Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јебач иди на гробарску тему и пиши како њихов тим игра одлично, како си срећан због њихових победа, а нас који и даље верујемо у овај тим остави да то и даље чинимо.
Ајде Шоми не сери мајке ти. Не сери.
Pa 90 posto nam je lopta u posedu jer sve ekipe dodju sa filozofijom "ko predje pola da mu umre keva", dakle mi ne osvajamo sredinu kao barsa svojom igrom, vec nam je protivnici predaju jer su još bedniji od nas.
Kad si video barsu da je sa strane centrirala?
Mi igramo tako sto pokusavamo da sa strane nabodemo nekog jadnika u glavu, ili da damo povratnu na 16.
Barsa sve gura kroz sredinu i poznato je da su u problemu kada im se taj deo terena zatvori, jer sa strane ne mogu ništa.
Milijas ti je protiv pazara celo prvo poluvreme bio najdalji od gola protivnika.
Milunovic i Lazovic nisu spicevi jbg, ali igraju istureno to stoji.
U svakom slucaju, nema stvarno nikakvih slicnosti sa barsom.
No dobro, slazemo se u najbitnijem - da smo bedni.
Па не брате, ајде сад да сви почнемо да се понашамо као ти и да размишљамо као ти, тако ћемо сигурно да процветамо. Бемуматер ако се декларишеш као навијач Звезде, понашај се тако. Не знам шта очекујеш од овог тима, да освојимо титулу, да играмо Европу ? Оћемо курац. Иди у клуб, дај 50 милиона па се надај томе. Да се разумемо, не оправдавам ја њих, велика већина не заслужује ни да стоји поред Звездиног дреса, а камоли да га носи. Али сад кад се налазимо на рубу пропасти сигурно нећу дићи руке од Звезде, већ ћу да покушам да јој помогнем. А ја као навијач то само љубављу и навијањем могу да учиним.
Milijasa sam naveo kao primer... Ja razumem da nam je 90 posto vremena lopta u posedu zbog toga, ali bar da mi napadamo pola tog vremena, bilo bi drugacije. Nego drkamo kurac, vracajuci nazad lopte, jer polovina ne zna da se krece bez lopte, da se otkrije, da odigra dupli pas. Jebote, pa sinoc gledam Uzice Putevi, kako se vec zove i Mladost. Da li verujete, da tamo igraci rade ono sto nasi ne rade. Odusevili me ljudi odakle sutiraju, kako pokusavaju. Ovim nasima kao da je neko zapretio da ne sme da sutne sa odredjene pozicije. Kad ste zadnji put videli neki dobar gol, osim Milivojevic sto puca iz daljine. Da recimo Lazovic primi na 30 metara, povuce i iskosa grune loptu. Ili Miliunovic. Ili Kasalica. Ne, oni dodju, prodju, ali ubace loptu njihovima taman na palac da izbiju. Sere mi se vise od toga bre. Mudrinski protiv Pazara umesto da zahvati loptu, on seva, vraca na peterac. Sutni je u pizdu materinu, neka ode u korner zastavicu, odbice se mozda nama opet. Jebem ti sve, pa bre Zigic sa 2 metra je bre tukao sa svih strana, ova govna ne mogu da dobace sa 20 metara, tj da pogode 5 m oko gola...Izmisljanje taktike, guranje ljudi koji ne znaju da trce, mislim... katastrofa. Koliko god gotivio Saleta, voleo bih da nam se vrati neki trener komunjara, da igra igru iz 1990. i sve u picku materinu. Dosta mi je vise laznih taktika i postavki. Pa ni igraci sami ne znaju sta igraju, zato ni ne znaju gde da se postave, niti koji im je zadatak. Ovako kazes, sine, tvoja je leva strana, spartaj 90 minuta,nemoj da si stao!
Оће та љубав да врати дугове? Волим и ја Звезду, ал нема ништа од тога. Једино да ми падне сто милиона евра са неба па да им дам пола.
Не могу брате са тобом да водим расправу јер та твоја дарколазићка тинтара не капира неке ствари:)
http://www.dodaj.rs/f/16/aH/1w2sZ9tg/dontfightgoogle.jpg
FAJT FAJT FAJT FAJT!!!!
Gledam ovde neka poređenja naše igre sa raznim klubovima i to. Suština je da mi IGRU NEMAMO. A čini mi se ni igrače. Ne postoji igrač koji će da otvori kontru, sa jednim pasom. Da istrči, pređe igrača. Centriramo na hendikepiranog Mudrigola, koji blago rečeno, ne zna ništa. Čak je i Dule Đokić, ćelava glavudža kojoj sam se smejao, bolja od svih ovih statista na terenu. Mi u veznom redu od 2 ipo igrača nemamo nijednog koji je brz. Kružimo okolo naokolo, centriramo i to je akcija. KURAC! Ne može tako. Kad igramo sa jednim špicem koji ne zna ništa osim da ga pogodi lopta. Tu su i Kasalica drvo, Milijaš pacijent klinike za odvikavanje od pušenja boksa drine dnevno, i još mnogi drugi Petkovići.
