FK Crvena Zvezda

1. okončani su u utorak kasno uveče načelnim dogovorom koji bi trebalo da bude pretvoren i u dvogodišni (1+1 sezona) ugovor koji će Ninković sa Zvezdom potpisati u četvrtak!

Dok ne istrči na teren ništa im ne verujem.

Pored Crvene zvezde, NInković je imao ponude Olimpijakosa, Viljareala, Evijana i Nanta,

Moša.

2. МА ЗНАМ ДА ЈЕ ИСПАЛА
    АЛИ ОПЕТ
    ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ
    ООО ЗГАЗИ ИХ СВЕ

3. http://youtu.be/WAlciClWIvg

Grohotom se smejem, nismo dva put šutnuli u okvir.

4. Naime, kako saznaje B92, NInkovićeva plata u Zvezdi biće skoro 10 puta manja od onoga što mu je nudjeno za samo jednu sezonu trogodišnjeg ugovora sa jednim inostranim klubom.

Ma nema teorije da je ovo istina.

5. http://www.youtube.com/watch?v=Rc6_Z0-hGpo
    KЛАБИНГ
    СВЕ ВАС ЈЕБЕ ХЕРОЕС БАНДА, ПОЗДРАВ ЗА БРАЋУ!

6. ubio zvezdu taj ilijevac.
    inace,ispada da ce ninkovic igrati dzabe.

7. Boli vas kurac, imate nove dresove.

8. СА ПИНТО, СА НИНКОВИЋ ХЕХЕ

9. http://www.youtube.com/watch?v=GwGGiBLx-4g
    НЕК СЕ МАРАКАНИ ВРАТЕ СТАРИ ДАНИ

10. Две добре вести после овог пораза. Прва је да је дошао Нинковић, а друга да овај гвинејски Пато не остаје.
    Пато из Гвинеје - Па то може само Стојадин мађија!

11. Jos niste oterali Stojadinovica? Ne znam sta on i Dzaja traze u klubu...

12. ЏАНКИ ПОВЕДИ НАС У РЕВОЛУЦИЈУ

13. Vratite nam Stankelu za kapitena, Vidaru i Biševca u odbranu i posljednji srpski tandem Žigara i Bogotac, dobjasnimo neke stvari u Ligi Šampiona. Kad postanemo stalan učesnik Lige Šampiona, vratite nam generaciju 84 i Ožegovića mađiju da prodamo Monaku za 45 miliona...

14. Eto, imam osećaj da će Prečnik biti tri puta bolji od njega.. Gurbet tražio pojačanja da bi došao u Zvezdu ko da nam Inijesta dolazi.. A prošle godine sa Robijem imali smo ekstra tim u kojem bi on bio bogotac umesto Dimitrijevića na primer, al ne.. A sad izlevatili ovi iz Evijana verovatno pa kao volim Zvezdu..

Čim se on vratio iz Evrope to je kurac od igrača, pogotovo što se vratio u Zvezdu ovako raspalu.. Bolji su mi klinci, oni barem imaju potencijal i mogućnost za napredak i još mogu da se unovče.. A ovaj je svoj zenit doživeo sedeći na klupi Dinama pre 4 godine.

Znam, sad će neko reći "Dobar je za naše uslove i pašnjake.."

15. Sunshine, sta god da kazes, Ninkovic je odlican igrac, kakvog nemamo u klubu. Nijedan nas klinac na toj poziciji nema perspektivu. Nemoj da poredis njega sa Milovanovicem, Bogdanovicem i ostalim idiotima, decko zna da igra fudbal. Ovo je pojacanje, u pravom smislu. Nebitno da li je ispusio u Evianu, ili nekom drugom klubu, pa je zato dosao u Zvezdu. Ako si odgledao bar jednu utakmicu Eviana, a ja sam odgledao bar 5 prosle sezone, video bi da moze mnooogoo toga da donese dobrog Zvezdi i da nema veze sa "ispusenom lulom". U svakom slucaju, misljenja su razlicita, videcemo sve kada krene sezone. Ja ne ocekujem od njega da da 30 golova, da ima 25 asistencija i da ne pogresi nijedan pas, a onaj ko to ocekuje, treba da se rokne. Sa Milijasem, ovim Slovencem koga smatram solidnim igracem i Ninkovicem, imacemo ne dobru, vec odlicnu sredinu terena. Druga lepa vest je da Kovacevic nije otisao u Tuluz, i da cemo imati i odlicnog zadnjeg veznog. Po meni, bolju sredinu nismo imali poslednjih 7,8 godina. Imamo odlicnog napadaca, odbrana nam je ubedljivo najslabiji deo tima, i da dovedemo Mesija i Ronalda, ne bi nam pomogli ako imamo kiksare u odbrani! Pominje se neki Bugarin, Stojanov, nemam pojma kakav je igrac, ali gori od Krnete ne moze da bude. Sto se tice Stojadinovica, opet cu stati u njegovu odbranu, jer covek po meni, radi najbojli moguci posao koji moze, sa kesom koji ima (nema). Sva pojacanja su dovedena za dz, ili za male pare, a daleko su kvalitetnija od onih za koja su se davale stotine hiljada eura. Sto da ne dodje taj "Pato" na probu, kako da znas da li je dobar igrac, ako ga ne vidis sta zna? Pa bolje to jebemumater, nego da preko kaseta kupuju igrace! Ne zna nista, dovidjenja prijatno. Dovedi sledeceg na probu... Ja ne znam kako vi zamisljate sve to, ali ovo nije menadzer jebeni, pa da mozes da nadjes baga u svakom drugom klubu. Evo primer Dijare kod Grobara. Dosao iz Zrinjskog, ej, iz Zrinjskog, i jedan im je od najbojih spiceva u zadnjih 15 godina.... Pominju nekog crnca iz portugalske lige, valjda mu istekao ugovor sa klubom, ako ga dovedu, bice ok, ako ne, naci ce neko resenja, pa makar i Omega igrao...

16. Који бре Ковачевић? Ненад?

17. Ne dao Bog. :D Iz Spartaka, nas klinac, koga su prodali debili, pa ga sad kupuju...

EDIT: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=03&nav_id=728709 Neka mu... Na primer, ovaj lik nije skolovan fudbaler, i katastrofa je igrac, ali je svaki minut proveden na terenu maksimalno iskoristio, imao par dobrih asistencija i prodora, koji su nam donosili bodove kada je trebalo. Moze da ode u Floru Talin i da bude prvi spic, sta ga boli uvo...A taman ce da oslobodi mesto Mihajlovicu..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.