FK Crvena Zvezda

1. А јебаћемо тих викингоа.... Бајко даје гол из слободњака....

2. Хахахаха ооо јебем ти ћивот. ЦЕНТРИШИ СЛАВИШОООО. НЕ МОГУ БЛОКИШУ МЕЕЕЕ

Колико сам пута само чуо овако нешто. Ама није било села где сам играо, а да нисам чуо овакве и сличне одвале. :)))))))))

'Бем ти све, кад се Звездини навијачи зајебавају на рачун свог клуба као да је у питању Звезда из Малог Мокрог Луга.

3. Jeb'o majku svoju.... http://www.sportal.rs/news.php?news=104061

Bajko

Vesovic-Fatic-Omega-Mijailovic.....

Pa oni se zajebavaju sa nama, zivota mi... :D :D :D

4. Granitna odbrana.

5. Vesovic-Fatic-Omega-Mijailovic.....

Бајко Алфа! :))))))))))))

6. Joj majko mila, kakav sam san imao. :D Marakana, kao pun stadion, dosao ovaj seljo trener, prva utakmica u sezoni, 1-0, ne vidim ko je dao gol, a na terenu Omega igra veznjaka, dribla, leti co'ek, tup, 2 nula, ja pogledam, Ninkovic dao prvi, pitam ortaka kad je Ninkovic dosao, on kao, jutros potpisao. I dok mi raspravljamo, ceo stadion krece sa koreografijom, kao vade novcice od kartona,zlatnike, kurce palce, i krece sloumousn, svi tapsu,srecni, pare na sve strane, kao u super mariju, i tu se probudim! JEBO TE OTAC, pa nocne more imam zbog ovih "pojacanja". Ali nema veze, minus i minus daju plus, tako da ce se uklopiti svi ovi... :D

7. волео бих да будемо пети следеће сезоне. добро, и седми, ако не можемо до петог места.

8. Prvo kolo u Ivanjici, ide li kod od vas tamo da se nađemo ? :D

9. Plan za tim naredne sezone: otici u Afriku, dovesti dvaes jakih/brzih crnaca iz nekih ratom zahvacenih zemalja i dovesti njihove porodice. Zapretiti igracima da ukoliko Zvezda ne bude prva da cemo vratiti njihove porodice nazad. Sledece sezone ponoviti pretnje ali za Ligu sampiona.

10. Мене је најозбиљније страх од оних Исланђана, мајке ми.

11. http://www.sportal.rs/news.php?news=104098

Na ovaj način ispunjena je velika Kovačevićeva želja

A jebem ti novinarstvo, kao da je transfer obavljen da bi se njemu udovoljilo.

12. Људи, најебали смо!
    Каква одбрана: Бајковић Алфа - Робертс Омега. :))))))))

Мене је страх за следећу сезону. Добро је што смо успели да вратимо неког од бивших омладинаца који како-тако још и зна да игра, али ако нам највеће појачање у одбрани долази из Смедерева, онда је стварно време да се плашимо шта ће бити прво, што би рек'о покојни Владанко Стојаковић, против "јаких и традиционално неугодних" Исланђана, а онда и у домаћим такмичењима.

13. Ma ta LE je traćenje resursa. Nećemo proći dalje od trećeg kola, a plaćamo licencu, putovanja, pičke materine.

14. Још један забрињавајући наслов!
    http://sportal.rs/news.php?news=104108

Некад смо се отимали са другим клубовима око Јањанина, Мркеле, Мусемића, Стојковића, Цветковића, Просинечког, Савићевића, Панчева, узели Стеауи Белодедића... А сад Џајић допушта да Стојадиновић од прелазног рока прави сафари и тражи по Африци све што може да побегне лавовима, леопардима, крокодилима и великим змијама по афричким саванама, рекама и џунглама.

Замислите сцену како Стојадиновић улеће код Џаје у канцеларију и победоносно виче: "Довео сам појачање! Узео сам га лавовима испред носа!" :)))))))))

15. Јеботе тражимо појачање у чамуги који је из Естоније прешао у другу грчку лигу и тамо дао невероватних 6 голова. Биће гадно, биће врло, врло гадно.

16. član je estonske ekipe Tameka od leta 2012. Posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora je igrao, dao četiri gola, ali zimus prosleđen na pozajmicu Kavali. Za grčkog drugoligaša dao je šest golova.

Grom i kakao.

17. POBEDAAAAA, POOBEEEEDAAAAAAAAA! ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

18. Ovaj Stojanovic k'o na menadzeru, ne igra tekme koje ga smaraju, nego da pomocnicima! :D :D :D

EDIT: Inace, ovaj Mihajlovic je prosle godine bio najbolji strelac na pripremama, ne znam sto mu nije data veca sansa. Ja bih recimo, umesto sto su doveli Rakica, ovog malog pustio. Ili bih sad Mudrinskog uvalio za 300 hiljada, i pustio malog da bude treci spic, tj da se bori sa Rakicem za mesto...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.