FK Crvena Zvezda

1. A šta je bilo sa onim malim Ćosićem?
    EDIT: Da su ostali on i Vujadin Savić, imali bi ili dobre štopere, ili bi ih prodali za mnogo veće pare.

2. Igra negde u Peskari ili tako nesto...

3. Добро је, ја се уплашио да ће оно говедо да врате.

4. Мене само брине што је и Нинковић фудбалер, а под тим мислим да је полумозгаш који ће да дрви курац ако му не исплате пар стотина евра пред утакмицу, има да 'лади јаја на терену јер му се може, јебига, ипак је он одбио вишеструко боље понуде из иностранства. Ако он докаже супротно, и ако стварно одигра макар и трећину утакмица на добром нивоу, ја ћу бити задовољан.
    Иначе, да се не лажемо, бајковић мора да оде, и комплетна задња линија (боље да су продали све позади него што су спајића пустили, ал' 'ајд').

5. A evo, konkretno, Savić i Ćosić su poletili za parama, pobjegli i sad igraju drugu ligu obojica. Malog Vujadina je tata poslao van Srbije čim je smuvao Mirku.

6. Ако он докаже супротно, и ако стварно одигра макар и трећину утакмица на добром нивоу, ја ћу бити задовољан.

Баш то. Тако смо превише очекивали и од Миловановића, Ненада Ковачевића и Перовића па се не зна ко је био гори. 'Ајде Перовић је био мало и повређен, али је испао пичкетина са оном тужбом.

7. Pa šta će drugo, bolje nego za dž igrati u Zvezdi. A i transfer u veći klub će lakše ostvariti iz francuskog drugoligaša nego iz Zvezde, realno. Ma obojica su kurci od igrača.

8. Pa kurci su sada kad su u godinama kad su trebali najviše da napreduju više vremena proveli po aerodromima leteći iz kluba u klub, nego na terenu.

9. Jebem mu sve, napisem kilometarski post, i pojede mi ga...
    Elem, ukratko...

оји ће да дрви курац ако му не исплате пар стотина евра пред утакмицу

Ja mislim da nece, jer zna u kakvoj je situaciji klub, i zna gde dolazi. I plus je veliki zvezdas, ne bi u najgorem slucaju zbog navijaca drvio kurac. A i realno, u svakom trenutku moze da nadje klub u kome ce biti redovno placan, i gde ce imati 3 puta vecu platu nego ovde. Tako da ono, zna kako je, i trpece. Ili cemo mu jebati mamu :D Bas kao i Rakic i Pecnik. Sami su rekli da ih ne zanima sto nece biti redovno isplaceni, i da zele da igraju. Jebi ga, pre ce se prodati iz Zvezde, nego iz Podbeskidze. Realno... To mi se svidja kod ove uprave, jer im svima kazu, tako je kako je, bicete isplaceni, ne na vreme, ko hoce neka igra, ko nece, neka ide u Hajduk iz Kule, Lsk lodz, myavu, itd....

EDIT: Ne znam, bas je dobru sezonu imao u Evianu, igrao je u jednom od losijih klubova, u jakoj ligi, gde te crnci biju samo tako... Evo koga ne mrzi, neka pogleda, kapiram da je tu stavljeno samo dobro sto je radio, ali svejedno, nasa liga ne moze da se poredi sa francuskom...
    http://www.youtube.com/watch?v=KZ_vF7BwB6I&feature=player_embedded

10. Pa kurci su sada kad su u godinama kad su trebali najviše da napreduju više vremena proveli po aerodromima leteći iz kluba u klub, nego na terenu.

Ma oni da su bili kvalitet, našli bi i dobar klub. Za Zvezdu je najbolje da štopere traži u Srbiji, to smo zadnjih godina i najbolje izvozili, samo je možda problem što neće da igraju za Zvezdu, odoše u inostranstvo...

11. Ko je izvežen poslije Nemanje?

12. Ne mislim iz Zvezde izvežen, nego iz Srbije, iz timova što nisu Zvezda ili Partizan, Bane Ivanović itd.

13. Pa onda je OFK-a odradila najbolji posao, al opet zbog nekih gluposti stadion im se raspada, niko neće da ga renovira i nikad nisu konkurentni za titulu.

14. To je već neka druga priča. :)

15. Бвдлга, ја бих био пресрећан да нам цео тим буде скован од таквих играча, којима паре нису приоритет, него да играју за звезду. мада, не могу да поверујем да један печник, словенац из пичке материне гаји неке емоције према звезди па му није до пара, ал' добро, можда се зарекао ћалету, ко би га знао :)
    само, обило се о главу клубу сваки пут кад су долазили играчи којима нису у глави паре, ал' на крају буде у глави тужба. видећемо већ.

16. A možda mu je biološki ćale delija iz Knina.

17. Ne znam, na pocetku sam se sprdao, gledajuci kakav nam je tim. Medjutim, Ninkovic, Pecnik, ako dovedu Kovacevica, i 2 dobra stopera...imacemo stvarno solidan tim. Ne verujem da mozemo u Evropu, ali do titule sigurno. Videcemo, za sada sam zadovoljan...bar ja...

18. kakav bre pecnik?igrac ne moze da se sastavi.jel ga neko gledao,pa zna kako igra ili se samo pisalo kako je suepr i bog?za 50 evra u novinama mos biti bolji od maradone.

19. Ne verujem da mozemo u Evropu, ali do titule sigurno.

немој ово да кажеш два пута :)
    ни у новембру тамо. :Д

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.