Treba pustiti klince, gurati ih, nabijati im cenu u novinama i prodavati za solidne pare. Jedini način za vraćanje dugova u ovom trenutku. A verujem da bi bolje igrali nego ovi paceri
+ 10000000000000000000000000
Па тих 90% поседа и нам долази главе. Терај на страну, враћај назад и онда нам испадне неко од штопера и примимо гол. Сви мисле да је Барса доминантна због поседа лопте, али они знају да одиграју и на страну, и кроз средину, и напред, и назад, играју и брже и постижу голове. Ови наши се сналазе са лоптом кад год је приме. Ваљда се истовремено и уплаше, и обрадују кад им лопта дође у посед па од толиког шока не знају шта да раде са њом. Док нас је Роби тренирао, давили смо лопту, али смо имали какву-такву одбрану. Сад опет давимо лопту, а примамо више голова него Смедерево.
Па не брате, ајде сад да сви почнемо да се понашамо као ти и да размишљамо као ти, тако ћемо сигурно да процветамо. Бемуматер ако се декларишеш као навијач Звезде, понашај се тако.
Ја сам оптимиста и даље верујем у немогуће, али разумем човека што је огорчен. Ако смо раније кукали на судије и Толета, сад само можемо да кукамо на наше. Ми против Рада играмо са играчем више преко 50 минута, а не можемо да уваљамо гол па макар из још једног пенала. Нама одбрана испада против Рада као да смо Смедерево, а не Звезда.
Па тих 90% поседа и нам долази главе.
Da, obično u fudbalu ne valja imati mnogo više lopte u nogama od protivnika. Mora biti da je to problem.
Koliko god gotivio Saleta, voleo bih da nam se vrati neki trener komunjara, da igra igru iz 1990. i sve u picku materinu.
Brate, veruj mi da nemaš razloga da gotiviš Saleta ni zbog čega. Osim što je možda dobar dečko za ispijanje kafe, što ne znam, zaista čovek u karijeri nikakav rezultat nije napravio. Najobičnija pozerčina. Još se kurči pričom da je zvezdi oprostio 100 soma evra... Čekaj....ON ... ZVEZDI... OPROSTIO ?!?!?! Čovek koji nije imao dan radnog staža pre dolaska u zvezdu? Nemoj da se zajebavamo.
Slažem se da je bolje da nam trener bude bilo ko osim njega. Ne može gore od njega.
Mislim, ima tu mnogo većih problema od njega, ali što se trenerske pozicije tiče, on je svakako dno.
Прво престани да вадиш речи из контекста и прочитај цео пост.
|
\/
Посед лопте без постизања голова, не значи ништа. Није Барсин стил само велики посед лопте већ и велики број постигнутих голова.
Вама треба систем, имате играча, али овај не зна да извуче из њих оно што знају. Нема никакве тактике, ништа, све је у фазону грувај ка голу па ћемо да је угурамо некако. Она текма са Радом је била туга за гледати. Нема уиграних акција, све неко силовање. Крив је тренер, мењајте га. Али није само он, мора ту и остали фактори да раде свој посао. Пре свега управа да створи атмосферу, па онда кондициони тренери и остале пизде материне у које се не разумем. И наравно, бар два-три појачања. Обавезно један искусан и добар, као Милијаш само за рецимо класу или две бољи. Ал добро, то кад буде пара.
Pročitao sam. Nastavak je ozbiljan transfer, pa nisam želeo da eksploatišem.
Reci nam ti zbog čega je Barsa dominantna, mi ne znamo.
.
Pročitao sam. Nastavak je ozbiljan transfer, pa nisam želeo da eksploatišem.
Reci nam ti zbog čega je Barsa dominantna, mi ne znamo.
Ти си сам по себи трансфер. Ем си глуп, ем си безобразан, ем си напоран, ем си смор десет пута већи од мене и још мислиш да си забаван. Ја не трансферишем јер не пишем ништа другачије од других. Него ти можеш да се јуначиш овде, не знам да ли смеш тако са људима да разговараш. Уствари не можеш зато ловиш људе по Вукајлији да се издркаваш на њима. Ја знам како са таквима да разговарам, али не преко тастатуре.
Вама треба систем, имате играча, али овај не зна да извуче из њих оно што знају.
Ма од појединих не би ни Мурињо могао да извуче ништа добро.
Ovdje je suština. S tim da je ovo "čini mi se" nepotrebno.
То свакако, ал да баш ни од кога ништа... Тешко да је проблем само у играчима.
Dakle sebe ne svrstavaš među ljude. Da. Moje mračne prognoze su se ispostavile kao istinite. Žao mi je zbog toga.
Što se tiče ovoga da sam glup i dosadan. Pa daleko bilo da me ti smatraš drugačijim. To bi značilo da se kapiramo, a to bi za mene bilo poražavajuće.
Upravo tako.
Поражавајуће је твоје постојање како у стварном тако и у витруелном свету па ништа. Мислио сам на разговор са људима у стварном животу, а не преко Интернета него се ти правиш глуп.
Није једини. Већи су проблем менаџери.