FK Crvena Zvezda

1. Jbt, i ja sa drugarom o tome pricam pre 2 dana, kad mi je rekao gde igra Djokic, nisam verovao... Boli ih patka, nece u Zvezdu, tamo bar znaju za sta igraju!

2. Gledao sam ja Đokića kako igra. Haos. Čovek se raspada k'o šumeća tableta.

3. Има диспадну у првом колу ако им дође нешто јаче од трећепласираног у Сан Марину.

4. Krećemo od drugog kola.

5. Igramo protiv pobednika iz meča IBV - HB Torshavn.

6. Ко су бре ти пајсери?

7. Ко су бре ти пајсери?

Исто ће се питати навијачи рандом клуба из Молдавије кад за десетак година буду извукли Звезду у првом колу квалификација.

8. Исланд - ИБВ, Торшавн - Фарска острва

9. Исто ће се питати навијачи рандом клуба из Молдавије кад за десетак година буду извукли Звезду у првом колу квалификација.

+1

10. Прељепо изгледа.

11. Koliko im je do jaja stadion...

12. Ove islanđani kod mene na menadžeru izbacili partizan u nekoj sezoni u budućnosti :) Haha, Íþróttabandalag Vestmannaeyja im je puno ime, a piše da za njih brani David James

13. On im je golman i pomoćni trener.

14. Do jaja, prolazimo prvo kolo!!! ALEEEEEEEEEE!!!

15. Хахахаха ооо јебем ти ћивот. ЦЕНТРИШИ СЛАВИШОООО. НЕ МОГУ БЛОКИШУ МЕЕЕЕ

16. Kad Bajko ispuca 3 lopte na ovo brdo kurac će da završe utakmicu. Igraćemo sa deset igrača a desnog beka će igrati Vesić.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.