FK Crvena Zvezda

1. Заборавимо на међусобне разлике и запевајмо!

http://www.youtube.com/watch?v=J3RyF50MWTY

2. Jutrašnje
    http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:341766-Tosic-Napadamo-Ren-od-starta

Između ostalog...

Tom prilikom je dogovoreno da Zvezda uplati 930.000 dinara za izgradnju Bogoslovije u Prizrenu.

3. TO LAKI!

Kakvi unezvijereni pogledi... hahahha

4. Nekrofili u sranju.
    http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fudbal/Za-nacionalisticke-ispade-se-ne-prazne-stadioni.sr.html
    Mada, namerno ovo rade ne bi li sramotili Srbiju i mi sutra gledali na BBC kako su Srbi govna koji ne daju slobodu manjinama, itd. itd. itd. Ne lezi vraže... Mada su i oni jeli govna, kao, navijamo za svoj tim i prvo vole svoj tim, a vređaju Musliđe. Svi u govna. Ja kad sam bio u Pazaru, mene stvarno niko nije dirao, al nisam ni ja nikog vređaa.

5. Распродато све. Јутрос вест још 500 карата за југ остало. ИМА ЛИ КО КАРТУ ДА ПРОДА ?

6. Ček' Murino, ti podržavaš da ti muslidža uzvikuje Hašim Tači, UČK i Kosovo nikad Srbija u po Beograda i da se odšeta sa stadiona bez ikakvih problema? Pa dokle jebote?
    Oooooooo.....

7. Za svađu je potrebno dvoje. Ovo je ipak mnogo, mnogo jače od tamo neke prozivke ili šta već. Političarima, mafiji, kome već, odgovara da se ovo radi i samo su bacili kosku, ništa više. Onaj ko muslimanu vređa treba da dobije dobre batine pa neće to više radit, onaj ko dođe u BG da se kurči i govori im Hašim Tači i to šta su oni govorili isto treba da bude batinovan...

8. Zašto se na ovoj temi raspravlja o Partizanu?

9. Zato što mi trulo da odem da ih zajebavam na njihovoj.

10. E, druže, samo da te obavijestim da su te sandžaklije prvi započeli sa provokacijama.

Ćao.

11. Koji ti kurac uopšte dolaziš na ovu temu? Imaš svoju pa tamo kukajkajkajkaj! Nisam ja tvoj drug.

12. Skočimišu brate, zemljače... Samo da te npr. obavestim da je vođa, legendarni vođa navijača Partizana iz Subotice musliman iz Novog Pazara. Eto, hajd sad da se mi raziđemo ovde u bratskom miru, imate vašu temu tamo pa udrite šta god vas tišti kao i ja ovde.

13. Skočimišu brate, zemljače... Samo da te npr. obavestim da je vođa, legendarni vođa navijača Partizana iz Subotice musliman iz Novog Pazara. Eto, hajd sad da se mi raziđemo ovde u bratskom miru, imate vašu temu tamo pa udrite šta god vas tišti kao i ja ovde.

Ko je taj?

14. http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fudbal/Okrenuti-se-plovidbi-a-ne-buri-u-casi-vode.sr.html
    Lepo napisaše, ovi iz Novosti pišu nekakve gluposti, za sportske online novine da ne pričam...

15. Још једном да питам. Има ли ко карту да прода ?

16. Pa neću ti ja ovde stavljati privatne linkove ljudi. Guglaj pa nađi. Hoću reći da nemaju veze s vezom ove provokacije po stadionima na nacionalnoj osnovi. I ja sam nekad davno zakuvala tuču na utakmici Čelik - Zvezda a oba kluba volim.
    Al Zvezda je Zvezda :)

17. Pa neću ti ja ovde stavljati privatne linkove ljudi. Guglaj pa nađi. Hoću reći da nemaju veze s vezom ove provokacije po stadionima na nacionalnoj osnovi. I ja sam nekad davno zakuvala tuču na utakmici Čelik - Zvezda a oba kluba volim.
    Al Zvezda je Zvezda :)

Питао сам само како се зове, немораш ми постављаш датум рођења и место пребивалишта.
    Како то мислиш на нац. основи, са чим нема везе?

18. Ауроро - Јесу Челикови Робијаши ?

19. Јеботе живот ја не верујем да на свакој нашој теми морају да се појаве искомплексирани гробари! Какве бре 4 године туге кад играмо у Толе супер лиги,не надамо се па ни не тугујемо,боље ви да тугујете јер сте очигледно свесни на који начин долазите до титула,треба да вас је СРАМОТА бре! Гледај те у свој пашњак и тамо се просеравајте овде нисте добродошли! Знамо сви да вам је криво што нас и поред слабијих резултата има више него вас на текмама,јер знате да дух звездаштва јача сваког дана и знате да нас нису сломиле ове тешке године још нас сада има више!!!! Ајмо делије сутра да напунимо Маракану!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.