb'o ovu dvojicu u paketu 'ladno. :)

6. Тошић и Масимовић су ту иза њега, али је ипак Туторић непревазиђен. :)))))

7. Ne diraj u Tošića.

8. E da, to sa Adijem. Lik je bio najbolji stranac koji je igrao u Zvezdi, u zadnjih deset godina. Samo nije bio niko normalan da ga primiri.
    Ima da odradi posao u Dinamu, možda ga Mamara otkupi od Kineza i kroz dvije godine da igra u nekoj od top liga, donji dio tabele.

9. Ne kapiram, Tosic je sabijao, ja bih bulju dao da je ostao u Zvezdi jos... Kasalica je klasican seljacki igrac koji samo zna da trci, niti ima osecaj za gol, niti zna da sutne lepo, jbg, trenira jedno 10 godina cirke, ne moze bas da salje loptu na Avalu, al' je operisan, i smesno je da nama jedan takav igrac resava neke utakmice. Evo bas na primeru tog jadnog Asamoe, koji ne znam da li je video travnati teren pre Zvezde. Isto ne zna nista sem da trci, i kad god udje, napravi prevagu...A opet se svi slazemo da je ocajan. Trudi se,ali jbg, kad se vidi da neko ne zna...tako je isto i sa Filipom nabijemganakurac Kasalicom. Treba da ide da trci 110m sa preponama...

10. Adi je crni Nastasić. lololo
    Bolji štoper od Stefana Savića, tj. ima potencijala da bude bolji, najviše zbog fizičkih predispozicija, čamuga jebeŽga, samo da sredi glavu, kao i Baloteli npr.

11. LI ADI, GROBARIMA IZ USTA GA NE VADI!!!!
    Jel sam sad Grobar, mislim jel to tako ide? Ili ne umem?

12. Dub
    Ne diraj u Tošića.

Вала 'оћу. Нервирао ме је страшно. Волим и ја много Звезду па не играм за њу. Борио се, али је много пута и киксирао. Он кад би се развео од оног Пластичног доживео би препород. Алергичан сам на његову жену па зато и њега не волим.

13. Možeš ti njega da ne voliš, al je ginuo na terenu.
    Ja stvarno mislim da taj čovjek nije imao sreće u karijeri, i da je mnogo potcijenjen i pljuvan samo zbog toga što mu je žena Karleuša.

14. Dube, ko ga jebe, sam je birao ženu, niko ga puškom nije terao da je oženi!
    Al opet, njega gotivim još od onda kad je zapalio iz Verdera da igra na Olimpijadi, tu pored velikih muda treba imati i jake emocije prema zemlji, a on je pokazao i jedno i drugo za razliku od 90% fudbalera koji su u poslednjih 15 godina, koliko ja pratim reprezentaciju, prošli kroz istu.

15. Pa to sranje sa Verderom ga je koštalo igre u Verderu. Poslije sve krenulo nizbrdo...
    A dosta ljudi je zaboravilo to sa Olimpijadom.

16. Opet je znao da ispadne kulov pa da poslednjeg dana prelaznog roka šmugne u Betis, mada mislim da je na to bio prisiljen od strane uprave, ali ću zbog ovog sa reprezentacijom uvek da ga poštujem više nego što treba zato što je oženio onog skota.

17. Свеједно, откад се оженио, каријера му је кренула низбрдо. Њему се исплати развод. :))))))

18. Da nam je svaki igrač ginuo i davao na terenu kao Tošić bili bi prvaci makar zadnje 2 godine. Mi ni mum.

19. Nije loš ovaj Dauda, ako ćemo vjerovati Ju tubetu.
    Samo da ga hrane loptama, biće golova. A i Mudrinski je tu. Mslim da će ipak Mudrinski biti opcija broj kec. Ali nije mene napad brinuo, tu su i Asamoa i Kasalica, nego odbrana i vezni red, posebno onaj defanzivni dio.
    Ima već podosta vremena kako je završila polusezona, pa sam i zaboravio koliko su očajni bili u nekim segmentima igre. I sad se tih 6 bodova zaostatka čini dostižno. Ali daleko je Zvezda od titule. Da se razumijemo, i Partizan igra loše, al to me baš i ne zanima. Više me interesuje kako će da poprave stvari u Zvezdi od proljeća, u besparici i sa debelim minusom.
    A ovaj novi, ako ga uspiju registrovati, nek odradi 2-3 sezone u Zvezdi, pa nek ide na drugu stranu brda da traži vizu za Kinu.
    Evo tog Nigerijca.
    http://www.youtube.com/watch?v=TS9WbqaZLvI

20. Треба бре да се игра 4-4-2, а у пичку материну.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.