FK Crvena Zvezda

1. teraj me u materinu, od sinoc sam u onim danima

2. Бре, ја нисам заборавио кад је Човић зимус питао чланове Звездине скупштине да ли мисле да је важније да се јури титула или да се спашава клуб од финансијских проблема. Не знам шта стоји иза оволиких киксева Партизана, могуће је да је Ђурић покушао да прода титулу да би избегао затвор који му се већ одавно смеши. Не бих да узимам то као оправдање, али нама је сам опстанак клуба важнији од титула иако бих волео да освојимо титулу па макар и непоштено, титула је титула, трофеји се само броје. Међутим, џабе нам трофеји ако се не зна како ће клуб да функционише. Финансије су кључ свега. Кад стабилизујеш финансије, можеш да размишљаш онда само о освајању трофеја. Јбг, тако је.

Да је Толе намештао, то и даље тврдим јер титуле Партизана из 2008. и 2010. као и Куп 2008. су отети Звезди захваљујући Толетовим играријама. Међутим, да су Звезду очерупали разноразни "спасиоци", то је очигледно и не можемо више да то игноришемо причајући како много волимо Звезду и како Толе намешта.

Пред наредну сезону у евро-куповима, у којима ће наши клубови вероватно одиграти само за време летњег распуста, ситуација је следећа:

Партизан испуњава финансијске услове за такмичење у Европи, нема стадион јер нема бар 15% покривених трибина, можда ће морати да игра на Маракани своје европске утакмице.

Звезда тренутно не испуњава финансијске услове, али има стадион који још увек испуњава макар минимум стандарда које прописује УЕФА.

Војводина једва испуњава финансијске услове, али мора потпуно да реконструише стадион. Ако уложе паре у реконструкцију, од играња у Европи нема ништа.

Јагодина испуњава финансијске услове, стадион испуњава минимум европских стандарда, али на стадиону морају још неке ствари да се реконструишу и дограде преко лета.

Дакле да спојимо све заједно, добили бисмо један како-тако пристојан клуб што се тиче играчког кадра и један и по стадион. Све у свему, домаћи трофеји ће све мање да вреде јер ће евро-купове убудуће играти само богаташи. Погледајте какве стадионе имају Молдавци, Казахстанци, Азербејџанци. Ми смо за њих Бангладеш.

3. Јеб' га ћоримаску, за 2010. смо сами криви јер смо, док смо били први, отерали Жонпија (тј. Лукић га је отерао).... Као фора - није имао игру (а небитно је што је имао резултат довољно добар да је цео тај свој мандат био на првом месту и то са Гумом и Савиом као стартерима)....
    Јебе нас и одбрана - сваку полусезону мењамо штоперски тандем (и то буквално сваку полусезону)....
    А и где је Мудрински? Што њега није било?

4. Морао је Маскимовић да изађе на терен јер су скаути пратили текму.

5. Да, Максимовић је показао завидне боксерске способности. И он, и Петковић. Све радње знају, осим да играју фудбал.

6. А и Вешовић са његовим генијалним убачајима.... Мени није јасно како јебени професионални фудбалер може да шаље убачаје који лете у три курца....

7. Ма лепо људи говоре да је Вешовић илуминат (масон). Он је држао кључ решења овог дербија. Само један добар центаршут је био довољан да Звезда победи, али је он морао да испоштује одлуку "са врха" и да лошим центаршутевима препусти титулу Партизану. :))))))))))))

8. http://www.mondo.rs/s290603/Sport/Fudbal/Igraci_Zvezde_zaboravljeni_u_Humskoj.html

Са таквим пропустима, није ни чудо што Звезда нема успеха. Прво организационе ствари треба да се реше, а потом псујте играче што се не залажу довољно или што је тренер ретард.

9. YeahBatch je Toletov dupli :p

10. Raspada nam se Zvezda ko šumeća tableta.

11. zvezda je krsina od tima i institucije. ne mogu da plate plate igracima sumnjivog kvaliteta,a pricaju o nekim ulaganjima.igraci zvezde se prodaju,tacnije odlaze u azerbejdzan.sada kada bi i hteli nekog da prodaju,ne bi imali kome.ruku na srce,imali su srece sa daudom i garidom,doveli su nekog...realno,igraci sumnjivog kvaliteta.najgore od svega sto su bolji od 90 posto onih strendzera koje su gurali.po meni to su igraci za nasu ligu,a posle kud koji mili moji.nece ti dalje od rumunije,bugarske,svajcarske druge...zvezda da proda ceo tim,ne bi imala 5 milja plusa.

12. ГОДИНЕ ПРОЛАЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МОЈЕЕЕЕЕЕЕ!
    ЈА ЧЕКАМ ТИТУЛЕЕЕЕЕ ТВОЈЕ
    И СВАКОГ ДАНА СВЕ ВИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ВОЛИМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

13. Katanac, nego šta. Ne treba trošiti reči na onu tragediju od tima. Igrači koji igraju kao da im je pobijeno pola familije, a pri tom većina nije ni igrala u derbiju. Mladenović jedan od 5 najgorih levih bekova u ligi, ''napadači'' koji nemaju šut u okvir gola, štoperi koji su bekovi, 2 reprezentativca u vezi koja ne mogu da spoje 2 pasa. Repriza prethodnih sezona, možda i za nijansu gore. Kakva sledeća sezona, možemo samo da očekujemo veću razliku. Postaćemo k'o Hajduk u Hrvatskoj.

14. Meni je samo bezze što je Partizan nanizao titule a Zvezda bila konkurentna samo u nekoliko derbija. Da nisu u tolikim govnima, pa da bude zanimljivije.
    Ovako mi nekako te titule Grobara nisu baš čiste. Ne mislim suđenje i namještanje, nego zbog kvaliteta. Ali to je fudbal, dok jednom ne zađe, drugom ne svane...
    A što se tiče klubova koji nisu Vječiti, oni najviše ispaštaju. Neće se desiti Obilić još dvajes godina. A i to se zna zašto je i kako bilo...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.