FK Crvena Zvezda

1. Који курац траже по становима кад имају клупски хотел? Ко их јебе, нек их поизбацују.
    http://www.mondo.rs/s280983/Sport/Fudbal/ZVEZDA-_Uplata.html

2. Одобрен раскид уговора Филипу Јанковићу.

3. Опуштено, ионако не бисмо ни играли у групној фази.

4. Izbjećemo gengbeng.

5. Да л' ће будемо живи на лето уопште? У јулу стиже 15 милиона евра на наплату, каква црна Европа...

6. http://www.mondo.rs/s281243/Sport/Fudbal/Crvena_zvezda_-_bez_Evrope_i_pola_tima.html
    I treba da ostanemo bez pola tima, ovako se samo vodi da imamo tim...
    Golo govno!!! Neću više ni da pratim FK CZV, od vidim rezultat, prekrstim se, nasmejem u sebi, i teraj dalje...
    Ja da gubim živce zbog kojekakvih Vešovića ne pada mi na pamet!
    SVIMA CRVENE KARTONE I TRI NULA ZA IPSTVIČ!!!

7. Ако, Џони, сутра ћемо ми вама честитати.

8. Мени је просто невероватна ова ситуација са Звездом. Опљачкали је и Курта и Мурта и сад се сви издркавају над ово мало играча што је остало у Звезди. Значи није довољно што људи играју и једном у три месеца питају хоће ли бити плате, већ им се унапред прети преко новина "немој да је неко случајно нешто затражио". Слика и прилика српске привреде. Је л' има нешто друго на шта та управа може да се фокусира? Може ли да се покрене нека тужба против тих лопова који су покрали клуб да се од њих узму неке паре?

Једем говна. Није ту ништа невероватно. То је стандардан модел понашања великих газда у Србији. Радници су стока и то треба јахати и мамузати док не научи да се не батрга.

9. У праву си, тотално нездраво. Људи који их пљују уопште не размишљају. Знаш, ако мени неко обећа 5 сома месечно, ја ћу наравно да узмем и мало скупљи стан и мало скупљи ауто итд. Поготову ако сам млад и неиживљен. А онда ако одједном престане да ме плаћа, нити ћу имати за кирију, нити за гориво, а богме кад исплатим све дажбине ни за храну.

10. Чак и да се шалиш, то све стоји.

11. Све то стоји, ал да неко толико нема мозга и да не размишља, не могу да разумем. Била је ситуација негде у ово време прошле године да је Бајковић за два и по месеца потрошио 25.000 евра. Много је куме.
    Друга ствар, ови клинци што су у Звезди ладно могу у хотелу да спавају, ту им је све џаба и боли их курац. Нема да брину за распремање, спремање хране итд. За ове ожењене могу и да разумем што узимају станове.

Него, опет Руси. Изгледа да добијамо новог "спонзора".
    http://www.kurir-info.rs/rusi-otkupili-zvezdin-dug-clanak-684903

12. VTB Kapital banka osnovana je 2008. godine u Moskvi, a glavna delatnost su joj pametna ulaganja u svetu

Усраше сад начисто репутацију. :)

Јебига, веверице, свугде се нађе понека будала. Нема клуба без таквих. Прозивање и претње играчима преко новина су шиканирање. Тог што је обмањивао јавност, треба позвати у клубу на одговорност. Овако је то просто претња свим играчима. Некако сам осетљив на та издркавања газда према запосленима. Превише тога има у Србији.

13. Трућко, ал само погледај, људима се дугују по годину дана плате од 200 евра, па ником ништа. Имам гомилу другара што раде код кинеза за дневницу од 500 кинти и не кукају, њима лепо. Слажем се да треба да се исплаћује на време, али клуб је у таквој ситуацији већ пар година, а ови мамлази чим добију неке паре потроше за два дана. Колики су безмозгаши, убеђен сам да би били без динара чак и да су им плате редовне, не би њима то трајало ни по месец дана.
    Ћале мог ортака дугује радницима две плате, али њему друге фирме дугују 21 вредност његових укупних дугова и кад би му један пустио лову, он би све намирио. :)

А и ко зна како би се ми понашали да смо приватници. :)))

14. људима се дугују по годину дана плате од 200 евра, па ником ништа.

Како ником ништа? Замисли да газда тих фирми изађе и каже: "немој неко да је помислио да штрајкује!" Разумем ја да никоме није жао тих играча и да њима ништа неће ни бити. Само сам, ето, реаговао на тај стил. Просто ми је погодио живац. Као ономад кад је Човић прозвао јавно Ракочевића зато што је овај промашио одлучујући шут против Игокее.

Уосталом, из аспекта клуба... Из ових дугова може да се извуче само продајом играча. А оваким понашањем ће то теже ићи. Јебига, истрпи неког клинца који се иживљава, па га продај. Тако бар Динамо и Партизан држе главу изнад воде. Одувек смо ми усташе били господа за вас!

15. Ако, Џони, сутра ћемо ми вама честитати.

lololololo

Имам гомилу другара што раде код кинеза за дневницу од 500 кинти и не кукају, њима лепо.

Ako ćemo tako, ovi naši ni ne treba da primaju platu...
    Ok je da treba da dobiju platu, ali igraju nerešeno sa Radom, i posle izjavljuje Petković kako igrače izbacuju iz stana. Pa majku mu jebem ima po 8-9 godina više od klinaca iz rada, pa i od onog što ga je prošao, što je dao gol za izjednačenje, i to ne spominje uopšte?! Na kojim drogama je on?! Mene sramota kad izgubim od starijih koju godinu, ako mislim da sam bolji, on očigledno došao u Zvezdu jer nije imao gde, i sad mi prodaje muda umesto bubrega, važno da je naučio da pokaže tuki tribini.
    I on može da igra, a Crnogorac koji je popio malo vinjaua ne može?!
    Pa koliko su treneri (bivši) Zvezde pili...(Kosanović, Pižon...)

16. Све разумем, ал и они треба да знају да једино добрим играма могу да се увале квалитетно сутра. Што рече неко, ако не играш за клуб, играј макар за себе идиоте. :Д

Па јесте ви усташе господа, имали сте и лепе униформе, а ми вазда Цигани. :)

17. Nema prenosa protiv pazara?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.